Vraag me niet de weg...
HomaE
xpositie's En Live Optreden
Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc neem contact op met:
Freeda © MANAGEMENT Henk Veen
Tel 06-28135247
Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl
 

 
Workshop Schilderen met Henk Veen

Lekker in de weer met verf...zelf kleuren mengen met spuitbussen...voelen hoe de kwast over het doek gaat en de tekening doet leven…opgaan in je eigen schildercreatie....

Schilder je eigen schilderij en zie hoe de bekende kunstschilder Henk Veen zelf zijn gevoel met passie op het doek zet.
Henk Veen nodigt je van harte uit, in een ontspannen sfeer, je eigen schilderij te maken. Plezier in het schilderen staat bij ons centraal. Wij noemen onze schilderworkshops van Henk Veen dan ook Art-in-fun.

De bekende kunstschilder Henk Veen biedt je de mogelijkheid om bij je thuis, of op het werk te schilderen en te zien hoe hij je de kneepjes van het schildervak op zijn manier bijbrengt. Na zijn uitleg is het heerlijk om je eigen creatie op het doek te zetten en te zien dat de voorstelling op het doek gaat leven door Henk Veen zijn schildertechniek.

Lekker enkele uurtjes in alle vrijheid met je vrienden, familie of collega’s, genieten van de ontspanning van het schilderen en met een mooie herinnering naar huis! Een mooie manier om met gezelligheid en plezier even de zinnen te verzetten.  

De richtprijs van een workshop voor een middagje schilderen is 1500 euro, excl. 21% btw. Dit is exclusief schildermateriaal zoals doeken en verf en andere benodigdheden. Formaat schilderij 50 x 60 cm met materialen kost 45 euro excl 21% btw p.p en formaat 60 x 80 cm met materialen kost 70 euro excl 21% btw p.p. Grote groep maximaal 40 personen. Locatie niet inbegrepen.

Wanneer je de dag compleet wil hebben met muziek, dan is dat ook mogelijk. D band wordt wel apart in rekening gebracht .Bands zoals: Appie Alberts (AA&the docters), New Romance met Ernst Low, Nummer 1 Rocks, Dave Dekker.

We bieden je daarvoor een middag schilderen, een gezellige sfeer en een doek met je eigen creatie met een blijvende herinnering. Tevens is het mogelijk om door de kunstenaar Henk Veen een orgineel schilderij live te laten maken (thema op verzoek) die de organisator mag meenemen. Het orginele schilderij van Henk Veen is niet in de prijs inbegrepen.

Wanneer je meer informatie wilt omtrent een workshop door Henk Veen, mail dan naar kunstschilderhenkveen@chello.nl of telefonisch contact op nummer 06-28135247.

Wij wensen je veel schilderplezier!


   

Voor info, exposities, live optredens, opdrachten, workshop etc neem contact op met:

MANAGEMENT Henk Veen
Tel 06-28135247
Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl