Vraag me niet de weg...
HomaE
xpositie's En Live Optreden
Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc neem contact op met:
Freeda © MANAGEMENT Henk Veen
Tel +31 (0) 628135247

Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl


HENK VEEN IN DE KRANTEN, MAGAZINES EN ANDERE BELANGRIJKE ARTIKELEN, ONLINE EN OFFLINE
 

2937 krantenknipselsBoek kunst in de Molenwijk van Sietske Roorda

Met  trots kondigt Sietske Roorda haar eerste nieuwe boek Kunst in de Molenwijk aan! Deze zal zaterdagmiddag 30 september gepresenteerd worden bij Werkplaats Molenwijk van Framer Framed in Amsterdam Noord (Molenaarsweg 3). De boekpresentatie zal rond 14:00 plaatsvinden. Radio interview is dus verwerkt in een bijzonder leuk boekje, die wil je hebben!

Over Kunst in de Molenwijk
Het boek Kunst in de Molenwijk gaat over de kunstwerken in de publieke ruimte van de Molenwijk, en de kunstprojecten die verschillende kunstenaars in de Molenwijk hebben gedaan de afgelopen jaren. Hieronder een kort fragment uit het boek:

De vijftien flats van de Molenwijk torenen hoog uit boven de kleine huisjes van Tuindorp Oostzaan. Dit is een buurt waar je niet snel komt als je er zelf niet woont of bij iemand op bezoek gaat. De architectuur is functioneel en uniform. In die zin is de Molenwijk een buurt die op veel andere nieuwbouwwijken lijkt die in de tweede helft van de twintigste eeuw in Nederland gebouwd zijn.

Toch is het de moeite waard om deze kleine buurt in een uithoek van Amsterdam Noord onder de loep te nemen, juist omdat het zo'n doodgewone Nederlandse woonwijk is. Door beter naar de Molenwijk te kijken specifiek de kunstwerken in de publieke ruimte en de kunstenaars die er gewerkt hebben beginnen er dingen op te vallen. Langzaam ontvouwen zich dan verschillende verhalen."

Kunstenaar Henk Veen is onderdeel van het boek, waarin de schrijfster en interviewer Sietske Roorda de kunstschilder zijn verhaal en zijn project verwoord heeft in haar boek. Bijzonder leuk te lezen en hier klein stukje terug te vinden.Magazine Kijk op Groot Amsterdam - win actie!

Voor deze editie van het blad, welke wordt uitgereikt bij Golfcentrum De Hoge Dijk, bevat mooie interviews en een bijzondere winactie. Kunstenaar Henk Veen is met zijn kunst te zien in het magazine Kijk op Groot Amsterdam. Het magazine bevat verhalen over groei, duurzaamheid en inspirerende verhalen. Blader verder en lees nog veel meer interessante artikelen en columns.

Website Kijk op Groot Amsterdam en lees het magazine hier! Op pagina 92 staat de winactie!Henk Veen figureert in artikel Parool over Jumbo


Kunstenaar Henk Veen exposeert in ziekenhuis Amstelland te Amstelveen 2023


Kunstenaar Henk Veen exposeert in huis van de wijk de Meeuw Amsterdam Noord


Tien-jarig jubileum boekje Spo(r)tprent - getekend sportcommentaar kunstenaar Henk Veen


Open bedrijvendag 2022


Kunstenaar Henk Veen exposeert in bloedbank Sanquin
Speciale actie XPLOREIBIZA MAGAZINE

Hoe cool is de samenwerking met het kleurrijke magazine XPLORE IBIZA. Een hele speciale actie waarbij je het schilderij "Spanish Mountain" van kunstenaar Henk Veen kan winnen.

Hoe kan je meedoen met deze actie? Koop het magazine in de winkel, o.a. Primera, of bestel hem hier online:

Website: Magazine XPORE IBIZA en hier bestellen!

IBIZA = GOOD #VIBES #ONLY #nr10


Wekelijkse Spo(r)tprent Henk Veen voor Nrd A'dams Nws Blad en Kompas - Veens Visie

Wekelijks tekent de Noord Amsterdamse kunstenaar en Ajacid Henk Veen zijn visie met betrekking tot Ajax. Evenals de Tour de France en de Olympische spelen zal de kunstschilder zijn licht over laten schijnen. Zijn spotprent over Typisch Amsterdam Noord, zal hij zijn visie over geven, welke voor dit Amsterdamse "dorp" voor velen herkenbaar zijn. Tijdens het EK / WK, Tour de France, Olympische spelen en Paralympics, zal Veen's visie gefocust zijn op het desbetreffende evenement. Kijk hier naar de wekelijkse column Spo(r)tprent Henk Veen.

Krant Nieuwsblad Amsterdam Noord
Krant Nieuwsblad Oostzaan
Krant Nieuwsblad Landsmeer
Krant Nieuwsblad Uitgeest
Krant Nieuwsblad Castricum
Krant Nieuwsblad Heiloo
Krant Nieuwsblad Haarlem


Kranten Amsterdam Noord:

           

Kranten Oostzaan:

           

Kranten Landsmeer:

           

Kranten Uitgeest:

 

Kranten Castricum:


           

Kranten Heiloo:


Kranten Haarlem:

           


Bekijk de rest van de krantenknipsels hier!!! Jaar 2002 t/m 2022

Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc neem contact op met:
Freeda © MANAGEMENT Henk Veen
Tel +31 (0) 628135247

Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl