Vraag me niet de weg...
HomaE
xpositie's En Live Optreden
Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc neem contact op met:
Freeda © MANAGEMENT Henk Veen
Tel 06-28135247
Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl
 


HENK VEEN & Sanquin Bloedbank

Exposities Sanquin bloedbank locatie Zaandam, Haarlem, Purmerend, Hoorn

Drie exposities bij Sanquin Bloedbank locatie Purmerend afgelopen maanden en in Sanquin Haarlem en Haarlem. Leuk om tijdens het moment dat je bloed geeft of meer, je kan rondkijken naar alle schilderijen in de expositie van kunstenaar Henk Veen. De expositie van Zaandam en Haarlem en Purmerend zal naar Hoorn gaan eind van dit jaar.
Foto's expo hier van Zaandam!

Tevens in de krant van Haarlem een mooi artikel om de bloeddonoren en de werknemers die het bloed afnemen een hart onder de riem te steken. Jullie zijn toppers, zeker in deze Corona tijd. Tnx voor jullie steun.

Exposities aankomende data's:
Locatie Hoorn: oktober november december 2023Kunstenaar Henk Veen exposeert binnenkort in bloedbank Sanquin Hoorn

Al 10 jaar lang maakt de Noord Amsterdamse kunstenaar Henk Veen tekeningen voor de kranten van Rodi Media en exposeert binnenkort zijn schilderijen in de bloedbank van Sanquin in Hoorn.

De bizarre tijd van Corona heeft de kunstenaar het gevoel te geven de mensen van Sanquin, maar ook bloeddonoren een hart onder de riem te willen steken. Vaak wordt niet gezien dat op de achtergrond mensen hard werken om zo'n tijd als Corona doorheen te slaan, door maar door te gaan met alle risico's van dien. Juist om die reden wil hij een smile geven en laten zien aan anderen dat deze mensen zo hard hun best doen voor ons allemaal. Met zijn schilderijen hoopt hij een mooie expositie tentoon te stellen om in de tijd van het doneren het wachten te veraangenamen. Exposities van Sanquin locatie Zaandam en Haarlem zijn voor gegaan en wordt binnenkort Hoorn opgesierd. Wie weet waar nog meer in het land.

De expositie is zal in de maanden september en november 2023 in de Sanquin locatie in Hoorn tentoongesteld worden.
 


Kunstenaar Henk Veen exposeert in bloedbank Sanquin Purmerend

Al 10 jaar lang maakt de Noord Amsterdamse kunstenaar Henk Veen tekeningen voor de kranten van Rodi Media en exposeert nu zijn schilderijen in de bloedbank van Sanquin in Purmerend.

De bizarre tijd van Corona heeft de kunstenaar het gevoel te geven de mensen van Sanquin, maar ook bloeddonoren een hart onder de riem te willen steken. Vaak wordt niet gezien dat op de achtergrond mensen hard werken om zo'n tijd als Corona doorheen te slaan, door maar door te gaan met alle risico's van dien. Juist om die reden wil hij een smile geven en laten zien aan anderen dat deze mensen zo hard hun best doen voor ons allemaal. Met zijn schilderijen hoopt hij een mooie expositie tentoon te stellen om in de tijd van het doneren het wachten te veraangenamen. Exposities van Sanquin locatie Zaandam en Haarlem zijn voor gegaan en is nu Purmerend opgesierd. Later dit jaar komt Hoorn nog aan de beurt en wie weet waar nog meer in het land.

De expositie is nog te zien t/m eind maart 2023 voor bloeddonoren en zal dan in de maanden september en november 2023 in de Sanquin locatie in Hoorn tentoongesteld worden.

Exposities aankomende data's:
Locatie Hoorn: september en november 2023
 Exposities Sanquin bloedbank locatie Zaandam, Haarlem, Purmerend, Hoorn

Twee exposities bij Sanquin Bloedbank locatie Zaandam afgelopen maanden en in Sanquin Haarlem. Leuk om tijdens het moment dat je bloed geeft of meer, je kan rondkijken naar alle schilderijen in de expositie van kunstenaar Henk Veen. De expositie van Zaandam en Haarlem zal naar Purmerend en Hoorn volgend jaar.
Foto's expo hier van Zaandam!

Tevens in de krant van Haarlem een mooi artikel om de bloeddonoren en de werknemers die het bloed afnemen een hart onder de riem te steken. Jullie zijn toppers, zeker in deze Corona tijd. Tnx voor jullie steun.

Exposities aankomende data's:
Locatie Purmerend: januari t/m maart 2023
Locatie Hoorn: september en november 2023


Exposities Sanquin bloedbank locatie Haarlem

Twee exposities bij Sanquin Bloedbank locatie Zaandam afgelopen drie maanden en nu in Sanquin Haarlem. Leuk om tijdens het moment dat je bloed geeft of meer, je kan rondkijken naar alle schilderijen in de expositie van kunstenaar Henk Veen. De expositie van Zaandam zal naar Haarlem gaan begin van volgend jaar. Foto's expo hier van Zaandam! Binnenkort de foto's van Haarlem.

Tevens in de krant van Haarlem een mooi artikel om de bloeddonoren en de werknemers die het bloed afnemen een hart onder de riem te steken. Jullie zijn toppers, zeker in deze tijd. Tnx voor jullie steun.

Data expositie:
Locatie Haarlem: 8 januari t/m maart 2021

Daarna:
Locatie Hoorn: september en november 2023
Locatie Purmerend: december 2022 t/m februari 2023


Exposities Sanquin bloedbank locaties Zaandam en Haarlem

Binnenkort twee exposities bij Sanquin Bloedbank locatie Zaandam en Haarlem. Leuk om tijdens het moment dat je bloed geeft of meer, je kan rondkijken naar alle schilderijen in de expositie.

Data's:
Locatie Zaandam: oktober t/m december 2020
Locatie Haarlem: januari t/m maart 2021


Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc
neem contact op met:

FREEDA @ MANAGEMENT Henk Veen
Tel +31 (0) 628135247
Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl