Vraag me niet de weg...
HomaE
xpositie's En Live Optreden
Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc neem contact op met:
Freeda © MANAGEMENT Henk Veen
Tel +31 (0) 628135247

Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl


HENK VEEN Gadgets  

 Tien-jarig jubileum boekje Spo(r)tprent - getekend sportcommentaar kunstenaar Henk Veen

Al 10 jaar lang maakt de Noord Amsterdamse kunstenaar Henk Veen tekeningen. Van spijkerbroeken welke hij onder kliederde tot fotolijstjes van de Hema, waar hij een tekening zette op de achterkant van het voorbeeldfotootje wat standaard in het lijstje zat. Waarom geen getekend verslag van sportzaken als het geschreven verslag zijn verhaal al verteld heeft. Inmiddels uitgegroeid tot de meest gelezen column van de inmiddels zes kranten van Rodi Media en dus een succesvol idee was geboren.

Tien jaar geleden werd door de verslaggever van Rodi Media en de kunstschilder het idee bedacht om de tekeningen te gaan gebruiken voor de sportpagina van de Noord Amsterdams Nieuwsblad en later Kompas Regiokrant Editie 1 & 2. Inmiddels zijn ook Nieuwsblad Uitgeest, Haarlems Nieuwsblad en Casticums Nieuwsblad bij het rijtje aangesloten.

Als een ware sportverslaggever krabbelde hij met zijn tekenmaterialen zijn visie op de wedstrijden met Ajax, Oranje voetbalelftal, Tour de France met als toetje de Formule1 Max Verstappen gekte. Als er dan met tussenpozen geen sport te verslaan is, dan tekent Henk Veen graag de nieuwsactualiteit en typisch Amsterdam Noord uit. Een noordeling kan je uittekenen, apart slag mensen, wonend in het “Dorp van Amsterdam”, aan de “Noord-side” van het zalig stinkende Y. Als rode draad loopt Corona door zijn tekeningen en wilde de kunstenaar ook die bizarre tijd omzetten in beeld, want de wereld stond een beetje op zijn kop.

Zijn grote passie en idool Cruijff.

De liefde voor Johan Cruijff en zijn visie blijft leven. Iedereen op deze aardbol verwacht dat hij ieder moment om de hoek kan komen. Zo'n uniek persoon, iedereen kent hem, zelfs in uithoeken waar weinig tot geen communicatie is. De liefde die Johan had voor "zijn kinderen" die ook de kunstenaar deelt, zorgde er voor dat zij graag met elkaar samenwerkte voor het goede doel, zijn Cruyff Foundation. Het moet iedereen wel opgevallen zijn dat Cruijff ook als rode draad door zijn tekeningen loopt. Maar das logisch!!

Regelmatig creëerde de kunstenaar acties en vroeg Johan om samen te werken. Maar na één keer schilderen met Henk voelde hij zich al heer en meester en wist al snel met zijn beruchte vingertje wijzend naar de kwast met verf op doek, zijn collega's in de sport, zoals Guus Hiddink, Marco van Basten e.a. te sturen en te leiden. Hij zou nog wat jaren nodig hebben gehad om zich te perfectioneren, maar heeft helaas niet zo mogen zijn. “Jij bent de enige kunstenaar met wie ik ooit samen zal schilderen”, zei Johan Cruijff en krabbelde op papier als aandenken aan zijn maatje: “Ik was in dit geval een goede assistent van een schilder die past zoals ik denk.” Deze persoonlijke noot met zijn herkenbare eigengereide eigenwijze typisch Cruijffiaanse tekst, motiveert Henk iedere dag in al zijn doen en laten.

Ook zijn maatje en acteur Peter Faber, welke hij geïnspireerd heeft om ook te tekenen en schilderijen te maken, heeft in het boekje een speciaal woordje neergezet.
Evenals tekeningen van zijn bijzondere vrienden Piet Keijzer en de geliefde burgemeester Eberhard van der Laan. Voor altijd in de kunstenaar zijn hart.

Sponsoring

Dankzij de sponsoren is het boekje mogelijk gemaakt en hebben wij het 10-jarig jubileum van tekeningen in de krant kunnen bundelen. Met grote dank aan VkW Projects, Imago Print Sign & Display, Plus Vreeswijk, Technisch Buro Klomp, Endymion Amsterdam, Going to the Max BV, IJskoud BV en de kranten van Rodi Media, welke natuurlijk ook zijn uitgetekend in dit boekje, als een mooi sluitstuk voor deze unieke verzameling, welke met groot plezier door de lezers van de krant en fans zijn gelezen. Dank voor iedereen zijn steun en complimenten en de kans die de krant de kunstenaar heeft gegeven door een plek te geven in de meest gelezen krant van Rodi Media. Wij kijken uit naar de volgende vijf jaren wat de kunstenaar allemaal voor ons in petto heeft. Deze speciale uitgave is ter ere van het tien-jarig jubileum van de column met tekeningen van kunstenaar Henk Veen in de diverse kranten edities van Rodi Media.

De tweede editie van unieke boekje "Spo(r)tprent, getekend sportcommentaar" van kunstenaar Henk Veen is inmiddels uit. Het jubileumboekje van de kranten Noord Amsterdams Nieuwsblad en Kompas combinatie 1 en 2. Inmiddels verspreid de tekening als een olievlek verder onder meer kranten o.a. van Nieuwsblad Uitgeest, Haarlems Nieuwsblad en Castricums Nieuwsblad, waar de 100 beste tekeningen van de afgelopen 5 jaar gebundeld zijn.

Stort het bedrag van 19,84 euro (15,00 euro en verzendkosten van 4,84 euro) op rekening NL40INGB0001980428 ten name van H. Veen te Amsterdam. Mail naar het mailadres kunstschilderhenkveen@chello.nl je naam en adres waar het boekje naar toe opgestuurd mag worden.

Zodra het bedrag is binnengekomen wordt het boekje direct op de post gedaan en verwacht ik dat je deze de volgende dag al in de brievenbus hebt. Je mag ook altijd het boekje komen ophalen in Amsterdam Noord is ons atelier aan huis. Heel veel leesplezier!

Meer info? Mail naar kunstschilderhenkveen@chello.nl of whatsapp 06-28135247. Website www.henkveen.com

 


NIEUW Lithografie kunstenaar Henk Veen

Kunstschilder Henk Veen heeft voor het eerst kennis gemaakt met lithografie en is aan de slag gegaan. Het is een prachtige lithografie geworden welke in een beperkte editie van negen stuks gedrukt is. Deze wordt aangeboden zonder glas, zonder omlijsting, dus je eigen keuze om hem een persoonlijke touch te geven door een mooie lijst.

De Lithografie is een grafische druktechniek die de creatie met vettig tekenmateriaal en reproductie met inkt mogelijk maakt van meerdere kopieën van een plot dat op een kalksteen is uitgevoerd. Het woord is afgeleid van de Oudgriekse woorden ????? lithos (steen) en ???fe?? graphein (tekenen/schrijven) en betekent steendruk.

Kunstenaar: Henk Veen
Getiteld: Ik ben zo hard als steen
Techniek: Lithografie
Gesigneerd door de artiest: locatie onderaan midden
Afmetingen picture: 32 x 48 cm
Oriëntatie: Staand
Kleuren: zwart rood
Jaar: 2022
Serie: 9/9
Conditie: Nieuw
Status: Beschikbaar
Prijs: 135 euro excl 9% btw

Interesse? Laat maar weten..... via hier, email kunstschilderhenkveen@chello.nl of whatsapp 06-28135247. Meer info op www.henkveen.com

Met dank aan kunstenaar Anan Striker

#Painting #acrylicpainting #painting #art #schilderij #kunst #paintingart #painted #colors #artiest #kunstwerk #kunstschilder #kunstenaar #artistsoninstagram #acryliconcanvas #acrylverf #talens #exhibitions #forsale #artist #lithografie #litho

 OP=OP! Bestellen Thirts kunstenaar Henk Veen

Leuk, laatste kans op een uniek tshirt van kunstenaar Henk Veen!

De laatste restanten van de meest succesvolle T-shirt van kunstenaar Henk Veen kunnen ook bij ons besteld worden. Dit shirt is nog te bestellen in de maten S, M, XL en XXL.
Op de valreep kan je deze dus nog bestellen voor de aanbiedingsprijs van 15 euro, excl 4,60 euro verzendkosten.
Interesse? Laat het ons dan weten via mail kunstschilderhenkveen@chello.nl of bel/whatsapp 06-28135247 www.henkveen.com

Minikunst als Kunstsigarenblikjes

Origineel beschilderde sigarenblikjes van kunstenaar Henk Veen . Kleine kunstwerkjes van 12,5 x 13,5 cm, maar zo mooi en leuk om te geven of zelf te hebben. Welke vind jij de leukste? Wees er als de kippen bij OP=OP!

Klein prijsje van 10 euro per stuk! Excl 4,84 euro verzendkosten.
Meer info mail kunstschilderhenkveen@chello.nl of bel 06-28135247

Hier het overzicht welke klokken beschikbaar zijn.Bestellen Thirts kunstenaar Henk Veen nu via BOL.COM

Eindelijk zijn de heren T-shirts via BOL.com te bestellen van kunstenaar Henk Veen. Wil jij er ook nog een scoren of cadeau geven? Bestel dan hier dit T-shirt.

Ook het dames T-shirt via BOL.com te bestellen van kunstenaar Henk Veen. Wil jij deze ook graag hebben of cadeau geven? Bestel dan hier dit T-shirt. UITVERKOCHT (EVENTUEEL ONDER VOORBEHOUD BESTELBAAR VIA KUNSTSCHILDERHENKVEEN@CHELLO.NL)


Nieuwe reeks klokken in de collectie

Kunstenaar Henk Veen heeft wweer nieuwe klokken beschikbaar.

Wil je ook een klok bemachtigen zoals Henk al gemaakt heeft of een persoonlijk verzoek? Check het overzicht wat hij al gemaakt heeft en welke er nog beschikbaar zijn. Wees er dan als de kippen bij. OP=OP.
Hou de site en Social Media in de gaten, want Henk zal deze dagen verder de klokken gaan maken. Verzoeken welkom!

De kosten voor de klokken zijn 75 euro per stuk. Excl verzendkosten van 8,95 euro, maar ophalen mag ook altijd natuurlijk. Zien je graag. Meer info mail kunstschilderhenkveen@chello.nl of bel 06-28135247

Hier het overzicht welke klokken beschikbaar zijn.Nieuwe klompen in de collectie

YES!! Er zijn weer nieuwe kunstklompen bij!! Bestel de kunstklompen (35 euro per stuk, 70 euro per paar) beschilderd door kunstenaar Henk Veen voor ze weg zijn.

Thema's zijn Max Verstappen, Amsterdam, Tulpen en Ajax, etc. Wees er snel bij want weg=weg!

Mail naar kunstschilderhenkveen@chello.nl of mobiel 06-28135247


Hier het overzicht welke klompen beschikbaar zijn.Collectie merchandise ontworpen door Henk Veen voor Souvenirs winkels

In samenwerking met Bartex, heeft kunstenaar Henk Veen vanaf maart 2019 een collectie gemaakt voor de souvenir winkels in Amsterdam, Volendam en de Zaanse Schans. Het thema, Holland, Amsterdamse huisjes, tulpen, fietsen, klompen en meer typisch Hollandse afbeeldingen zijn zeer gewild en verkocht item. Een bijzonder leuke samenwerking met mooie items die gemaakt zijn zoals tshirts, crews, tassen en meer.

In de voorverkoop zijn alle items beschikbaar gesteld voor de fans van de kunstenaar en zijn geteis afgenomen. Helaas kan je niet meer bij ons persoonlijk bestellen, maar blijven nu beschikbaar in de souvenirs winkels.

Binnenkort hopen wij de verlate fans een online link te kunnen geven waar de items op te bestellen zijn. Binnenkort meer hierover.EXCLUSIEVE VOORVERKOOP Bestel nu één van de unieke T-shirts van de bekende kunstenaar Henk Veen

Vanaf maart 2019 in de souvenir winkels in Amsterdam, Volendam en de Zaanse Schans, maar nu speciaal voor jou bij ons te bestellen. De drie verschillende schilderijen zullen straks op T-shirt, crew (sweater) en tas te koop zijn. Je kan alle ontwerpen straks live in de souvenir winkels zien en kopen in verschillende maten en kleuren, maar willen jou eenmalig de kans geven om hem bij ons te bestellen en door je brievenbus op jou deurmat valt. De afbeeldingen van de kunstwerken die beschikbaar zijn, zijn in alle maten verkrijgbaar S, M, L, XL en XXL, dames of heren in de kleuren zoals op de flyer.

Shirt 1: Afbeelding Huizen - kleur Navy - dames & heren model
Shirt 2: Afbeelding HV 3x - kleur Zwart - dames & heren model
Shirt 3: Afbeelding Bike Tulp - kleur Fuchsia - alléén dames model
Crew/Sweater 4: Afbeelding HV 3x - kleur Zwart - unisex model

De T-shirts zijn te koop voor 19,50 euro (excl verzendkosten 3,48 euro).
De Crew / Sweater is te koop voor 29,50 euro (excl verzendkosten 8,60 euro).


Voor bestelling, e-mail dan naar kunstschilderhenkveen@chello.nl (naam, telefoonnr, adres, welk T-shirt 1, 2 of 3 of Crew4, maat en dames of heren model). Voor vragen mag je e-mailen maar ook bellen naar management +31 628135247. Instructies voor betaling ontvang je via de e-mail.

Wees er snel bij, want dit aanbod geldt tot eind februari 2019. Levering begin maart 2019. Daarna blijven ze beschikbaar in de souvenierswinkels.Unieke cadeaus tot 50 euro

Boardart met thema Ajax, tulpen, Amsterdam en meer.
De favoriete gadgets zijn zeer gewild en Henk heeft voor de Kerst en Oud & Nieuw weer betaalbare gadgets gemaakt, waaronder de graag gekochte Kunstwijnflessen. Ieder origineel beschilderde fles of boardart, heeft zijn eigen unieke uitstraling.
Wil je ook graag voor de feestdagen een origineel cadeau geven, wees er dan razendsnel bij!!
De origineel beschilderde kunstflessen zijn gevuld met rode en witte wijn, kosten per fles 25 euro.
De originele boardarts kosten per stuk 50 euro.
Natuurlijk ook de Brillies, het vogeltje met het brilletje, 25 euro per stuk.
Artprint Ajax NUA 25 euro.
Giclées diverse afbeeldingen, speciale aanbieding: 20 euro.

Bovenstaand is exclusief verzendkosten. Maar mag ook opgehaald worden.

Mail naar kunstschilderhenkveen@chello.nl of bel mobiel 06-28135247.

Kijk voor het overzicht, formaten en prijzen hier!

 
Unieke serie Brillies en hartjes kunstenaar Henk Veen

Speciaal voor de Sinterklaas en kerstdagen heeft de kunstschilder weer Brillies en Hearts geschilderd.
Brillies, het bijzonder leuke vogeltje met verschillende brilletjes. Alle kleuren vogeltjes, zelfs Ajax en Amsterdam vogeltje, met diverse brilletjes op hun snaveltje. De nestjes gaan hard, dus wees er razendsnel bij.
Kijk hier welke Brillies er nog beschikbaar zijn!

Formaat 20 x 20 cm.
Materiaal: Acryl op katoen.
Prijs per stuk: 25 euro.

Betaling kan via bankoverschrijving of cash bij ophalen. Prijs excl verzending van 4,95 euro.

Leuk per stuk, maar nog leuker als je een combi of meer bij elkaar hebt. Kom vrijblijvend een kijkje nemen! Verzamel Brillies!! Welke vindt jij de leukste?

Voor meer informatie mail naar kunstschilderhenkveen@chello.nl of bel mobiel 06-28135247.Unieke kunstflessen als kado

Ze zijn er weer, de unieke kunstflessen origineel beschilderd door kunstenaar Henk Veen. De favoriete gadgets zijn zeer gewild en Henk heeft een hele reeks beschilderd en zo iedere wijnfles een unieke uitstraling te geven. Wil je ook graag voor een feestje deze kunstfles cadeau geven of één voor jezelf hebben, wees er dan razendsnel bij. De flessen zijn gevuld met rode en witte wijn. Kosten per fles 30 euro. Graag ophalen. Verzenden kan ook, maar dan komen er de verzendkosten van 8,95 euro bij.

Mail naar kunstschilderhenkveen@chello.nl of bel mobiel 06-28135247.


Boekje Spo(r)tprent - getekend sportcomentaar

Al jaar en dag maakt de Noord Amsterdamse kunstenaar Henk Veen tekeningen. Van spijkerbroeken welke hij onder kliederde tot fotolijstjes van de Hema, waar hij een tekening zette op de achterkant van het voorbeeldfotootje wat standaard in het lijstje zat. Waarom geen getekend verslag van sportzaken als het geschreven verslag zijn verhaal al verteld heeft. Inmiddels uitgegroeid tot de meest gelezen column van de krant.

Succesvol idee geboren
Vijf jaar geleden werd er door verslaggever van Rodi Media, Robbert van der Eijden en de kunstschilder het idee geboren om de tekeningen te gaan gebruiken voor de sportpagina van de Noord Amsterdams Nieuwsblad en later Kompas combinatie 1 en 2.

Als een ware sportverslaggever krabbelde hij met zijn tekenmaterialen zijn visie op de wedstrijden met Ajax, het EK en WK voetbal, Darten, Tour de France, de Olympische Spelen en met als toetje de Para Olympische Spelen. Als er dan met tussenpozen geen sport te verslaan is, dan tekent Henk Veen graag de nieuwsactualiteit en typisch Amsterdam Noord uit. Een noordeling kan je uittekenen, apart slag mensen, wonend in het “Dorp van Amsterdam”, aan de “Noord-side” van het zalig stinkende Y.

Zijn grote passie en idool Cruijff.
De liefde voor Johan Cruijff en zijn visie blijft leven. Iedereen op deze aardbol verwacht dat hij ieder moment om de hoek kan komen. Zo'n uniek persoon, iedereen kent hem, zelfs in uithoeken waar weinig tot geen communicatie is. De liefde die Johan had voor "zijn kinderen" die ook de kunstenaar deelt, zorgde er voor dat zij graag met elkaar samenwerkte voor het goede doel, zijn Cruyff Foundation. Het moet iedereen wel opgevallen zijn dat Cruijff als rode draad door zijn tekeningen loopt. Maar das logisch!!
Regelmatig creëerde de kunstenaar acties en vroeg Johan om samen te werken. Maar na één keer schilderen met henk voelde hij zich al heer en meester en wist al snel met zijn beruchte vingertje wijzend naar de kwast met verf op doek, zijn collega's in de sport, zoals Guus Hiddink, Marco van Basten e.a. te sturen en te leiden. Hij zou nog wat jaren nodig hebben gehad om zich te perfectioneren, maar heeft helaas niet zo mogen zijn. “Jij bent de enige kunstenaar met wie ik ooit samen zal schilderen”, zei Johan Cruijff en krabbelde op papier als aandenken aan zijn maatje: “Ik was in dit geval een goede assistent van een schilder die past zoals ik denk.”

Sponsoring
Dankzij de sponsoren is het boekje mogelijk gemaakt en hebben wij het 5 jarig jubileum van tekeningen in de krant kunnen bundelen. Met grote dank aan Imago Print Sign & Display, Mediamarkt, De Waard Bouw, Technisch Buro Klomp en de kranten van Rodi Media, welke natuurlijk ook zijn uitgetekend in dit boekje, als een mooi sluitstuk voor deze unieke verzameling, welke met groot plezier door de lezers van de krant en fans zijn gelezen. Dank voor iedereen zijn steun en complimenten en de kans die de krant de kunstenaar heeft gegeven door een plek te geven in de meest gelezen krant van Rodi Media. Wij kijken uit naar de volgende vijf jaren.

Deze speciale uitgave is ter ere van het vijfjarig jubileum van de column met tekeningen van kunstenaar Henk Veen in de kranten Noord Amsterdams Nieuwsblad en Kompas.

Het unieke boekje "Spo(r)tprent, getekend sportcommentaar" van kunstenaar Henk Veen is inmiddels uit.
Het jubileumboekje van de kranten Nrd A’dams Nieuwsblad en Kompas waar de 100 beste tekeningen van de afgelopen 5 jaar gebundeld zijn.

Stort het bedrag van 15,62 euro (12,50 euro en verzendkosten van 3,12 euro) op rekening NL40INGB0001980428 ten name van H. Veen te Amsterdam. Mail naar het mailadres kunstschilderhenkveen@chello.nl je naam en adres waar het boekje naar toe opgestuurd mag worden.

Zodra het bedrag is binnengekomen wordt het boekje direct op de post gedaan en verwacht ik dat je deze de volgende dag al in de brievenbus hebt. Je mag ook altijd het boekje komen ophalen in Amsterdam.Heel veel leesplezier!Unieke serie Amsterdamse torens

Een unieke reeks torens van Amsterdam. Herken je de torens? Wat is nou leuker om deze op je muur te hebben. Leuk om er meer te hebben en je eigen keuze te maken met welke toren jij wat hebt.
Iedere toren heeft zo zijn verhaal, geschiedenis en het verhaal van de kunstenaar zelf. Jij ook nieuwsgierig?

Formaat 30-60 cm, prijs 150 euro per stuk.

Interesse? Mail naar kunstschilderhenkveen@chello.nl of bel mobiel 06-28135247.


Unieke kunstflessen als kado voor de feestdagen

Ze zijn er weer, de unieke kunstflessen orgineel beschilderd door kunstenaar Henk Veen. De favoriete gadgets zijn zeer gewild en Henk is bezig met een hele reeks te beschilderen en zo iedere wijnfles een unieke uitstraling te geven. Wil je ook graag voor Sinterklaas of de Kerst een orgineel cadeau geven, wees er dan razendsnel bij. Ook is het mogelijk op verzoek een fles te laten maken. De flessen zijn gevuld met rode en witte wijn. Kosten per fles 30 euro.

Mail naar kunstschilderhenkveen@chello.nl of bel mobiel 06-28135247.


Nieuwe collectie Ajax en Johan Cruijff paneeltjes

De grote liefde van de kunstenaar is nog altijd Ajax en Johan Cruijff. Deze liefde delen vele met hem en natuurlijk moet Henk Veen dit uitschilderen en op doek zetten. Ben jij ook groot fan van Ajax en Cruijff en natuurlijk Henk Veen, dan wil je toch ook zo'n mooi schilderijtje aan de muur hebben? De paneeltjes gaan hard, dus wees er razendsnel bij.

Kijk hier welke schilderijtjes met thema Ajax en/of Johan Cruijff nog beschikbaar zijn!

Formaat 24 x 30 cm.
Materiaal: Acryl op katoen.
Prijs per stuk: 50 euro.

Betaling kan via bankoverschrijving of cash bij ophalen. Prijs excl verzending van 5,58 euro.
Voor meer informatie mail naar kunstschilderhenkveen@chello.nl of bel mobiel 06-28135247.Uniek boek kunstenaar Henk Veen

Op 11 mei 2015 zijn de interviews gestart van het boek over de bekende kunstenaar Henk Veen, uniek exemplaar met heftige verhalen, anekdotes met knipoog, zijn kunst en belevenissen! Open en eerlijk, zonder grenzen, duiken in zijn wereld. Verhalen uit zijn leven die nog nooit op tafel zijn gelegd, nu in een boek beschreven, met zijn verhalen over zijn schilderijen en belevenissen met bekend en onbekende personen. Geschreven door auteur Marcel van Stigt.

Wij zijn nog op zoek naar sponsors om de basis van dit boek neer te zetten, uitgever, vormgever en drukker. Interesse? Mail naar onderstaand emailadres!


Mocht je een boek willen reserveren? Stuur dan een mail naar kunstschilderhenkveen@chello.nl met in het onderwerp "boek reserveren". Je krijgt dan als eerste de kans om een boek te bemachtigen.


De Jubels bureaukalender 2014 i.s.m. kunstenaar Henk Veen - Even wat anders

Dit jaar wilde jubels eens wat anders met hun bureaukalender. Zij zitten al sinds 2008 op de Back-upstraat in het prachtige Amsterdam-Noord en voelen zich inmiddels aardig “Noorderling” Om het gevoel kracht bij te zetten hebben zij hun kalender dit jaar vormgegeven met kunstwerken van oer-Amsterdammer en oer-Amsterdam Noorderling Henk Veen.

Vanaf de eerste kennismaking met Henk Veen en Jubels, was de klik daar direct. Natuurlijk komen de drie sterren steevast terug in de grappen van Henk en konden we hier bij Jubels ook niet laten om er Ajaxbeelden in te zetten. Maar we waren er snel uit om Henk het artwork voor de kalender te laten verzorgen met zijn kleurrijke kunstwerken.

Tijdens de ontwikkeling van de kalender bleef de input van de kunstenaar belangrijk om er voor te zorgen dat naast de prettige gebruiksfunctie en de mooie beelden, er ook een leuk extraatje er in te voegen. Dit eigenlijk naar aanleiding van een gek idee dat beide partijen bedachten tijdens een van onze meetings. Dit extraatje is ingevoegd als extra kalenderblad in Juni.
Het resultaat mag er wezen. De eerste reacties liegen er dan ook niet om. De Jubels/Henk Veen kalender van 2014 is bij voorbaat al een groot succes!

Jubels
No-nonsense bedrijf in Amsterdam-Noord met onze voeten al meer dan honderd jaar stevig geworteld in grafische aarde. Zij hebben hun ogen en oren altijd open voor nieuwe ontwikkelingen en hebben onderhand een zeer ruime ervaring op het gebied van offset- & digitaal drukken en afwerkingstechnieken. Daarbij zijn zij expert in crossmediale en multichannel campagnes met hun unieke aanpak.

Door analoge- en digitale technieken aan elkaar te knopen hebben zij zich ontwikkeld tot een hybride communicatiebedrijf pur sang. Productiemensen, ict-ers en marketeers samen onder één dak. Met passie voor het maken van mooie dingen en bij het vinden van oplossingen voor hun klanten. Innoverend en open minded. Kwaliteit, service en ontzorgen zijn hun belangrijkste doelstellingen.

Meer weten? Website: www.jubels.nlUnieke kunstflessen als kado voor de feestdagen

Ze zijn er weer, de unieke kunstflessen orgineel beschilderd door kunstenaar Henk Veen. De favoriete gadgets zijn zeer gewild en Henk is bezig met een hele reeks te beschilderen en zo iedere wijnfles een unieke uitstraling te geven. Wil je ook graag voor Sinterklaas of de Kerst een orgineel cadeau geven, wees er dan razendsnel bij. Ook is het mogelijk op verzoek een fles te laten maken. De flessen zijn gevuld met rode en witte wijn. Kosten per fles 25 euro.

Mail naar kunstschilderhenkveen@chello.nl of bel mobiel 06-28135247.

Nieuwe gadget "de Tjiller" Bier en wijnkoeler Thema Henk Veen

Chill, Tjiller, Chillst! De Tjiller is de ultieme wijn- en bierkoeler voor een dagje uit. Altijd de perfecte drinktemperatuur.
Vanaf nu is er ook een Tjiller te krijgen met opdruk van Henk Veen. Zie hiernaast 2 voorbeelden van de serie die te bestellen is.

Wanneer je een dag naar het strand gaat, is er natuurlijk niks fijner dan een koud drankje. Of je nou gaat voor een biertje of een blikje cola, of een heerlijk flesje wijn. Tenzij je op de Noordpool woont, beginnen je verkoelende drankjes altijd direct op te warmen vanaf het moment dat je ze uit de koelkast pakt. Met de Tjiller is dit voorbij! De buitenkant van de Tjiller is gemaakt van piepschuim, in de binnenkant zit een speciale gel verwerkt. Doordat je je blikje of fles in de aluminium binnenkant zet, wordt zo je blikje tot wel 5 uur koelgehouden. En niet alleen het koelhouden van je drankje is de kracht van deze koeler, hij koelt je drankje zelfs nog verder!

Als je gebruik maakt van de Wine Tjiller, dan blijft je wijn tot zelfs wel 9 uur koel! De Tjiller is erg makkelijk voor te bereiden op een heerlijke dag. ’s Avonds leg je de Tjiller in de diepvries, hierdoor koelt de gel af. Op het moment dat je thuis weggaat neem je je Tjiller gewoon mee. Vervolgens kun de hele dag chillen met je favoriete wijn, biertjes of fris op perfecte temperatuur! Vooral voor het heerlijk genieten van een drankje in het park of op het strand vinden wij de Tjiller perfect. Maar denk ook eens aan een heerlijk koud glaasje fris in de auto of bubbels met het kerstdiner of Oud en Nieuw!

Kenmerken Tjiller:
- Fles- en blikjeskoeler
- Verkrijgbaar in 2 maten, klein (blikjes / flesjes), groot (wijnflessen)
- Tot 5 uur een gekoeld blikje
- Tot 9 uur een gekoelde fles
- Eenvoudig schoon te maken
- Eenvoudig te koelen

Wil je meer informatie, laat dit dan weten via mail kunstschilderhenkveen@chello.nl of mobiel 06-28135247Nieuw: T-shirt Scooter door Henk Veen

Nieuw in de collectie het T-shirt "Scooter" van Henk Veen. Alle maten zijn verkrijgbaar in S, M, L, XL en XXL, zowel dames als heren model. Alleen in wit verkrijgbaar. De prijs is 25 euro (incl. 21%btw) exclusief 2,50 euro verzendkosten.
Voor bestelling van het t-shirt mail dan naar kunstschilderhenkveen@chello.nl (naam, telefoonnr, adres, titel t-shirt, maat t-shirt, model dam
es/heren) of bel naar het management +31 628135247. 
NIEUW: T-shirts Henk Veen: Dave Dekker & Amsterdam

Vanwege de samenwerking met Dave Dekker (herenmodel) hebben de heren besloten om samen een t-shirt te maken. En de liefde voor zijn stad Amsterdam (herenmodel) moest natuurlijk ook op een t-shirt worden gezet en heeft kunstenaar Henk Veen 2 nieuwe t-shirts in zijn collectie.

Vanwege de nauwe samenwerking met Rocks van de rapband THC, hebben de heren een collectie samen te lanceren wat kunst en rap, de passie die ze samen delen, te combineren in een t-shirt.T-shirt special voor de rapband THC.
Exclusief voor de dames heeft Henk Veen een t-shirt ontworpen met de naam Valentine.
Het derde tshirt heeft het thema muziek. Deze is verkrijgbaar in herenmodel in de maten
Het vierde tshirt wat door Henk Veen ontworpen is, heeft de naam "Watch the Dog" gekregen. Deze is zowel in dames als in heren model. Merk t-shirts Fruit of Bloom, zeer goede kwaliteit!.
Alle maten zijn verkrijgbaar in S, M, L, XL en XXL.
De t-shirts uit de collectie "Sign Art" is te koop voor 15 euro (incl btw, excl verzendkosten 2,50 euro) .

Voor bestelling van het t-shirt mail dan naar kunstschilderhenkveen@chello.nl (naam, telefoonnr, adres, titel t-shirt, maat t-shirt, model dames/heren) of bel naar het management +31 628135247.HENK VEEN SCHILDERIJEN EN GADGETS

Op zoek naar een origineel kado? Misschien voor de feestdagen, Kerst en Oud en Nieuw.
Leuk om iemand een prachtig handbeschilderd
kado te geven?
Of voor jezelf een gad
get van de bekende kunstschilder Henk Veen.
Profiteer nu dan nog van het voordeel.
Vanaf 1 januari 2011 zal de BTW geen 6 % maar 19% bedragen op orgineel beschilderd
werk.

Grote en kleine giclées (luxe artprint op
canvas), met diverse print, tevens giclees met orginele beschildering. Diverse prijsklasses, vanaf 50 euro.
Artprint op speciaal papier, diverse
soorten o.a. artprint "Rembrandtplein" en "Luik-Bastenaken-Luik". 25 euro
Boek Ernst Low, cover Henk Veen.
16,95 euro
Prachtige
orgineel beschilderde klokken om bij de tijd te blijven, waaronder ook beschilderd in het thema "Signart"
Verjaardagskalenders met het thema dieren. (
OP is OP ) 15 euro
Een uniek handbeschilderde
kunstfles attentie bij je vrienden. Daar kan je mee aankomen. (inhoud griekse rode wijn; Imiglykos Tsantali). 25 euro
Bordjes met verschillende thema's: Ajax, Sign Art, Romantiek, Karakters enz. 15 euro en thee-schaaltjes. 7,50 euro
Orginele
Henk Veen
T-shirts, diverse opdruk. Allen verkrijgbaar in diverse maten. 15 euro.Nieuw is het Dave Dekker t-shirt. 20 euro
Verzoeken om andere items te beschilderen is altijd mogelijk.Tevens schilderijen op verzoek, altijd mogelijk..

Vraag gerust om meer informatie! Verzending ook mogelijk. Neem dan contact op met management Freeda, t
el +31 (0) 628135247 of mail naar kunstschilderhenkveen@chello.nl

Henk Veen illustrator boek Ernst Low

Henk Veen is gevraagd door acteur, schrijver, muzikant en zanger Ernst Low om de cover te maken voor zijn eerste boek. Het boek heeft de titel "En wie Ben Jij?" ondertitel: Kroniek van een Rock & Roll Monkey. Tevens zal in het boek de tekeningen van Henk Veen terug te vinden zijn. Henk heeft het boek, de gedachte en belevenissen verwoord welke Ernst Low geschreven heeft in zijn boek.

Binnenkort meer info over de release welke in Belgie plaats zal vinden.

Het boek zal op 15 februari 2010 in de winkels verschijnen. Je kan het boek bestellen bij de Bruna filialen en kost 16,90 euro. Vormgever: Toni Mulder. Uitgeverij: Linkeroever Uitgevers. ISBN-nr: 9789057203480. 192 pagina's. Bindwijze: Paperback.

reacties


Gatgets: Nieuwe handgemaakte klokken Henk Veen

Prachtige nieuwe luxe klokken van de hand van Henk Veen. De klokken zijn handgemaakt door Henk en voor de glanslaag, waardoor de verf en kleuren prachtig naar boven komen, is het materiaal POXI gebruikt. De POXI is ook met de hand er op verwerkt. Dit maakt dat wij jou een unieke en exclusieve, prachtig stukje kunst in het klein kunnen aanbieden. Deze POXI-laag is beschermd tegen UV-stralen, vuil etc. De kleuren en verf zijn dus ten alle tijden beschermd en zullen in de loop der tijd niet veranderen.

Op zoek naar een origineel handbeschilderde kado?
Of voor jezelf een klok uit de prachtige nieuwe klokken-collectie
van de bekende kunstschilder Henk Veen.
Thema's als: Voetbal, Sign Art, Romantiek, Karakters, Dieren, Muziek enz.

Ook op verzoek, andere items te beschilderen, is altijd mogelijk.
Neem voor prijzen, bestelling, afspraak om de klokken zelf uit de kunnen zien, contact op met:
management Freeda, t
el +31 (0) 628135247 of mail naar kunstschilderhenkveen@chello.nl

                 
       
                 
       
                 
       
                 
       
                 
       Henk Veen voor bedrijven

Een kale wand of een muur met uitstraling, een wereld van verschil.

Giclées
Een mooie werkomgeving stimuleert en creert een prettig werkklimaat. Maar voor welke sfeer kies je? Wat pas bij jouw bedrijf en je medewerkers?

Henk Veen kan je helpen bij het kiezen van de juiste schilderij bij de sfeer van je werkomgeving.
De bekende kunstschilder heeft niet alleen een tal van woonhuizen voorzien van zijn kunst, maar ook diverse zakelijke omgevingen zoals hotels, restaurants en kantoren ingericht met passende kunst aan de wand. Wil je een eigen verzoek doen wat je geschilderd wil hebben in de styl van Henk Veen of kijk in onze ruime aanbod van giclées (luxe artprints), dan ben je bij het juiste adres.

Kerst
Denk ook eens aan attenties in de vorm van giclées voor je klanten, zakelijke contacten of als kerstattentie naar je werknemers in de vorm van giclées. Wil je eens wat anders als kerstgroet sturen? Laat een leuke orginele kerstkaart maken door Henk Veen. Een uniek handbeschilderde kunstfles in je kerstpakket of gewoon als attentie bij je vrienden. Daar kan je mee aankomen. Tevens is er de mogelijkheid om een kalender te laten maken wat zeker een leuk kado is om te krijgen of in je kerstpakket te vinden!

Kalenders
Vergeet niet onze kalenders die we voor special gelegenheden en bedrijven hebben samengesteld met het thema sport en dieren. De mogelijkheid bestaat altijd om een speciaal thema of schilderijen te laten maken met het logo van het bedrijf en deze te vervaardigen in een prachtige kalender, welke voor veeldoeleinden gebruikt kan worden.
.
Workshops
Lekker in de weer met verf...zelf kleuren mengen met spuitbussen...voelen hoe de kwast over het doek gaat en de tekening doet leven…opgaan in je eigen schildercreatie....

Schilder je eigen schilderij en zie hoe de bekende kunstschilder Henk Veen zelf zijn gevoel met passie op het doek zet. Henk Veen nodigt je van harte uit, in een ontspannen sfeer, je eigen schilderij te maken. Plezier in het schilderen staat bij ons centraal. Wij noemen onze schilderworkshops van Henk Veen dan ook Art-in-fun.
De bekende kunstschilder Henk Veen biedt je de mogelijkheid om bij je thuis, of op het werk te schilderen en te zien hoe hij je de kneepjes van het schildervak op zijn manier bijbrengt. Na zijn uitleg is het heerlijk om je eigen creatie op het doek te zetten en te zien dat de voorstelling op het doek gaat leven door Henk Veen zijn schildertechniek. Lekker enkele uurtjes in alle vrijheid met je vrienden, familie of collega’s, genieten van de ontspanning van het schilderen en met een mooie herinnering naar huis! Een mooie manier om met gezelligheid en plezier even de zinnen te verzetten.  We bieden je daarvoor een middag schilderen, een gezellige sfeer en een doek met je eigen creatie met een blijvende herinnering. Tevens zal de organisator het doek mogen meenemen die Henk Veen geschilderd heeft tijdens de workshop.

Live painting sessies
Tijdens onze rondtour door Nederland en Belgie en openingen van exposities van Henk Veen, geeft Henk altijd een live painting sessie, waar je kan meegenieten hoe Henk Veen zijn kunst op het doek zet. We willen je de mogelijkheid aanbieden om Henk te laten schilderen jou bedrijf tijdens evenementen, speciale bijeenkomsten e.d. waar je een unieke en niet veel voorkomende artiest kan laten optreden in de vorm van kunstzinnigheid en passie die de bekende kunstenaar uitstraalt wanneer hij bezig is met zijn ding wat hij het liefste doet, het schilderen.
Ook is het mogelijk om Henk een motorkap van een auto, een tafel of andere zaken te laten beschilderen.

Vraag gerust om meer informatie!
Mail naar kunstschilderhenkveen@chello.nl of bel naar het management 06-28135247.


Een kleine impressie wat wij jullie kunnen bieden:
 


 


HENK VEEN GADGETS

Op zoek naar een origineel kado?
Leuk om iemand een prachtig handbeschilderd
kado te geven?
Of voor jezelf een gad
get van de bekende kunstschilder Henk Veen.

Prachtige klokken om bij de tijd te blijven, waaronder ook beschilderd in het thema "Signart"
Verjaardagskalenders met het thema dieren en sport..
Handgeschilderde wijn (inhoud griekse rode wijn; Imiglykos Tsantali).
Bordjes met verschillende thema's: Ajax, Sign Art, Romantiek, Karakters enz.
Voor autoliefhebbers een handbeschilderde wieldop.

Denk ook eens aan de kerst. Laat een leuke orginele kerstkaart maken door Henk Veen. Een uniek handbeschilderde kunstfles in je kerstpakket of gewoon als attentie bij je vrienden. Daar kan je mee aankomen. Tevens is er de mogelijkheid om een kalender te laten maken wat zeker een leuk kado is om te krijgen of in je kerstpakket te vinden! Vraag gerust om meer informatie!

Gicleés (artprints) zijn ook verkrijgbaar van verschillende schilderijen.
Verzoeken om andere items te beschilderen is altijd mogelijk.
Neem dan contact op met management Freeda, tel +31 (0) 628135247 of mail naar kunstschilderhenkveen@chello.nl

Prijzen:

Dierenkalender "Diereneiland" € 25

Sportkalender "You can't beat me" € 25

Kunstfles € 25

Kunstbord € 30

Kunstklok € 250

Wieldop beschilderd € 25

Gicleés v.a. € 295

Kerstkaarten (vraag info)

Reacties

   
Opvallende persoonlijke kerstkaart laten maken door Henk Veen!!
Opvallende persoonlijke kerstkaart laten maken door Henk Veen!!
Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc neem contact op met:
Freeda © MANAGEMENT Henk Veen
Tel +31 (0) 628135247

Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl