Vraag me niet de weg...
HomaE
xpositie's En Live Optreden
Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc neem contact op met:
Freeda © MANAGEMENT Henk Veen
Tel 06-28135247
Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl
 


HENK VEEN & HUIS VAN DE WIJK DE MEEUW


Henk Veen kleurt De Meeuw

Huis van de wijk De Meeuw, in Amsterdam noord, heeft iedere paar maanden een expositie van een gast kunstenaar. Deze keer hebben zij kunstschilder Henk Veen gevraagd die iedereen wel kent van zijn werk, speciale acties en zijn tekeningen. Voor deze expositie is de kunstenmaker in zijn opslag gedoken en heeft daar verborgen pareltjes uitgezocht, samen met kleine kunstobjecten.

De lente is in aantocht dus de kunstvogelhuisjes, de kunstklompen en ook de kleine vogeltjes Brillies en andere Beestenboel zitten te wachten om in tuinen opgehangen te worden. Nog leuker, op 15 maart 2023 zal de kunstenaar zelf aanwezig zijn tussen 13.00 uur en 16.00 uur om zijn Spo(r)tprent stripboekje te signeren, bekend van de kranten van het Noord Amsterdams Nieuwsblad en Kompas Regiokrant uit Noord. Voor ieder die wil, mits de tijd het toelaat, een tekening te maken op het boekje.

De expositie is gratis te bekijken tot en met 13 april 2023 in het huis van de wijk De Meeuw, Motorwal 300, 1021 PH Amsterdam en iedereen is welkom!

Wat is het Huis van de wijk De Meeuw
De Meeuw is een buurthuis voor de bewoners van heel oud Noord,
waar men kan komen om een bakkie te drinken en met elkaar te kletsen en maaltijden te nuttigen. Maar ook om cursussen te volgen of een vergadering bijwonen en vele instanties die hun plek hebben in het huis. Voor ieder wat wils.

 
Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc
neem contact op met:

FREEDA @ MANAGEMENT Henk Veen
Tel +31 (0) 628135247
Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl