Vraag me niet de weg...
HomaE
xpositie's En Live Optreden
Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc neem contact op met:
Freeda © MANAGEMENT Henk Veen
Tel +31 (0) 628135247
Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl
 


PIMP YOUR CAR BY HENK VEEN
 

 Artcar Henk Veen tentoongesteld op Dreamcar International Oldtimerbeurs

De ARTCAR, beschilderd door Henk Veen en eigendom van UniJobs Uitzendbureau, zal tentoongesteld worden op de grootste internationale oltrimersbeurs Dreamcar in de Nekkerhal te Mechelen, Belgie.

De 28ste editie van Dreamcar International Oldtimerbeurs loopt van zaterdag 20 en zondag 21 oktober 2012, van 9.30 uur tot 18.00 uur.

Naast de gebruikelijke items zoals oldtimers van personenauto's, vrachtwagens, landbouw en militaire voertuigen uit een eeuw autogeschiedenis, is er ook autokunst te zien, waaronder de unieke auto van kunstenaar Henk Veen.

ARTCAR en Ernst Low met Saturday Night Dreamcar International Oltimerbeurs Mechelen Belgie - YouTube

Website: Dreamcar International Oltimer

     


Femme Frontaal - Paint My Ride

Column, geschreven door Odiel Mennink - www.femmefrontaal.nl

Klassiek schroot wordt goud… door de hand van de nieuwe Amsterdamse meester a.k.a art legend Henk Veen. Met een acceleratie van vijf spatels en drie kwasten per minuut wordt op 23 juni 2012 op het Henk Veen Kunstplein in Amsterdam een BMW 520i uit de jaren 90 omgetoverd tot een oogverblindend mooie Art Car. De BMW wordt in één klap onvervalst onbetaalbaar.

Lees meer hier of klik op het artikel hiernaast.

Foto's opbouw en binnenkort meer over UniJobs Uitzendburo welke deelneemt aan Rallyrijden.nu - Balkan Rally - Foto's o.a. Marjolein Reman


   
   
   
   
   
   
   
       


Beschilderde MiniCooper weer geveild

In 2003 is Henk Veen gevraag
d om een Mini Cooper als kunstwerk om te toveren met als thema Flower Power, voor de Quality of Life gala. Met onder andere Hellen van der Valk en Erik de Zwart. Destijds is deze auto voor 10.000 euro geveild voor het goede doel. Nu vinden wij ons pareltje weer voor een veiling te koop aangeboden bij Deelland. Gewoon leuk om hem weer terug te zien en dat dit keigoeie karretje nog steeds triomfantelijk op de weg rijdt. Bekijk ook het filmpje hier op You Tube.Wederom een uniek gepimpte Henk Veen auto

Nadat eerst de ene auto beschilderd is en daar
waanzinnig veel positieve recties op zijn gekomen en een gigantische promotie is, heeft Henk besloten om ook van de nieuwe auto een uniek rijdens kunstwerk van te maken.

Ook nu is hij op dit moment weer bezig met kwasten, verfspuitbussen en sjablonen om weer een knap staaltje kunst neer te zetten. Wederom zal Henk weer zijn verschillende thema's verwerken op de auto, o.a. Muziek, Sport, Sign Art, Dieren, Romantiek en Cool.

Binnekort rijdt er auto nummer 2
weer dagelijks door de straten van Amsterdam en over de wegen van heel Nederland en even buiten de grenzen van ons land. Hou hem in de gaten!

Volg hier dagelijks de hele opbouw van zijn kunst-car!

Bekijk ook de foto's van de vorige gepimpte car van Henk Veen, die veel bekijks heeft!

Ook intresse in kunst op je auto van Henk Veen?
Meer informatie mail of bel 06-28135247 - Reacties!

 
 
     
       
       


 

Gepimpte auto in Zondag ochtendblad

Meer info over de gepimpte auto hier!Uniek gepimpte Henk Veen auto

Nadat eerst de motorkap gepimpt werd een tijdje geleden, daar waanzinnig veel reactie op kregen en een gigantische promotie voor de kunst van Henk Veen, heeft hij de kwasten en verfspuitbussen weer gepakt om het pimpen compleet af te maken. Verschillende thema's zijn verwerkt op de auto, o.a. Muziek, Sport, Sign Art, Dieren, Romantiek en Cool. Waanzinnig veel positieve reacties is het resultaat door deze unieke kunst-auto die dagelijks rijd door Amsterdam en de rest van Nederland. Hou hem in de gaten!

Ook intresse in kunst op je auto van Henk Veen?
Meer informatie mail of bel 06-28135247 - Reacties!
 
 


Auto pimpen met de kunst van Henk Veen

Het verloop van het beschilderen van een motorkap.
Kijk hier naar het filmpje!
Een prachtig resultaat van unieke kunstcar!

Meer informatie mail of bel 06-28135247
   
 
   Veiling kalenderdoeken en live schildering Mazda voor expositie Molenwijk

 

     


Henk Veen beschilderd uniek museumstuk

Het beschilderen van de brandweerauto, beschikbaar gesteld door de brandweermuseum, wordt vandaag live beschilderd door Henk Veen in het teken van de sponsering van het Diereneiland. Vanaf 12 uur zal de kunstschilder verder gaan met zijn werk onder begeleiding van de Streetcapoeira groep met live Braziliaanse muziek en dans. Filmpje live schildering museum exemplaar uit 1957. Hieronder foto's tijdens het live schilderen:
 

   

Voor info,exposities, live optredens, opdrachten etc, etc neem contact op met:
Freeda © MANAGEMENT Henk Veen
Tel +31 (0) 628135247

kunstschilderhenkveen@chello.nl