Vraag me niet de weg...
HomaE
xpositie's En Live Optreden
Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc neem contact op met:
Freeda © MANAGEMENT Henk Veen
Tel +31 (0) 628135247

Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl


Henk Veen Dam tot Dam Kunstplein:
Winnaars bekend Dam tot Dam Kunstplein 2014

Afgelopen zondag 21 september 2014, hebben kunstenaars deelgenomen aan de schilderwedstrijd van het Henk Veen Dam tot Dam Kunstplein 2014 en heeft de jury zijn beslissing laten vallen over de winnende schilderijen.

Organisator en kunstenaar Henk Veen organiseerde i.s.m. Le Champion tijdens de Dam tot Damloop, het Henk Veen Dam tot Dam Kunstplein. Het publiek en de renners konden tijdens de 30 ste Dam tot Damloop de kunstenaars in actie zien. Op een kunstzinnige manier hebben zij het evenement vol inspiratie met kwast en verf op het doek gezet. Le Champion, organisator van de Damloop, was blij verrast te zien hoe het creatieve, beeldend is gemaakt met verf op doek, waardoor sport en kunst & cultuur met elkaar zijn verbonden.

De jury is tot de volgende winnaars gekomen:

1ste prijs: kunstenaar Nel Huurman
Dam tot Dam VIP Arrangement (hotelovernachting in Hotel Inntel (van zaterdag 19 op zondag 20 september 2015, incl. ontbijt en diner); pick-up vanaf het hotel; gratis startnummer; vervoer hotel naar start; starten bij de toplopers; toegang tot het VIP-vak; fotoshoot bij event met de winnaars) – gesponsord door Le Champion + schilderspakket

2de prijs: kunstenaar Mary Admiraal
ASICS Dam tot Dam hardloopschoenen – gesponsord door Le Champion + schilderspakket

3de prijs: kunstenaar Luis Keijzer
Amsterdam Schilderspakket t.w.v. 150 euro - gesponsord door Royal Talens + extra schilderspakket

4de prijs: kunstenaar Sabina van den Braak
ASICS Dam tot Dam kledingpakket (event shirt, short en sokken) – gesponsord door Le Champion + schilderspakket 

Vol enthousiasme werd de tweede kunstzinnige en sportieve Dam tot Dam Kunstplein editie afgesloten.

Met dank aan de sponsor Le Champion, die het Dam tot Dam Kunstplein heeft mogelijk gemaakt.  

Meer informatie over alle ins en outs over dit evenement tijdens de Dam tot Damloop, zie www.henkveen.nl .


Tweede editie Henk Veen Kunstplein Dam tot Dam 2014

INSCHRIJFFORMULIER / UITNODIGING / PLATTEGROND

In navolging van de meer dan geslaagde Henk Veen Kunstpleinen op diverse unieke locaties in Nederland, organiseert kunstenaar Henk Veen op zondag 21 september 2014, de tweede editie van het Henk Veen Dam tot Dam Kunstplein 2014. In samenwerking met organisator van de Dam tot Dam, Le Champion, zal de wedstrijd van het Kunstplein, sport en kunst & cultuur met elkaar verbinden, door het thema Dam tot Dam, beeldend maken met verf op doek.

 


Na de successen en enthousiasme m.b.t. zijn Kunstpleinen van de afgelopen jaren, heeft kunstenaar Henk Veen zich ingezet om tijdens het Dam tot Dam evenement weer het hoogwaardige Dam tot Dam Kunstplein te organiseren en het publiek weer te verrassen door kunst, cultuur en sport met elkaar te laten versmelten. Wat is nou mooier om de deelnemers of het evenement live uit te schilderen en jezelf te laten zien aan zoveel voorbij komende deelnemers en het aanwezige publiek.

Het voorgaande jaar heeft het aanwezige publiek en zelfs de renners uit het parcours vol enthousiasme op het Kunstplein tijdens de Dam tot Dam gereageerd.

Wij nodigen we je graag uit om deel te nemen aan dit grote - open air plein - kunstfestijn van Nederland. Je kans om alle deelnemers en bezoekers van dit evenement je talent te laten zien en tevens de deelnemers te supporten met een kunstzinnig spandoek. Iedere kunstenaar, zowel amateur als professioneel, is van harte welkom!!

Wanneer
Op zondag 21 september 2014 wordt de route van de Dam tot Damloop, welke door de wijk Molenwijk en over de weg Verlengde Stellingweg in Amsterdam Noord gaat, voor één dag omgetoverd in het Henk Veen Dam tot Dam Kunstplein. Het festijn start om 11.00 uur. De aangemelde deelnemers ontvangen een door de organisatie gestempeld en op de achterzijde geparafeerd schildersdoek (60 x 80 cm) bij de organisatietafel, locatie Molenwijk Amsterdam Noord t/o het Cruyff Court. Waarna alle kunstenaars een plek langs de route mogen uitzoeken om hun talent aan het talrijk aanwezige publiek te tonen. De route waar je als kunstenaar mag aansluiten, zie je op bijgevoegde plattegrond. Je krijgt tot uiterlijk 16.00 uur de tijd om je schilderij te schilderen tijdens het evenement.

Thema
Het thema van dit evenement is: "Dam tot Damloop”.

Belangrijk om te weten
Iedere kunstenaar dient zelf zorg te dragen voor eten en drinken.

De kunstenaar is zelf verantwoordelijk voor het schoon achterlaten van de plaats waar hij/zij geschilderd heeft. Indien dit niet het geval is worden de kosten voor de schade en of vervuiling verhaald op de kunstenaar zelf. Verkoop is niet toegestaan, omdat hiervoor geen vergunning voor aangevraagd is. Wanneer toch verkocht wordt en hiervoor een boete opgelegd wordt door handhaving, zal de kunstenaar hier zelf verantwoordelijk voor zijn.

De kunstenaar zal uitsluitend gebruikmaken van het door de organisatie beschikbaar gestelde canvas doek van 60 x 80 cm. Het ingeleverde doek moet direct na het evenement door de kunstenaar zelf worden meegenomen. Niet meegenomen schilderijen worden na deze data het eigendom van de organisatie. Inleverdatum van het door jou gemaakte schilderij (gestempeld door de organisatie) tijdens de Dam tot Damloop 2014 zal z.s.m. worden bekendgemaakt. Wanneer meer bekend is welke locatie en datum alle schilderijen tentoongesteld worden en wanneer de officiële opening en bekendmaking van de prijswinnaars zal plaatsvinden, zullen alle deelnemers hierover geïnformeerd worden.

Er zijn vele leuke en mooie prijzen beschikbaar gesteld:
1ste prijs: Dam tot Dam VIP Arrangement (hotelovernachting in Hotel Inntel
(van zaterdag 19 op zondag 20 september 2015, incl. ontbijt en diner); pick-up vanaf het hotel; gratis startnummer; vervoer hotel naar start; starten bij de toplopers; toegang tot het VIP-vak; fotoshoot bij event met de winnaars)– gesponsord door Le Champion
2de prijs: ASICS Dam tot Dam hardloopschoenen – gesponsord door Le Champion
3de prijs: Amsterdam Schilderspakket t.w.v. 150 euro - gesponsord door Royal Talens
4de prijs: Amsterdam Schilderspakket t.w.v. 100 euro - gesponsord door Royal Talens
5de prijs: Amsterdam Schilderspakket t.w.v. 50 euro - gesponsord door Royal Talens
6de prijs: ASICS Dam tot Dam kledingpakket (event shirt, short en sokken) – gesponsord door Le Champion

Een deskundige jury , o.a. Le Champion, speciale gastjury en kunstenaar en organisator Henk Veen, tezamen met stemmen op Facebook en tijdens de expositie, zal bepalen welke doeken in de prijzen vallen. De prijswinnaars worden tijdens het officiële moment tijdens de expositie van de collectie. Locatie voor de expositie wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt, maar zal net als voorgaande jaar weer een unieke locatie zijn.

Vergeet niet om je schilderij te laten fotograferen door de organisatie, aan het einde van het Dam tot Dam Kunstplein. Pas dan doet je schilderij mee voor de bejurering.

Deelname & inschrijfgeld
Indien je wilt deelnemen kun je bijgaand formulier z.s.m. volledig ingevuld per e-mail sturen naar kunstschilderhenkveen@chello.nl , of per post naar: Henk Veen Dam tot Dam Kunstplein 2014, Bergmolen 31, 1035 BB Amsterdam. Na ontvangst van je inschrijving, krijg je van ons via email een bevestiging van deelname. Informatie en inschrijving ook op www.henkveen.nl .

Met dank aan sponsor en organisator van de Dam tot Damloop, Le Champion die het Kunstplein heeft mogelijk gemaakt.

Voor meer informatie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Freeda management Henk Veen en medeorganisator Kunstpleinen, telefoonnummer 06 28135247.

Wij wensen je heel veel plezier tijdens het evenement Henk Veen Dam tot Dam Kunstplein 2014 in Amsterdam-Noord. Graag tot ziens op zondag 21 september 2014!
Winnaars bekend Dam tot Dam Kunstplein 2013

Afgelopen vrijdag 11 oktober 2013 werd om 16.00 uur in het stadsdeelhuis in Amsterdam-Noord bekend gemaakt wie de prijswinnaars zijn van de schilderwedstrijd van het Henk Veen Dam tot Dam Kunstplein 2013.

Organisator en kunstenaar Henk Veen organiseerde i.s.m. Le Champion tijdens de Dam tot Damloop, het Henk Veen Dam tot Dam Kunstplein. Het publiek en de renners konden tijdens de 29 ste Dam tot Damloop de kunstenaars in actie zien. Op een kunstzinnige manier hebben zij het grootse jaarlijks terugkerende evenement vol inspiratie met kwast en verf op het doek gezet.

Alle schilderijen zijn twee weken lang te zien geweest in een expositie in het stadsdeelhuis in Amsterdam-Noord. Vele stemmen zijn zowel in de stembus als via de Facebookpagina van de Dam tot Damloop ontvangen. De deskundige jury, bestaande uit de directeur Le Champion Simone Richardson, stadsdeelvoorzitter Amsterdam-Noord Rob Post en kunstenaar en organisator Henk Veen, heeft de stemmen geteld en hun eigen stem uitgebracht.

Medejurylid, directeur Le Champion Simone Richardson, was blij verrast te zien hoe het populaire evenement, beeldend is gemaakt met verf op doek, waardoor sport en kunst & cultuur met elkaar zijn verbonden.

De jury is tot de volgende winnaars gekomen:
1ste prijs: kunstenaar Leonard Linde - Dam tot Dam VIP Arrangement (hotelovernachting in Hotel Inntel en deelname aan Dam tot Dam Kunstplein Kalender 2014
2de prijs: kunstenaar Hans Mader - ASICS Dam tot Dam hardloopschoenen en deelname aan Dam tot Dam Kunstplein Kalender 2014
3de prijs: kunstenaar Reina van Zwol - ASICS Dam tot Dam kledingpakket en deelname aan Dam tot Dam Kunstplein Kalender 2014
4de t/m 6de prijs: kunstenaars Luis Keijzer, Nel Huurman, Manja Jordans - Deelname aan Dam tot Dam Kunstplein Kalender 2014

Onder luid applaus en vol enthousiasme werden de prijzen uitgereikt en ontvangen en werd de eerste kunstzinnige en sportieve Dam tot Dam Kunstplein editie afgesloten.

Met dank aan alle sponsors die het Dam tot Dam Kunstplein hebben mogelijk gemaakt: Le Champion, Berlagehuis, Stadsdeelhuis Amsterdam-Noord.

Filmpje bekendmaking DTD Kunstplein door Peter Mader - Foto's: Jos van Zetten


         
Stem ook tijdens expositie Dam tot Dam Kunstplein in Stadsdeelhuis Amsterdam Noord

Organisator en kunstenaar Henk Veen organiseerde i.s.m. Le Champion tijdens de Dam tot Damloop, het Henk Veen Dam tot Dam Kunstplein. Langs het parcours met voorbijflitsende renners, hebben kunstenaars zich laten inspireren door het thema Dam tot Dam. Door dit beeldend te maken met verf op doek, wordt sport en kunst & cultuur met elkaar verbonden. Hieruit zijn een tiental kunstwerken gekomen, die van 30 september tot en met 11 oktober 2013 te zien zijn in het Stadsdeelhuis Amsterdam-Noord.

Op 11 oktober 2013 zal de jury, bestaande uit de directrice Le Champion Simone Richardson, stadsdeelvoorzitter Amsterdam-Noord Rob Post en kunstenaar en organisator Henk Veen, om 16.00 uur bekendmaken wie de prijswinnaars zijn.

Het publiek stemt mee welke schilderijen de prijzen verdienen en welke kunstwerken geplaatst worden in de unieke Dam tot Dam Kunstplein Kalender 2014. Iedereen is van harte welkom om de kunstwerken in het Stadsdeelhuis in Amsterdam-Noord te komen bekijken en hun stem uit te brengen op hun favoriete kunstwerk. Tevens is het mogelijk om uw stem uit te brengen op de Facebookpagina van de Dam tot Damloop.

Met dank aan alle sponsors die het Dam tot Dam Kunstplein hebben mogelijk gemaakt: Le Champion, Berlagehuis, Stadsdeelhuis Amsterdam Noord.

Kijk naar de rondleiding expositie hier op YouTube! - Foto's: Jos van Zetten

Le Champion en kunstenaar Henk Veen brengen sport en kunst & cultuur samen tijdens de Dam tot Damloop 2013

Organisator en kunstenaar Henk Veen organiseert i.s.m. Le Champion de eerste editie van het Henk Veen Dam tot Dam Kunstplein, tijdens de Dam tot Damloop op 22 september 2013. Op het Kunstplein zullen zo’n 50 kunstenaars langs het parcours in de Molenwijk hun kunsten laten zien door middel van een kunstwedstrijd. Ook worden de deelnemers op de Verlengde Stellingweg op een kunstige wijze aangemoedigd door grootse spandoeken. Door het thema Dam tot Dam beeldend te maken met verf op doek wordt sport en kunst & cultuur met elkaar verbonden.

Voor deze schilderwedstrijd tijdens het sportieve evenement zijn diverse prijzen te winnen, waaronder voor de hoofdprijswinnaar een overnachting en 6 prijswinnaars die mogen deelnemen aan de unieke Dam tot Dam Kunstplein Kalender 2014. Via diverse media kan men stemmen op het beste schilderij voor de kalender. Deze schilderijen zijn ook live te zien in het Stadsdeelkantoor Amsterdam Noord tijdens de expositie tussen 30 september en 11 oktober 2013. De prijswinnaars zullen op 11 oktober 2013 om 16.00 uur in het Stadsdeel Amsterdam Noord, bekend gemaakt worden door de jury bestaande uit, o.a. directeur Le Champion Simone Richardson, stadsdeelvoorzitter Amsterdam Noord Rob Post en kunstenaar en organisator Henk Veen.

Wij nodigen je graag uit om deel te nemen aan dit grootse – open air plein – kunstfestijn van Nederland. Je kans om alle deelnemers sportief en creatief een hart onder de riem te steken en de bezoekers van de Damloop jou talent te laten zien. Iedere kunstenaar, zowel amateur als professioneel, is van harte welkom!

Het is nog steeds mogelijk om je als kunstenaar aan te melden om mee te doen aan het evenement. Wil je meer informatie over alle ins en outs van dit evenement tijdens de Dam tot Damloop, kijk dan hier op www.henkveen.nl of mail naar e-mail sturen naar kunstschilderhenkveen@chello.nl
Betreft: 1 e editie Henk Veen Dam tot Dam Kunstplein 2013

download uitnodiging + inschrijfformulier + plattegrond DTD Kunstplein

Beste kunstenaar,

In navolging van de meer dan geslaagde Henk Veen Kunstpleinen op diverse unieke locaties in Nederland, organiseert kunstenaar Henk Veen op zondag 22 september 2013, de 1 ste editie van het Henk Veen Dam tot Dam Kunstplein 2013. In samenwerking met organisator van de Dam tot Dam, Le Champion, zal de wedstrijd van het Kunstplein, sport en kunst & cultuur met elkaar verbinden, door het thema Dam tot Dam, beeldend maken met verf op doek.

Na de successen en enthousiasme van de afgelopen jaren, heeft kunstenaar Henk Veen, zich ingezet om tijdens het unieke evenement een nieuw Kunstplein te organiseren en er een gezellig en hoogwaardig evenement van te maken. Wat is nou mooier om de deelnemers of het evenement live uit te schilderen en jezelf te laten zien aan zoveel voorbij komende deelnemers en het aanwezige publiek. Wij nodigen we je graag uit om deel te nemen aan dit grootste - open air plein - kunstfestijn van Nederland. Je kans om alle deelnemers en bezoekers van dit evenement je talent te laten zien en tevens de deelnemers te supporten met een kunstzinnig spandoek. Iedere kunstenaar, zowel amateur als professioneel, is van harte welkom!!

Wanneer
Op zondag 22 september 2013 wordt de route van de Dam tot Damloop, welke door de wijk Molenwijk en over de weg Verlengde Stellingweg in Amsterdam Noord gaat, voor één dag omgetoverd in het Henk Veen Dam tot Dam Kunstplein. Het festijn start om 11.00 uur. Dan ontvangen de aangemelde deelnemers een door de organisatie gestempeld en op de achterzijde geparafeerd schildersdoek (60 x 80 cm) bij de organisatietafel, locatie Molenwijk Amsterdam Noord t/o het Cruyff Court. Waarna alle kunstenaars een plek langs de route mogen uitzoeken om hun talent aan het talrijk aanwezige publiek te tonen. De route waar je als kunstenaar mag aansluiten, zie je op bijgevoegde plattegrond. Je krijgt tot uiterlijk 16.00 uur de tijd om je schilderij te schilderen tijdens het evenement.

Thema
Het thema van dit evenement is: "Dam tot Damloop jubileum 30 jaar”. Dit thema geldt alleen voor de schilderijen voor de wedstrijd, niet voor de spandoeken! Volgend jaar is het een jubileumjaar, waarbij de schilderijen welke deze editie gemaakt worden, voor volgend jaar terug gaan komen in de kalender.

Spandoek
De organisator Le Champion heeft ons gevraagd om kunstzinnige spandoeken te maken om de deelnemers te supporten. Natuurlijk willen wij dan ook vragen aan alle kunstenaars om een mooi spandoek te maken (eigen kosten kunstenaar), welke jullie vrijdag 20 september tussen 19.00 uur en 21.00 uur mogen plaatsen. Locatie op de Verlengde Stellingweg, onderaan afslag S118 zijkant ringweg Noord (Oostzanerwerf en Zaandam-Zuid) langs de route van de Dam tot Dam. Dit spandoek dingt niet mee met de wedstrijd, maar wordt ingezet voor het aanmoedigen van de 15.000 deelnemers van de wandeltocht op zaterdag 21 september 2013 en de 55.000 renners op zondag 22 september 2013 en ter promotie van jou als kunstenaar onder de deelnemers en het publiek. Het spandoek blijft eigendom van de kunstenaar. De kunstenaar moet zelf zorg dragen voor het ophalen van zijn spandoek. Dit kan na 16.00 uur. Wanneer deze niet wordt opgehaald, wordt deze eigendom van de organisatie.
Tip 1: Houd rekening met je verfgebruik i.v.m. eventuele regen.
Tip 2: Tentharingen als bevestiging van je spandoek.

Dam tot Dam Kunstplein Kalender
De zes beste schilderijen, zullen worden geplaatst in de Henk Veen Dam tot Dam Kunstplein Kalender 2014 – jubileum editie 30 jaar Dam tot Dam. Doe je uiterste best en grijp de kans om je van je beste kant te laten zien. Op de Facebookpagina van de Dam tot Damloop kan men stemmen op het beste schilderij. Daarna zal de jury de uiteindelijke beslissing nemen wie de winnaars zijn en deel mogen nemen aan de kalender.

Belangrijk om te weten
Iedere kunstenaar krijgt 4 consumptiebonnen om frisdrank bij de organisatietafel te halen.
Deze consumptiebonnen zijn alleen in te leveren bij de organisatietafel van het Henk Veen Dam tot Dam Kunstplein.

De kunstenaar is zelf verantwoordelijk voor het schoon achterlaten van de plaats waar hij/zij geschilderd heeft. Indien dit niet het geval is worden de kosten voor de schade en of vervuiling verhaald op de kunstenaar zelf. Verkoop is niet toegestaan, omdat hiervoor geen vergunning voor aangevraagd is. Wanneer toch verkocht wordt en hiervoor een boete opgelegd wordt door handhaving, zal de kunstenaar hier zelf verantwoordelijk voor zijn.

De kunstenaar zal uitsluitend gebruikmaken van het door de organisatie beschikbaar gestelde canvas doek van 60 x 80 cm. Het ingeleverde doek moet direct na het evenement door de kunstenaar zelf worden meegenomen. Niet meegenomen schilderijen worden na deze data het eigendom van de organisatie. Inleverdatum van het door jou gemaakte schilderij (gestempeld door de organisatie) tijdens de Dam tot Damloop 2013 zal z.s.m. worden bekendgemaakt. Wanneer meer bekend is welke locatie en datum alle schilderijen tentoongesteld worden en wanneer de officiële opening en bekendmaking van de prijswinnaars zal plaatsvinden, zullen alle deelnemers hierover geïnformeerd worden.

Er zijn vele leuke en mooie prijzen beschikbaar gesteld:
1ste prijs: Dam tot Dam VIP Arrangement (hotelovernachting in Hotel Inntel (van zaterdag 21 op zondag 22 september 2014, incl. ontbijt en diner); pick-up vanaf het hotel; gratis startnummer; vervoer hotel naar start; starten bij de toplopers; toegang tot het VIP-vak; fotoshoot bij event met de winnaars) + deelname aan Dam tot Dam Kunstplein Kalender 2014
2de prijs:
ASICS Dam tot Dam hardloopschoenen + deelname aan Dam tot Dam Kunstplein Kalender 2014
3de prijs: ASICS Dam tot Dam kledingpakket (event shirt, short en sokken) + deelname aan Dam tot Dam Kunstplein Kalender 2014
4de prijs t/m de 6de prijs: deelname aan Dam tot Dam Kunstplein Kalender 2014

Een deskundige jury
, o.a. Le Champion, Rob Post Stadsdeelvoorzitter Amsterdam Noord en kunstenaar en organisator Henk Veen, tezamen met stemmen op Facebook en tijdens de expositie, zal bepalen welke doeken in de prijzen vallen. De winnaars worden tijdens het officiële moment tijdens de expositie in het Stadsdeelhuis Amsterdam Noord, tussen 30 september 2013 en 11 oktober 2013 bekend gemaakt. Datum bekendmaking prijswinnaars zal op 11 oktober 2013 om 16.00 uur plaatsvinden in het Stadsdeelkantoor Amsterdam Noord. Vergeet niet om je schilderij te laten fotograferen door de organisatie, aan het einde van het Dam tot Dam Kunstplein. Pas dan doet je schilderij mee voor de bejurering.

Deelname & inschrijfgeld
Indien je wilt deelnemen kun je bijgaand formulier z.s.m. volledig ingevuld per e-mail sturen naar kunstschilderhenkveen@chello.nl , of per post naar: Henk Veen Dam tot Dam Kunstplein 2013, Bergmolen 31, 1035 BB Amsterdam.
Wij vragen voor de materialen, consumpties en het organiseren een kleine bijdrage. Dit bedrag is 35 euro (excl. 21% btw), in totaal 42,35 euro (incl. 21% btw). Stort dit op rekeningnummer 1980428, ten name van Henk Veen te Amsterdam. Toevoegen regel betaling “Dam tot Dam Kunstplein 2013” en “naam kunstenaar” en “factuurnummer”. Na ontvangst van je inschrijving, ontvang je een factuur. Na betaling ontvang je een bevestiging van deelname, via e-mail. Let wel, zorg dat de betaling vóór 9 september 2013 is overgemaakt. Informatie en inschrijving ook op www.henkveen.nl .

Met dank aan sponsor en organisator van de Dam tot Damloop, Le Champion die het Kunstplein heeft mogelijk gemaakt.

Voor meer informatie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Freeda management Henk Veen en medeorganisator Kunstpleinen, telefoonnummer 06 28135247.

Wij wensen je heel veel plezier tijdens het evenement Henk Veen Dam tot Dam Kunstplein 2013 in Amsterdam-Noord. Graag tot ziens op zondag 22 september 2013!

Bijlage plattegrond Kunstplein tijdens Dam tot Dam 2013 - Uitnodiging - Inschrijfformulier
Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc neem contact op met:
Freeda © MANAGEMENT Henk Veen
Tel +31 (0) 628135247

Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl