Vraag me niet de weg...
HomaE
xpositie's En Live Optreden
Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc neem contact op met:
Freeda © MANAGEMENT Henk Veen
Tel +31 (0) 628135247

Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl
 


HENK VEEN OP DE RADIO
 

 Mike Roos Radio Hoorn interviewt kunstenaar Henk Veen

Op donderdag 8 oktober 2024, interviewt host Mike Roos, van het programma “Mike vraagt door” van Radio Hoorn tussen 15.00 uur en 16.00 uur, kunstenaar Henk Veen. Mike heeft Henk vaker in zijn uitzending gehad en vraagt ook dit keer de kunstschilder het hemd van het lijf. Van zijn ziekte waar hij door getroffen is 8 jaar geleden, hoe hij daar mee omgaat, of hij nog kan schilderen, tot zijn geliefde Cruijff, Ajax, Verstappen en andere zaken waar de kunstenaar over tekent voor inmiddels 8 kranten in Noord Holland van Rodi Media, en daar een bundel van uitgekomen is.

Beluister hier de volledige uitzending live via internet

Website Hoorn Radio

Luister terug naar het interview hier via You TubeBoek kunst in de Molenwijk van Sietske Roorda

Met  trots kondigt Sietske Roorda haar eerste nieuwe boek Kunst in de Molenwijk aan! Deze zal zaterdagmiddag 30 september gepresenteerd worden bij Werkplaats Molenwijk van Framer Framed in Amsterdam Noord (Molenaarsweg 3). De boekpresentatie zal rond 14:00 plaatsvinden. Radio interview is dus verwerkt in een bijzonder leuk boekje, die wil je hebben!

Over Kunst in de Molenwijk
Het boek Kunst in de Molenwijk gaat over de kunstwerken in de publieke ruimte van de Molenwijk, en de kunstprojecten die verschillende kunstenaars in de Molenwijk hebben gedaan de afgelopen jaren. Hieronder een kort fragment uit het boek:

De vijftien flats van de Molenwijk torenen hoog uit boven de kleine huisjes van Tuindorp Oostzaan. Dit is een buurt waar je niet snel komt als je er zelf niet woont of bij iemand op bezoek gaat. De architectuur is functioneel en uniform. In die zin is de Molenwijk een buurt die op veel andere nieuwbouwwijken lijkt die in de tweede helft van de twintigste eeuw in Nederland gebouwd zijn.

Toch is het de moeite waard om deze kleine buurt in een uithoek van Amsterdam Noord onder de loep te nemen, juist omdat het zo'n doodgewone Nederlandse woonwijk is. Door beter naar de Molenwijk te kijken — specifiek de kunstwerken in de publieke ruimte en de kunstenaars die er gewerkt hebben — beginnen er dingen op te vallen. Langzaam ontvouwen zich dan verschillende verhalen."

Kunstenaar Henk Veen is onderdeel van het boek, waarin de schrijfster en interviewer Sietske Roorda de kunstschilder zijn verhaal en zijn project verwoord heeft in haar boek. Bijzonder leuk te lezen en hier klein stukje terug te vinden.


Interview kunstenaar Henk Veen voor Radio9 Oostzaan

Al 25 jaar bestaat Radio 9 Oostzaan en deze zender blijft steeds bij de tijd en zit overal bovenop het nieuws.
En dat niet alleen op het laatste nieuws en lokale- en regionale nieuwtjes, maar zeker ook op de laatste muzikale hits.
Op donderdag 23 maart 2023 wordt kunstenaar Henk Veen geïnterviewd voor de radio en zal tussen 11.00 uur en 12.00 uur te horen zijn op Radio 9 Oostzaan tijdens het programma “Een uur cultuur, Brede lokale informatie over kunst en cultuur en cultuur.”
Te horen via internet bij “Stream” via website https://radio9oostzaan.nl/ of via de ether ether (106,4 FM).
Link direct naar de stream http://caster01.streampakket.com:9350/sz=radio9oostzaan=Radio-9Oostzaan
Wij gaan ons best doen om het interview natuurlijk op te nemen.

Luister en kijk hier op YouTube naar het interview!

 Public Art Amsterdam - Potcast Kunstroute Molenwijk - Kunstverkeersborden Henk Veen

Er zijn weer een stuk of tien verkeersborden verdwenen in de buurt Molenwijk. Het zijn de kunstverkeersborden van straatkunstenaar Henk Veen, waar er in totaal 68 van te vinden zijn in Molenwijk. Zijn stijl van schilderen heeft veel weg van die van kunstenaar en rockster Herman Brood. Alleen gaat Veens kunst ook gepaard met een flinke dosis droge humor. Zo heb je bijvoorbeeld bij plekken waar veel vuilnis op straat ligt een kunstverkeersbord met een varkentje erop, met daaronder het woord ‘Beestenboel'. Op een ander bord dat bij het winkelcentrum hangt, zie je iemand met lange haren en tatoeages met de tekst ‘Ik ben zat. Wie ben jy'. “Dat is leuker dan ‘verboden te drinken', toch?” zegt Veen.

Henk Veen en zijn echtgenote en manager Freeda Verburg zijn rasechte Amsterdammers, die al jaren in Molenwijk wonen. Verburg is er zelfs geboren en getogen. Ze leggen uit dat ze een kunstverkeersbord bij het winkelcentrum hadden geplaatst, omdat daar veel overlast was van dronkenlappen. Maar het is juist ook een aansporing om een keer met iemand een gesprek aan te knopen. “Want er zitten ook mensen achter. En als je met elkaar communiceert, dan krijg je een andere sfeer dan dat je er langsloopt en denkt: kijk eens, daar heb je die dronkaards weer”, vertelt Verburg.

Het ophangen van de kunstverkeersborden in Molenwijk is een eigen initiatief geweest van Veen en Verburg, waarvoor ze toestemming kregen van Stadsdeel Noord. De kunstverkeersborden zijn uiteindelijk het gezicht geworden van hun SMS Alert-project. Veen en Verburg leggen uit dat veel Molenwijkers een onveilig gevoel hadden. De kunstverkeersborden waren een manier voor mensen om met elkaar in gesprek te gaan. Al snel ontstond er een groep buurtbewoners rond Veen en Verburg die zich inzetten voor dit project. Via sms'jes hielden ze contact met elkaar als ze iets zagen of hoorden dat niet helemaal in de haak was en werkten ze ook nauw samen met de wijkagent.

Het SMS Alert-project is in die zin een voorloper van de nu wijdverbreide buurt app-groepjes. Verburg legt uit dat zo'n buurtgroep vooral preventief werkt: “Er zijn heel veel dingen gebeurd in de wijk. Wij hadden 8 A4'jes met ellende. Dat is gereduceerd tot een half A4'tje en dan is het een gestolen fiets.” Maar het neemt vooral het onveilige gevoel dat mensen hebben weg, doordat ze hun buren leren kennen, met elkaar communiceren en daardoor meer controle krijgen over de situatie.

Inmiddels is het al iets rustiger rond het SMS Alert-project. Toch blijft Henk Veen doorgaan met het schilderen van grappige kunstverkeersborden voor in de buurt. Zoals het bord waar ‘Scheid(s)lijn' op staat geschreven, met daaronder een hond in een shirtje van de Amsterdamse voetbalclub Ajax met een gele en rode kaart en het duimpje omhoog van Facebook. Die hangt naast het veldje waar honden mogen poepen. Juist dit kunstverkeersbord blijkt populair, Veen moet het vaak bijmaken en herplaatsen, want Ajax.

Interview en tekst kunsthistoricus Sietske Roorda van Publick Art Amsterdam
Mede presentator Podcast: Willem Sjoerd van Vliet.

Publick Art Amsterdam - Sound Cloud - De Postcast - Kunstroute Molenwijk: Kunstverkeersborden Henk Veen - Hoor het interview hier!

Of via YouTube kanaal van kunstenaar Henk Veen

 


Interview Henk Veen door RTV Amstelveen

De kunstenaar Henk Veen heeft afgelopen 15 mei 2013 een interview gehad op radio RTV Amstelveen voor het programma Jonathan on Air door Jonathan Keyson en Michel Roedema.

Hoor het interview hier!T-Shirt Henk Veen in clip XsupportFunX met DJ Chuckie

Kunstenaar Henk Veen werkt samen met FunX Radio met het project XsupportFunX, waarbij de kunstschilder t-shirts heeft ontworpen. Deze worden door BN-ers gedragen om ook het nu al succesvolle project te steunen. Steunen doe je door de FunX App te downloaden.

De FunX App is inmiddels meer dan 220.000 keer gedownload. Het aantal downloads kreeg de afgelopen weken een boost mede dankzij de support van Chuckie. De DJ maakte speciaal voor alle mobiele FunX luisteraars een mixtape die exclusief via de FunX App te downloaden is.

Ook de mannen van Streetkings steunen FunX. Ze hebben daarom vrijwillig meegewerkt aan een tv-spot om de FunX App te promoten. De spot is eerder deze maand opgenomen in Zaandam. Bekijk hier het eindresultaat:
of hier . Deze commercial zal 391 keer getoond worden rondom de programma's op National Geographic & FoX Life1. Kijken dus!

Lees hier meer over XsupportFunX - reacties


Kunstenaar Henk Veen schiet FunX Radio te hulp  

Stadszender FunX krijgt hulp uit onverwachte hoek; kunstschilder Henk Veen (47) heeft een schilderij gemaakt als origineel voor t-shirts waarmee de radiozender actie gaat voeren om haar voortbestaan.

Na het horen van het gerommel in medialand over de frequenties en radiostation FunX, is de bekende kunstenaar Henk Veen in actie gekomen omdat hij zijn favoriete radiostation wil steunen in hun campagne XsupportFunX. De schilder is met zijn spuitbussen, verf, kwasten en tekenpen aan de slag gegaan en heeft zich laten inspireren door de muziek die FunX draait, de artiesten, de luisteraars en zijn vrienden die regelmatig in de uitzendingen komen. Het eindresultaat, een prachtig schilderij wordt aanstaande donderdag in het ochtendshow FunX Start overhandigd aan de radiozender. Veen heeft meerder ideeën om met zijn kunstwerken de actie extra kracht bij te zetten. “Er wordt ieder geval een t-shirt van gemaakt”, aldus Veen. "Het is een drama als FunX verdwijnt. Het radiostation heeft een uniek modern format dat zich onderscheidt van alle andere radiostations. Grote muzikanten zoals reggae artiest Ziggi, de rappers van THC, The Opposites en Sabrina Starke zijn begonnen bij FunX. Dankzij de specifieke muziekstijlen en kansen die FunX creëert en uniek maakt, moet de zender de ruimte worden gegeven om desnoods dan maar commercieel te gaan. Radio FunX is niet meer uit mijn dagelijkse routine met mijn werk als kunstenaar weg te denken, omdat ik uit de muziek ook mijn inspiratie haal. FunX mag NIET verdwijnen!", aldus Henk Veen.

Uitzendingen FunX bedreigd
Het voortbestaan van FunX als radiozender wordt bedreigd door beleidswijzigingen en bezuinigingen van de overheid. Als FunX geen publieke financiering meer krijgt vervallen de huidige etherfrequenties in de vier grote steden. Commercieel gaan is voor FunX geen mogelijkheid omdat er door overheidsregulering domweg geen toegang is tot de commerciële markt voor FunX. De zender heeft daarom de actie “XsupportFunX” gestart, waarbij luisteraars worden opgeroepen de mobiele FunX Radio Applicatie te installeren op hun smartphone bij wijze van steunbetuiging. FunX claimt ruim 500.000 vaste luisteraars en vraagt die luisteraars zichzelf zichtbaar te maken door zich mee te laten tellen.

Over FunX
FunX is een Nederlands publiek radiostation dat zich richt op jongeren (15-34 jaar) in de grote steden, met een nadruk op de steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Het radiostation draait een grote diversiteit aan muziekstijlen, waaronder r&b, hiphop, dance, latin, reggae, bollywood, arab en andere cross-over stijlen uit Europa en andere delen van de wereld. FunX is te bereiken in de ether, op de kabel, via internet en overal en altijd op de mobiele telefoon. Muziek is een sterk verbindende factor, FunX biedt zijn luisteraars professioneel gemaakte programma's, een onderscheidend multiculturele radiostation dat jongeren aanspreekt en waarmee ze zich kunnen identificeren. Daarnaast vervult de organisatie nadrukkelijk een kweekvijverfunctie voor jong mediatalent.

Filmpje opname You Tube interview FunX of luister de mp3 en lees blog op FunX - Download hier de app en steun FunX

Hoe kan ik @FunX nog meer supporten?  
-   Vraag vrienden, familie, kennissen en iedereen in je omgeving om ook de gratis FunX Radio App te downloaden.
-   Heb je zelf geen smartphone? Betuig dan je steun via deze online app!
-   Volg FunX op Twitter, Hyves & Facebook!
-   Voorzie je avatar (je profielfoto op social media) van het XsupportFunX logo.
-   Plaats XsupportFunX banners op je eigen website en laat deze doorlinken naar www.funx.nl/support. De banners kan je op www.funx.nl downloaden.
-   Deel dit artikel via social media.


reacties

 

 

 


Nummer1Rocks, Henk Veen en Mella Mell steunen XsupportFunX
Nummer1Rocks, Henk Veen en Mella Mell steunen XsupportFunX
Nummer1Rocks THC steunt XsupportFunX
Mella Mell steunt XsupportFunX
AjaxFside steunt XsupportFunX
Absolutely Independent steunt XsupportFunX
Brassband support XsupportFunX
Peter Faber support XsupportFunX
Dave Dekker support XsupportFunX
Ernst Low support XsupportFunX
DJ Funkin Matt support XsupportFunX
Reporter Funx Yahia support XsupportFunX
DJ Gregor Salto support XsupportFunX
DJ Sidney Samson support XsupportFunX
DJ Sunnery James support XsupportFunX
ROC Sport en Bewegen support XsupportFunX
Juvat - So You Can Think You Can Dance XsupportFunX
Edward van Gils XsupportFunX
DJ Chucky XsupportFunX
Kempi XsupportFunX
Streetkings XsupportFunX
XsupportFunX Kim Lian Daddy Cool zangeres Jeannine Larose XsupportFunX Kim Lian Daddy Cool zangeres Jeannine Larose          

Klik hier om ook actie XsupportFunX te steunen. Download de FunX app!


Interview Henk Veen radio FUNX Kunstplein Rembrandtplein 2011

De kunstenaar word morgen, 30 juni 2011, live geinterviewd door Funx Radio voor het programma Avondwinkel. Uitzending tussen 19.00 uur en 21.00 uur. In het interview zal Henk Veen alles vertellen over het speciale evenement wat hij i n samenwerking met de ondernemers van het Rembrandtplein zondag 3 juli 2011 zal neerzetten. Montmartre in onze hoofdstad Amsterdam. Met speciale muzikale optredens en live actionpainting met Ernst Low, Victor Low, Dave Dekker, 'DTuniz en Ace van rapband THC etc.
Laat je verrassen, kom een kijkje nemen, of neem zelf de kwast in de hand en schilder mee. Luister vooral naar het interview op FUNX waar Henk altijd wel weer iets speciaals in te vertellen heeft.

Luister en kijk hier mee naar het interview op You Tube
Interview Henk Veen schildert jeans Maxi Priest Radio Funx

De kunstenaar werd afgelopen 24 mei 2011 geinterviewd door Funx Radio voor het programma Avondwinkel. Uitzending tussen 19.00 uur en 21.00 uur. Het interview begon met het nieuws over dat Henk Veen voor de legendarische reaggae artiest Maxi Priest, welke verbonden is aan AAAMsterdam, over de beschilderde broek. Daarbij werd de kunstenaar het hemd van het lijf gevraagd over alle speciale evenementen welke hij neerzet en bekend van is.

Luister en kijk hier mee naar het interview op You Tube - Hier de MP3 van het interview.

Foto's van John Melskens

 

Vanaf nu Henk Veen giclées in de winkels van Expo

Vanaf nu zijn de giclées (luxe art print) van Henk Veen te verkrijgen in de winkels van Expo door heel Nederland en Belgie.
Hier een overzicht van alle giclees die vanaf nu te verkrijgen zijn bij de Expo winkels in ons land en in Belgie..
Henk zal door het hele land live schildersessies houden bij alle Expo's, ter promotie van zijn eerste collectie met de titel "You Can't Beat Me". Tussen 13.00 uur en 16.00 uur, kan je een kijkje nemen in de wereld van Henk Veen.
Vanaf 6 september 2008 is de rondtour gestart in EXPO, waarbij live action painter Henk Veen zal optreden met onder muzikale begeleiding van bekende rapper Nummer1Rocks van THC of Appie Alberts van AA & The Doctors.

Op 25 oktober 2008 is de rondtour in Hoofddorp geweest in EXPO Hoofddorp, waar Henk live geschilderd heeft onder muzikale begeleiding van bekende rapper Nummer 1Rocks van THC.

Tevens was radio uit Hoofddorp aanwezig, wel Meerradio. Luister hier de uitzending mee!


reacties... - meer foto's van exposities in winkelcentra - EXPO etalages - overzicht giclées


Radio interview BNR Nieuwsradio

Volg op maandag 17 december 2007 om 15.30 uur een interview van Henk Veen bij BNR Nieuws Radio bij het programma Frontline. Een programma over de actualiteit, debat en kunst en cultuur. Qua stijl is de Frontlinie scherp en pittig, maar ook humoristisch.

Het gesprek zal gaan over de Johan Cruyff expositie, welke op zaterdag 15 december 2007 van start zal gaan in de Arena Amsterdam, op initiatief van The Gallery Donkersloot. Twee andere collega kunstenaars zullen ook aanwezig zijn.

Luister mee naar de opname van het interview - reacties


Foto's: John Melskens
Foto's van John Melskens

 

Radio WestFriesland telefonisch interview Henk Veen & Sylvia uit de Gouden Kooi

Vandaag 29 oktober 2007, zal Mike Roos via de telefoon life interview hebben met Henk Veen en Sylvia uit de Gouden Kooi.
Gezellig nababbelen over de opening van afgelopen vrijdag in The Gallery Donkersloot, rond de klok van 12.00 uur.

De uitzending is te beluisteren via Kabel 89,0 FM, Ether 103,9 FM en Ether 107,4 FM.
Tevens via internet op de live stream of Windows Media Player.

 
Foto's van John Melskens
Foto's van John Melskens
 


Klik voor de clip van THC

CD COVER THC

 

THC op nr 16 in de FMC NL POP

Week 38, van de FMC NL Pop, staat de clip van THC "Geef mij maar Amsterdam" op nummer 16.
Binnengekomen op 44, toen naar 23, 16 en nu dus de 11de plaats. Het zal niet lang duren voor hij binnenkomt in de PoP top! Stem hier mee voor de clip!

 

 

Radio WestFriesland interview Henk Veen & THC

Op donderdag 11 oktober 2007, rond de klok van 12 uur tot 13 uur, zal de bekende kunstschilder Henk Veen en THC te gast zijn bij Mike's Investigation van Radio WestFriesland. Dit vanwege het ontwerp van de cover van het nummer "Geef mij maar Amsterdam"..

De uitzending is te beluisteren via Kabel 89,0 FM, Ether 103,9 FM en Ether 107,4 FM.
Tevens via internet op de live stream of Windows Media Player.

Het programma Mike's Investigation:
Vast onderdeel op maandag,- en donderdagmorgen is Mike's Investigation. Mike Roos gaat op zoek naar het antwoord op vragen 'waar we zo 1-2-3 geen antwoord op hebben'. Gewone dingen waar we eigenlijk niet bij stil staan of waar eigenlijk niet bij nagedacht wordt.

Beluister hier de volledige uitzending (kies: doel opslaan als)

Kijk mee stukje rap Rocks THC

Reacties en foto's

 


 

 

Interview Henk Veen & THC bij Amsterdam FM

Vanwege de opnames van de clip afgelopen maandag, 2 juli 2007 op de grachten van Amsterdam, een interview door de stadsradio Amsterdam FM.

Amsterdam FM is de informatieve zender voor Amsterdam, met interviews, cultuur, sport, meningen en het laatste nieuws. Kortom: "De stem van de Hoofdstad"

Dit maal zal de stemmen te horen zijn tussen 13.00 en 14.00 uur van Henk Veen, Rocks en DTunis van THC. Henk Veen heeft de cd-cover ontworpen en meegewerkt aan de clip van de bekende Tuindorpers. DIt heeft in de stad voor veel commotie gezorgd. Straten stonden vast en grachten vol met nieuwsgierige kijkers. Over 3 weken is de clip klaar en te zien op tv.

Amsterdam FM zendt uit via Salto kanaal 1, op FM 106.8 en op de kabel 88,1 MHz.

Kijk hier naar de foto's en flmpjes

Reacties

 
 

Radio WestFriesland interview Henk Veen:

Op donderdag 21 juni 2007, rond de klok van 11 uur tot 12.15 uur, zal de bekende kunstschilder Henk Veen te gast zijn bij Mike's Investigation van Radio WestFriesland.

De uitzending is te beluisteren via Kabel 89,0 FM, Ether 103,9 FM en Ether 107,4 FM. Tevens via internet op de live stream of Windows Media Player.

Het programma Mike's Investigation:
Vast onderdeel op maandag,- en donderdagmorgen is Mike's Investigation. Mike Roos gaat op zoek naar het antwoord op vragen 'waar we zo 1-2-3 geen antwoord op hebben'. Gewone dingen waar we eigenlijk niet bij stil staan of waar eigenlijk niet bij nagedacht wordt. Heb jij ook vragen over Henk en wil je Mike voor het antwoord inschakelen? Mail Mike. Foto's hier....

 
 
   


 

Interview Henk Veen bij Popcircus

Op 19.00 uur tot 22.00 uur 24 juni 2007 is Radio Popcircus weer in de lucht.
Tijdens de uitzending zal een interview te horen zijn van Henk Veen door Daniel.

De uitzending is te horen via deze link.

Reacties

 Radio WestFriesland interview Henk Veen:

 

Op donderdag 21 juni 2007, rond de klok van 11 uur tot 12.15 uur, zal de bekende kunstschilder Henk Veen te gast zijn bij Mike's Investigation van Radio WestFriesland.

De uitzending is te beluisteren via Kabel 89,0 FM, Ether 103,9 FM en Ether 107,4 FM.
Tevens via internet op de live stream of Windows Media Player.
Luister het interview mee of hier (verkorte versie) en hier (volledige versie) via Radio West Friesland !
Kijk filmpje mee: Deel 1 - Deel 2 - Deel 3!

Het programma Mike's Investigation:
Vast onderdeel op maandag,- en donderdagmorgen is Mike's Investigation. Mike Roos gaat op zoek naar het antwoord op vragen 'waar we zo 1-2-3 geen antwoord op hebben'. Gewone dingen waar we eigenlijk niet bij stil staan of waar eigenlijk niet bij nagedacht wordt.

Reacties

 


 
   

Foto's interview Mike's Investigation van Radio West Friesland:

             
Foto's Monique RWF            
     
     
     


 

THC bij Nachtegiel

Afgelopen nacht 21 april 2007, was THC ( d' Tunis, Rocks & RB Djan) te gast bij Giel Beelen in het programma Nachtegiel 3 FM van 00.00 uur tot zonsopgang. Tijdens de uitzending kwam Henk Veen in "opspraak".

THC: "THC, flex, Henkie Veen, yeah yeah, je weet 't.
Giel: "Henkie Veen is die eh, artiest, die kunstenaar toch?
THC: "Ja man, die, ook Tuindorper THC-er.
Giel: " Van die schilderijen! Oh, ook uit Tuindorp, goh, puinhoop, één grote ghetto daar, hahaha!"

Luister mee naar de uitzending .... of luister naar het stukje (deel 1 - deel 2- deel 3 - waar THC en Giel babbelen over Henk Veen.... (tussen: 01.34 50 en 01.36.20 uur)Henk Veen en Ziggi in 2 meter live KINK FM

Albumtracks, nieuwe muziek, live-optredens, veel Nederlands materiaal: dat zijn de ingrediënten van 2 Meter Live. Jan Douwe Kroeske houdt je op de hoogte van waar het om gaat in de muziek.

Vanavond in de uitzending Ziggi en de Renaissance band en Henk Veen die de cover (Ziggi: kaft) heeft ontworpen voor zijn nieuwe cd-single All Obstacles.
Jan Douwe vroeg de heren tijdens het live interview hoe de heren elkaar ontmoet hebben.
Ziggi: "Na een optreden heb ik de grote schilder Henk Veen ontmoet in de kleedkamer, een coole gast. Een biertje samen gedronken en bepraten meteen het idee om de kaft te laten ontwerpen door Henk.
Henk vertelde hoe hij het ontwerp voor de cover op het doek heeft gezet.
Henk verteld hoe hij de All Obstacles heeft vertaald in de gettowijk en de rijke mensen in de appartementen. De teksten op de muur benadrukken de contrast tussen arm en rijk.
Met de kleuren heeft hij de reaggae sfeer in het doek gelegd.
Foto's..
 

De playlist:
 • ziggy
  high times
  2 meter sessie
 • ziggi
  fight this struggle
  2 meter sessie
 • ziggi
  all obstacles
  2 meter sessie
 
Luister hier of hier of hier naar het optreden en het interview.


 

Finale Popcircus Award 2006

Tijdens een spectaculaire party in de Party Pub van Boelie's in Winschoten genoot het publiek van de jaarlijks terugkerende PopAward verkiezing van radio Popcircus uit Winschoten. Vandaag kwamen de 4 beste bands naar de pub tijdens de marathon uitzending om de publieksprijs in de wacht te slepen.

Foto's en lees meer........

 


 

Henk Veen schildert awards voor Popcircus:

Henk Veen maakt al jaren de awards voor radio Popcircus.
Dit jaar komt hij met zijn nieuwste werk "sign-art".
Luister 9 februari 2007 van 8.00 uur tot 24.00 uur live naar Popcircus.
Kijk vast naar de awards die straks naar de winnende
cover-band gaat!

 Interview radio RTV-NH op Werf

Op donderdag 15 juni omstreeks 9.45 uur, werd er een live interview opgenomen voor de radio door de rijdende reporter van RTVNH.
Henk Veen vertelde over de verbrande kunstbrandweerwagen op de Werf (nabij het NDSM-terrein) bij de kinderboerderij Het Dierendok De bewoners van de Werf en kunstschilder Henk Veen waren druk in touw om de auto te ruimen om een start te maken aan het gloednieuwe project.

 

   


Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc neem contact op met:
Freeda © MANAGEMENT Henk Veen
Tel +31 (0) 628135247

Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl