Vraag me niet de weg...
HomaE
xpositie's En Live Optreden
Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc neem contact op met:
Freeda © MANAGEMENT Henk Veen
Tel +31 (0) 628135247

Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl
 


AJAX & HENK VEEN
Homa

Beschikbare doeken Henk VeenInterview AJAX SUPPORTERSVERENIGING AJAX - AJAX LIFE

Hoe mooi is het als je je passie voor Ajax kunt combineren met je werk? Henk Veen kent dat gevoel. De Amsterdammer maakt al jaren kunst met betrekking tot Ajax en uit zijn liefde voor de club op het schilderdoek. Wij zochten Henk op voor de derde aflevering van onze videoserie Mijn Club, Mijn Ideaal.

Mijn Club, Mijn Ideaal is een serie videoportretten van markante Ajaxfans en hun supportersbeleving. In de derde aflevering zien we kunstenaar Henk Veen aan het werk. De 54-jarige Amsterdammer keek al van kleins af aan vol bewondering Ajax en in het bijzonder naar Johan Cruijff.

De gevolgen van een beroerte maken het voor Henk lastig om zijn club in de Arena aan te moedigen en dus uit hij zijn passie voor Ajax maar op een andere manier, namelijk op het schilderdoek. De creatieveling maakt al sinds de jaren negentig kunst met betrekking tot ‘zijn cluppie’.

Als supporter en schilder maakte Henk al veel mooie dingen mee. Zo mocht hij bijvoorbeeld samen met Cruijff een schilderij maken voor Piet Keizer. Terwijl Henk ons in de video zijn verzameling aan gemaakte kunstwerken laat zien, vertelt hij bijzondere anekdotes over zijn leven als Ajaxschilder en legt hij zijn vaste wedstrijdrituelen uit.

Interview en film door Lindy Hofstra – Supportersvereniging Ajax

Supportersvereniging Ajax - Mijn Club, Mijn Ideaal #3 – Het verhaal achter Ajaxschilder Henk Veen – Zie hier het interview! https://www.ajaxlife.nl/2019/10/10/mijn-club-mijn-ideaal-3-het-verhaal-achter-ajaxschilder-henk-veen/

Directe link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=gvsuJWHwmXE

 


Interview RTL NIEUWS PRIMETIME

Op 29 april 2019 uitzending van interview RTL NIEUWS op primetime 19.30 uur op RTL4 geweest.
Het onderwerp is natuurlijk Ajax en de rituelen die Ajacieden hebben voor de wedstrijd. Onze kunstenaar heeft deze ook en hangt altijd zijn vlaggen uit als zijn geliefde club speelt. De hele buurt waar hij woont, wordt er blij van en weten dat de wedstrijd gespeeld wordt als de vlag uithangt.

Bekijk hier de uitzending via RTLNieuws of hier op het Youtube kanaal van Henk Veen
 Henk Veen expo Champions Lounge Arena Amsterdam

Op 24 september 2016 had de kunstenaar een mooie expositie op een zeer exclusieve locatie, de Champions Lounge in de Arena, tijdens een wedstrijd met Ajax. Daar was hij speciale gast van John Heitinga.

Website

Alle foto's van deze expositie zijn hier te zien!Henk Veen exposeert tijdens Next Gen Series

De organisatie van Next Gen Series heeft de Amsterdamse kunstschilder Henk Veen, bekend van zijn Ajax doeken en de duo-schilderijen met bekende Nederlanders, waaronder Johan Cruijff, wederom gevraagd om zijn doeken de exposeren tijdens het internationale voetbaltoernooi. Dit evenement zal gaan plaatsvinden op 14, 15, 16 mei 2016 in het Olympisch Stadion te Amsterdam. Het Olympisch Stadion is wederom decor van Next Gen Series '16, welke de voorgaande jaren Aegon Copa Amsterdam als naam had. De locatie van de expositie gaat plaatsvinden in het VIP gedeelte op het terrein. Kijk voor schilderijen met AJAX-thema hier!

Update:

Henk Veen schildert 'Mister Ajax'

Voor Henk Veen zijn het weken om nooit te vergeten. Onlangs overhandigde hij nog een schilderij aan Ajax-spits Arek Milik en tijdens de NextGen Series in het Olympisch Stadion stond hij oog in oog met 'Mister Ajax' Sjaak Swart.

De Noord-Amsterdamse kunstschilder kon zijn geluk niet op toen hij hoorde dat Lucky Ajax graag een schilderij van Sjaak Swart wilde maken. Hij ging direct aan de slag en tijdens Pinksteren was het zover, hij mocht het doek overhandigen aan de legendarische aanvaller van het 'Gouden Ajax' uit de jaren zeventig.

Swart is een groot bewonderaar van het werk van Veen en was blij met het schilderij. "Mijn mooiste moment was het scoren van de winnende goal tijdens Ajax-Benfica, uit een voorzet van Piet Keizer. Dat moment uit vergeet ik nooit meer en is nu vastgelegd op doek!"

'Mister Ajax' bedankt Henk Veen voor het prachtige schilderij. (Foto: Sietse Epke)

Bekijk hier onder alle foto's!
LIVE ACTION PAINTING BIJ LUCKY AJAX

De kunstenaar Henk Veen is gevraagd om de hoofdprijs live te schilderen voor het jaarlijkse golf toernooi bij het Golfterrein De Hoge Dijk, Abcouderstraatweg in Amsterdam Zuid Oost. Onder alle leden waren bekende legendarische leden aanwezig zoals: Sjaak Swart, beter bekend als Mister Ajax, Barry Hulshoff, John van het Schip, Tonnie Bruin Slot, etc. De winnaar van het live geschilderde kunstwerk werd met trots ontvangen. Aan het einde van de avond werd bekend gemaakt dat Sjaak Swart vereeuwigd zal worden tijdens Next Gen Series 2016 in het Olympisch Stadion in Amsterdam.

Zie foto's hieronder!
Ajax TV: Alle ballen op Milik

Kunstschilder Henk Veen is een groot fan van Ajax en van Arek Milik. Veen maakte een schilderij van de clubtopscorer die daardoor aangenaam verrast was.

Henk Veen, kunsstschilder en Ajax fan in hart en nieren. In het verleden schilderde hij met Johan Cruijff en 6 jaar geleden maakte hij een schilderij van zijn favoriete speler van dat seizoen, Pantelic.
Vorig jaar werd Henk Veen getroffen door een beroerte. Zijn spraak komt stapje voor stapje terug, zijn vermogen om te schilderen is nooit weg geweest. Zes seizoenen naar Pantelic, heeft Veen zijn pijlen geridht op een andere veel scorende spits, Arek Milik.
"Het is heel mooi, echt super, omdat hij het met zijn eigen handen heeft gemaakt. Dat vind ik heel bijzonder.Ik heb nog niet eerder van iemand zo'n cadeau gekregen,, daarom is het heel erg bijzonder. Bijzonder schilderij, super! Alle ballen op Milik", aldus de super spits Milik.

Kijk hieronder voor de foto's en hier bij AJAX TV of hier voor het filmpje van de overhandiging van het schilderij aan Milik.

Henk Veen exposeert bij Cafe Johan Arena

Op 7 februari 2016 exposeert kunstenaar en groot Ajacied Henk Veen in Cafe Johan in de Arena.
Hij zal tijdens de wedstrijd van Ajax - Feyenoord live schilderen, waarbij het schilderij een permanente plek krijgt in Cafe Johan.

Café Johan is een business café voor liefhebbers van Ajax, vriendschap én Amsterdamse gezelligheid. In Café Johan kunt u genieten van het adembenemende uitzicht op het heilige gras en de mooiste voetbalmomenten. Café Johan is ondergebracht in een stichting, die een verbinding creëert tussen het regionale bedrijfsleven en instituut Ajax. De opbrengsten van de stichting zullen met name ten goede komen aan de Johan Cruyff Foundation. Het bruine café, aan de oostzijde van het stadion, is gerealiseerd in 6 voormalige skyboxen en heeft daarmee tevens een langgerekt ‘skybox-balkon’ met 66 business seats beschikbaar. Arrangementen in Café Johan zijn inclusief dinner, lunch, entertainment en eventueel parkeerkaart. Café Johan combineert de luxe en uitstraling van een Skybox met het voordeel van netwerken en gastvrijheid.

Website: www.cafejohan.nl


Henk Veen exposeert tijdens Aegon Copa Amsterdam

De organisatie van Aegon Copa Amsterdam heeft de Amsterdamse kunstschilder Henk Veen, bekend van zijn Ajax doeken en de duo-schilderijen met bekende Nederlanders, waaronder Johan Cruijff, wederom gevraagd om zijn doeken de exposeren tijdens het internationale voetbaltoernooi. Dit evenement zal gaan plaatsvinden op 23, 24, 25 mei 2015 in het Olympisch Stadion te Amsterdam. Het Olympisch Stadion is wederom decor van Aegon Copa Amsterdam. De locatie van de expositie gaat plaatsvinden in het VIP gedeelte op het terrein.

Kunstenaar Henk Veen zal tijdens Copa Amsterdam een schilderij overhandigen aan zijn grote idool Piet Keijzer, die hij heeft uitgeschilderd op doek. Tevens zal er op zondag rond 14.00 uur een tattoo gezet worden door tatoeeerder Mitchel Kesseler van Belstattoo, op de schouder van fan Michel Poelie, van één van de tekeningen van Henk Veen in de VIP ruimte.

filmpje: Henk Veen en Johan Cruijff overhandigen Piet Keizer schilderij Copa Amsterdam 2015

Kijk voor schilderijen met AJAX-thema hier!

Foto's Freeda en Martin Cleeve (Wij zijn Ajax Amsterdam)Henk Veen schildert gouden linksbuiten Piet Keizer

Unieke artprint Henk Veen i.s.m. NUA - open dag Ajax 2014

Tijdens de open dag van Ajax 2014, op 31 juli 2014, is de artprint gepresenteerd van Henk Veen en de sfeervak NUA (North Up Alliance).
Op de open dag kon men kennismaken met de sfeermakers, gratis kleurplaat en stickers krijgen en deze unieke arrprint, waarbij men het sfeervak ondersteund.

Er zijn nog enkele unieke gelimiteerde artprints beschikbaar en kosten 20 euro, excl 3,50 euro verzendkosten.
Wil je ook in bezit komen van deze artprint, wees er dan snel bij, OP = OP! Bestel hem NU!
Mail naar kunstschilderhenkveen@chello.nl of bel naar 06-28135247.
Vermeld je adres en je krijgt bericht terug voor verdere instructies.

Wanneer de oplage van 350 stuks uitverkocht zijn, wordt er onder de kopers van deze artprint het originele schilderij - Ajax Amsterdam nr 57 - formaat 60 x 80 cm - waarde 1250 euro - van kunstenaar Henk Veen, verloot.

De opbrengst van de artprint gaat naar sfeervak NUA. Steun hun missie op Noord!!!
Twitter Henk Veen

Voorspel uitslag wedstrijd van AJAX en win tekening Henk Veen

WIN een orginele AJAX tekening, gemaakt door Henk Veen. Voorspel de uitslag van de wedstrijd met AJAX. Stuur een twitter bericht naar @henkveen of email naar kunstschilderhenkveen@chello.nl met de uitslag van deze wedstijd. Vergeet niet je naam te vermelden! Via twitter wordt bekend gemaakt wie de tekening gewonnen heeft.
Let wel, stuur je bericht v oor
dat de wedstrijd begint. Elke voorspelling tijdens of na de wedstrijd wordt niet geaccepteerd.

Kijk voor schilderijen met AJAX-thema hier!Henk Veen exposeert tijdens Aegon Copa Amsterdam

De organisatie van Aegon Copa Amsterdam heeft de Amsterdamse kunstschilder Henk Veen, bekend van zijn Ajax doeken en de duo-schilderijen met bekende Nederlanders, waaronder Johan Cruijff, wederom gevraagd om zijn doeken de exposeren tijdens het internationale voetbaltoernooi. Dit evenement zal gaan plaatsvinden op 7, 8, 9 juni 2014 in het Olympisch Stadion te Amsterdam. Het Olympisch Stadion is wederom decor van Aegon Copa Amsterdam. De locatie van de expositie gaat plaatsvinden in het VIP gedeelte op het terrein.

Kijk voor schilderijen met AJAX-thema hier! - Klik voor alle foto's van 2014 hier!

 


Henk Veen schildert met Johan Cruijff en exposeert tijdens Aegon Copa Amsterdam

De organisatie van Aegon Copa Amsterdam heeft de Amsterdamse kunstschilder Henk Veen, bekend van zijn Ajax doeken en de duo-schilderijen met bekende Nederlanders, waaronder Johan Cruijff, wederom gevraagd om zijn doeken de exposeren tijdens het internationale voetbaltoernooi. Dit evenement zal gaan plaatsvinden op 18, 19 en 20 mei 2013 in het Olympisch Stadion te Amsterdam. Het Olympisch Stadion is wederom decor van Aegon Copa Amsterdam. De locatie van de expositie gaat plaatsvinden in het VIP gedeelte op het terrein. Zie ook op Ajax1. Op zaterdag 18 mei 2013, zal Henk samen met Johan Cruijff de laatste hand aan het doek leggen, welke speciaal gemaakt is voor de veiling. De opbrengsten van dit unieke doek, komt ten goede aan de Johan Cruyff Foundation. Een zeer speciaal schilderij welke samen met andere items in besloten kring onder de VIP sponsors van Aegon Copa Amsterdam onder de hamer zal gaan.

Nieuwe win actie!
Henk Veen heeft een schilderij aan Ajax1.nl ter beschikking gesteld om weg te geven aan één van u. Dit schilderij kunt u winnen! Wat moet u hier voor doen? Niet veel eigenlijk. Volg @HenkVeen en @Ajax1nl op Twitter en u maakt al kans! Op 20 mei wordt de winnaar bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. De winnaar is Jeroen Kramer!

COPA TV Henk Veen over zijn schilderij voor de Cruyff Foundation en hier op You Tube CopaTV
Ajax Cape Town wint tijdens Copa Amsterdam - AT5 Echt Amsterdams Nieuws - interview Henk Veen

Kijk voor schilderijen met AJAX-thema hier! - Klik voor alle foto's van 2013 hier! - Foto's Jos van Zetten, Ajax1.nl & Freeda


   Amsterdamse kunstschilder Henk Veen exposeert tijdens Gestion Copa Amsterdam

De organisatie van het Gestion Copa Amsterdam heeft de Amsterdamse kunstschilder Henk Veen, bekend van zijn Ajax doeken bereid gevonden zijn doeken de exposeren tijdens het internationale voetbaltoernooi dat plaats vind op 1,2 & 3 juni 2012 in het Olympisch Stadion te Amsterdam. De locatie waar de expositie zal plaatsvinden is in het VIP gedeelte op het terrein. Zie ook hier op Ajax1.

Interview Kunstenaar Henk Veen door AJAX1.nl

1. Wij hebben van de organisatie van Gestion Copa Amsterdam vernomen dat je tijdens het toernooi gaat exposeren in het Olympisch Stadion. Wat vind je van die locatie?

Copa Amsterdam is een wereld locatie. Oude tijden herleven. Ik zie mij nog juichen tijdens de wedstrijd Ajax – Bayern Munchen, met het prachtige doelpunt van Overmars.
2. Lees het hele interview hier op Ajax 1 of hier! Of klik op het artikel voor de vergroting!

Kijk voor schilderijen met AJAX-thema hier! - Rondtour expositie Copa2012 - foto Freeda, Ajax1.nl


 


Gregory van der Wiel ontvangt kunstwerk Henk Veen

Op 5 april opende Gregory van der Wiel en sterrenkapper Hanni Hanna samen de derde kapsalon HanniHaircreations in het Healthcity in Hoofddorp. Daar heeft Hanni zijn vriend Gregory van der Wiel op een speciale manier bedankt door hem een schilderij te overhandigen van kunstenaar Henk Veen. Kijk voor meer foto's hieronder!


   


Nieuwe Megaprijsvraag AjaxF-side.nl 2012 van start: Win ook zo'n exclusief schilderij van Henk Veen

Eindelijk is het dan zover: Net als de voorgaande drie seizoenen organiseert AjaxF-side.NL i.s.m., een megaprijsvraag met als prijs wederom een fantastisch schilderij van meesterschilder Henk Veen. Opnieuw een prachtig exclusief origineel Ajax-doek, getuige de foto hieronder! Wie wil die nou niet winnen?!

Hoe kun je dit doek winnen?

Vanaf 2 februari 2012 zal AjaxF-side.NL starten met de Megaprijsvraag 2012. De komende weken zullen zij willekeurig in berichten op hun site letters publiceren. Deze letters vormen samen een woord of woorden die iets met Ajax te maken hebben in de ruimste zin van het woord. Dat kan een (oud-)speler zijn, een (oud-)trainer, een bijnaam, een begrip of wat dan ook. Verzamel de letters en puzzel naar de oplossing! Denk jij het te weten? Mail je oplossing MET daarbij je adresgegevens UITSLUITEND via onderstaande link naar prijsvraag@ajaxf-side.nl

Twitter
De berichten waarin de letters verschijnen zullen naast deze site ook allemaal via het twitteraccount van de AjaxFSide www.twitter.com/ajaxfsidenl
verschijnen! Volg hun dus, net als al ruim 10.000 andere Ajax-fans, ook op twitter en blijf live op de hoogte van al het Ajax-nieuws en wat al meer rond onze club!

Uitslag
De letters zullen zoals gezegd de komende weken bekend worden gemaakt. De winnaar zal in mei bekend worden gemaakt!

Henk Veen
Henk Veen is een rasechte Amsterdammer, een van Nederlands bekendste hedendaagse kunstschilders en fan van Ajax! Daarnaast heeft Henk een grote maatschappelijke betrokkenheid. In december 2008 begon hij een project waarbij hij samen met vele bekende Nederlanders schilderde waaronder Johan Cruijff en Guus Hiddink. Zo schilderde Henk een gezamelijk werk met de grootheden Cruijff, Hiddink en Van Basten.

reacties

 


Ajax onderzoekt mogelijkheid voor vrouwenafdeling, Henk Veen heeft tenue al klaar

Een woordvoerder van Ajax zegt in het Algemeen Dagblad dat Ajax aan het onderzoeken is of het een vrouwenafdeling kan starten. 'De club staat zeker niet afwijzend tegenover vrouwenvoetbal. We zijn ons aan het oriënteren. Binnen de club is er iemand mee bezig die onderzoekt wat de voordelen en nadelen zijn aan deelname aan de vrouweneredivisie', aldus de woordvoerder. Henk Veen heeft in ieder geval al een ontwerp klaar voor het tenue!

Veen staat bekend als een groot Ajax-fan. Hij heeft meerdere schilderijen bemaakt met de Amsterdamste voetbalclub als thema. Voor zijn laatste werk heeft hij zich laten inspireren door de plannen van de landskampioen om deel te nemen aan het damesvoetbal. Op deze manier zullen de meeste mannelijke fans wel open staan voor dit idee. Over dit werk van Veen zijn de supporters in ieder geval razendenthousiast.
Quote Henk Veen: "Het doel van Ajax is om mooi en aantrekkelijk voetbal te spelen. Deze lijn moet vooral doorgetrokken worden naar het damesvoetbal. Met dit tenue alleen al, krijg je alle stadions vol."

RTV-NH (Radio Televisie Noord Holland) heeft op 24 januari 2012 een interview gedaan voor het programma Noord Hollands Diep. Ajax-fan en kunstschilder Henk Veen heeft alvast een passend tenue ontworpen voor het AJAX damesvoetbal en dat testen we even op de training van Ajax. Vele spelers en trainers van AJAX zoals, Frank de Boer, Dennis Bergkamp, Vurnon Anita, Lorenzo Ebecilio, Jan Vertonghen, Fred Grim, Sjaak Swart, gaven meteen hun goedkeuring voor het ontworpen dames tenue door de kunstenaar. Zie het interview van RTV-NH hier!

Zie het artikel op www.ajaxf-side.nl - Artikel op Nu.nlreacties - Foto's Jos van Zetten


Vurnon Anita Bergkamp Dennis Bergkamp Jan Vertonghen Fred Grim Sjaak Swart
  Ebecilio Lorenzo Ebecilio      
   
Vertonghen Frank de Boer        


AJAX1.NL en Henk Veen zijn een samenwerking aangegaan m.b.t. de schilderijen van de kunstenaar met het thema Ajax. Exclusief via AJAX1.nl krijgen de fanx en bezoekers van deze website een korting van 10%. Kijk voor alle beschikbare schilderijen met de AJAX1 korting hier! Binnenkort meer nieuwe schilderijen!! Hou de beide sites in de gaten! Klik hier voor de AJAX1.NL Webshop voor een overzicht.

Webshop AJAX1.nl


Overhandiging winnaar megaprijsvraag Ajax-side.nl tijdens Lucky Ajax

Aanstaande zaterdag 3 september uitreiking schilderij megaprijsvraag op AjaxF-side.NL in samenwerking met Henk Veen bij duel DRC - Lucky Ajax. Aanstaande zaterdag is het dan eindelijk zover; dan zal winnaar Tom van der Kroeft uit Heerhugowaard eindelijk zijn prijs als winnaar van onze megaprijsvraag 2010-2011 in ontvangst gaan nemen. De prijs is wederom een fantastisch schilderij van meesterschilder Henk Veen. Lokatie van de uitreiking: De wedstrijd van Lucky Ajax tegen het Durgerdamse DRC. Henk Veen himself zal, samen met een speler van Lucky Ajax, de uitreiking van het prachtige Ajax-doek, vlak voor aanvang van de wedstrijd op het veld verrichten.

De wedstrijd tussen een gelegenheidsformatie van de Durgerdamse voetbalclub DRC en Lucky Ajax begint om 14.00 uur. Het programma begint al om 13:00uur. Met deze door Amstel gesponsorde wedstrijd neemt DRC zijn nieuwe kantine feestelijk in gebruik. De oude kantine – bekend van de televisieserie All Stars - brandde begin 2008 volledig af. Acteurs uit de serie werkten mee aan een grote benefietactie. Met de wedstrijd tegen Lucky Ajax en het feest wil DRC alle mensen bedanken die de afgelopen drie jaar hebben bijgedragen aan herbouw van de afgebrande kantine. Na de wedstrijd kunnen spelers en toeschouwers zich sportief vermaken met onder andere een klimwand en een bungee-trampoline. Lokale ondernemers zorgen voor bijzondere hapjes en drankjes. Tot 22.30 uur kan iedereen verder genieten van de swingende band Harvey & Friends en verschillende dj’s. Zowel de wedstrijd als ook de attracties zijn zaterdag 3 september GRATIS TOEGANKELIJK VOOR IEDEREEN!

Filmpje AJAXTV of YOU TUBE filmpje - reacties
Exclusief interview Henk Veen Ajax F-side.nl

WWW.AJAXF-SIDE.NL


Speciale uitvoering kampioens shirt AJAX

Ken je dat? Zet je een speler op je nieuwe kampioens shirt, vertrekt hij in de winterstop. Of nog erger, een dag nadat je zijn naam op je shirt hebt vertrekt de speler onverwacht naar een andere club. BALEN! Niets is zo veranderlijk als de voetbalwereld.

Je kan dit natuurlijk vermijden door je eigen naam op je shirt te laten drukken of een club icoon. Er zijn er vele die hiervoor in aanmerking komen maar één in het bijzonder, Johan Cruijff! Dit wordt zijn seizoen, de beste voetballer die Ajax ooit gehad heeft, de leider van de fluwelen revolutie, het grootste Ajax icoon dat er op deze aardbol rond loopt, El Salvador, De Verlosser, onze hoop voor De Toekomst, onze nummer 14! De bedrukking van zijn naam met rugnummer 14 kost in de fanshop twintig euro. Voor het zelfde geld kan je ook iets speciaals doen met je kampioens shirt. AJAX1 en AJAX F-SIDE hebben kunstschilder Henk Veen bereid gevonden om voor diezelfde twintig euro een kunstwerk met de afbeelding van zijn vriend, Johan Cruijff en nummer 14 op je shirt te schilderen, zie afbeelding hiernaast. Wil je extra sterren, dan krijg je die gratis van Henk. Waar je maar wil. Met Henk is afgesproken dat je zaterdag 2 juli vanaf 19:00 uur met je shirt langs kan komen op het Rembrandtplein, aan de voet van Rembrandt himself. Advies van Henk: neem een stuk karton mee, de verf heeft ongeveer drie uur nodig om te drogen en zo hou je hem recht totdat je hem op een rustige plek kan laten drogen. In je auto, of gewoon thuis natuurlijk als je uit Amsterdam komt. Ben je verhinderd op zaterdag 2 juli, geen nood! Stuur een email naar kunstschilderhenkveen@chello.nl of bel met 06-28135247 om een afspraak te maken. Henk maakt tijd voor je vrij!

Wij hopen dat veel mensen meedoen aan dit eerbetoon aan Johan Cruijff!Een echt AJAX t-shirt van Henk Veen, het kan binnenkort!

De dagen van kunstenaar Henk Veen, groot AJAX-fan in hart en nieren, kunnen niet meer stuk. Ajax pakt de derde ster en is landskampioen. Henk zijn schilderijen zijn inmiddels onder de Ajacieden alom bekend. Henk schildert dan ook graag zijn clubje uit op doek.

Naar aanleiding van het landskampioenschap en de samenwerking met AjaxF-side.NL en AJAX1.nl zal Henk Veen op het Rembrandtplein in Amsterdam de derde gouden ster en een tekening met verf (Sign Art) op een ieder zijn shirt zetten. Net als het shirt wat Johan Cruijff in Barcelona heeft getekend. De kosten hiervoor zijn 20 euro. Binnenkort wordt de datum bekend gemaakt.

Voor meer informatie over de AJAX schilderijen, mail dan naar kunstschilderhenkveen@chello.nl of bel naar het management Henk Veen 06-28135247.Kampioensdoek Ajax te koop via Ajax1.nl

Kunstschilder Henk Veen heeft niet stil gezeten. Het inspireerde hem een kampioensdoek te maken van Ajax, uiteraard met drie sterren! Via AJAX1.nl en via deze site kan je bieden op dit unieke doek.

De normale prijs van dit unieke doek ( 60 x 80 cm) is 750,00 euro. Dus doe een redelijk bod en wie weet is Henk Veen bereid dit prachtige doek aan jou te verkopen voor…???

Breng snel een goed bod uit, zodat je niet teleurgesteld wordt! Wil je liever anoniem bieden, stuur dan een email met jou bod naar kunstschilderhenkveen@chello.nlBekendmaking winnaar megaprijsvraag Ajax-side.nl schilderij Henk Veen

Eindelijk is het dan zover: Voor het 3e jaar op rij organiseerde AjaxF-side.NL een megaprijsvraag met als prijs wederom een fantastisch schilderij van meesterschilder Henk Veen. Opnieuw een prachtig exclusief origineel Ajax-doek, getuige de foto hiernaast! De winnaar is bekend!

De afgelopen 5 weken werden willekeurig in berichten op onze site letters prijsgegeven. Deze letters vormden samen een woord dat iets met Ajax te maken heeft in de ruimste zin van het woord. Dat kun je zeker zeggen van het woord dat wij dit keer zochten: KAMPIOENEN!

Winnaar
Tientallen inzendingen kwamen binnen waaronder helaas ook veel foute oplossingen. Tom van der Kroef uit Heerhugowaard was er heel snel bij met de goede oplossing. Hij wint dan ook dit fantastische Ajax-doek van Henk Veen! Gefeliciteerd Tom!


AJAX pakt de derde ster

De dag van kunstenaar Henk Veen, groot AJAX-fan in hart en nieren, kan vandaag niet meer stuk. Ajax pakt de derste ster en is landskampioen. Henk zijn schilderijen zijn inmiddels onder de AJAXcieden alom bekend. Henk schildert dan ook graag zijn clubje uit op doek.

Naar aanleiding van het landskampioenschap en de samenwerking met AjaxF-side.nl en AJAX1.nl, zal Henk Veen binnenkort, op het Rembrandtplein in Amsterdam de derde gouden ster en een tekening met verf (Sign Art) op een ieder zijn shirt zetten. Net als het shirt, wat Johan Cruijff in Barcelona heeft getekend. (zie hieronder) De kosten hiervoor zijn 25 euro.

Voor meer informatie over de AJAX schilderijen, mail dan naar kunstschilderhenkveen@chello.nl of bel naar het management Henk Veen 06-28135247.


Interview CampusTV: Ajax Amsterdam op jacht naar de derde ster

Met nog twee wedstrijden te gaan streeft de competitie af op een spannende titelstrijd. Echte Ajacied Henk Veen gaat er wel vanuit dat Ajax kampioen wordt. Vandaar dat hij ons Ajax shirt alvast voorziet van een derde ster.

Henk Veen werd geinterviewd door Olivier Stolp en Jeffry Dijkman van CampusTV.
Zie hier het filmpje op Campus.TV. of hier op You Tube - reactiesHenk Veen en supporters Ajax massaal achter Cruijff

Tijdens de thuiswedstrijd 'Ajax - FC Groningen' (2-0) bekenden de supporters van de 29-voudig landskampioen, in de Amsterdam Arena, massaal kleur in de machtsstrijd tussen Cruijff en de huidige leiding van Ajax. Ze maakten met vele spandoeken en spreekkoren duidelijk dat ze niets liever willen dan dat de voormalige nummer veertien het onmiddellijk voor het zeggen krijgt. 'Cruijff kom per direct onze trots redden', luidde één van de teksten op een dundoek. Bij het ''ga staan als je voor Johan bent'', veerden zelfs de altijd zo rustige supporters op de eretribune met enige regelmaat op van hun stoeltjes.

De bekende kunstschilder Henk Veen heeft voor deze gelegenheid speciaal een doek geschilderd en aan de gevel van zijn atelier aan het Rembrandtplein opgehangen.

Foto's Alphonsnet - reacties
Bas Koops wint Henk Veen Cruijff Kunstfles

In samenwerking met AJAX1.nl heeft Henk Veen een flits prijsvraag georganiseerd.

Ras Ajacied Bas Koops uit Amsterdam is de winnaar geworden van onze prijsvraag en wint een de door kunstschilder Henk Veen beschilderde fles: ‘Johan Cruijff’. Bas blijkt niet alleen een ras-Ajacied maar ook een groot fan en bewonderaar van de werken van Henk Veen. Komt dat even mooi uit!

Bas is gisteravond direct naar het atelier van Henk Veen afgereisd boven Café de Kroon op het Rembrandplein om zijn prijs te claimen. Het blijkt een gezellig avondje te zijn geworden omdat Henk Veen al snel met een fles whiskey aan kwam zetten en Bas daar niet vies van was….l

Tijdens de gezellige avond vertelde Bas dat hij reeds in het bezit is van een giclée (luxe artprint) van Henk Veen genaamd ‘Running out of sight’. Dankzij de whiskey werd Henk plots zeer vrijgevig en ging Bas laat op de avond (03:00 uur) naar huis.
Bas Koops: “Een gruwelijke gozer die Henk Veen”.

Foto: Jos van Zetten, www.newsphoto-amsterdam.nl, kijk ook bij Flickr, NU.nl en AT5.

reakties
Prijsvraag AJAX1.NL Henk Veen Cruijff Kunstfles

Win een handbeschilderde kunstfles (Cruijff) op www.ajax1.nl

Maak kans op deze prachtige, door Henk Veen beschilderde kunst fles door de volgende prijsvraag te beantwoorden:

De vraag:
Welke vijf teams hebben hun deelname aan de Gestion Copa Amsterdam reeds bevestigd?

Stuur je antwoord naar Prijsvraag@Ajax1.nl

Slechts één inzending per email-/IP adres!
De winnaar wordt morgen om 18:00 bekend gemaakt.

Lees meer over deze prijsvraag op www.ajax1.nl

kijk voor beschikbare AJAX schilderijen op Paintings/Sport

reakties


Spandoek Henk Veen Ajax te zien bij wedstrijden AJAX Vak 410

Twee spandoeken zijn vanaf heden regelmatig te zien bij uit en thuis wedstrijden van Ajax.
Henk Veen, een Ajaxcied in hard en nieren, heeft speciaal voor vak 410 deze doeken gemaakt om AJAX te supporteren. Zie de foto's.

De doeken zijn te zien bij de volgende wedstrijden:
AJAX - Feijenoord op 19-01-2011
Utrecht - AJAX op 23-01-2011
Roda - AJAX op 13-02-2011
Anderlecht - AJAX op 24-02-2011
Moskou - AJAX op ..binnenkort bekend..


reacties - kijk voor beschikbare AJAX schilderijen op Paintings/SportRobbie Witsche en Henk Veen verrichten uitreiking Mega-prijsvraag 2009-2010

Op 2 juni 2010 was het dan zover; de uitreiking van de Mega-prijsvraag van de AjaxF-side.nl van afgelopen seizoen: Een exclusief schilderij van meesterschilder Henk Veen. De prijswinnares was al enkele maandjes bekend maar het bleek lastiger dan verwacht om alle betrokkenen op één plek bij elkaar te krijgen. Prijswinnares José van der Putten uit Deurne was op het laatste moment toch verhindert maar haar zoon wilde maar wat graag komen om de prijs in ontvangst te nemen.
 

Locatie was het veld van voetbalclub GJS in Gorinchem, waar Lucky Ajax op bezoek kwam om het 80-jarige bestaan van de Gorinchemse Jonge Spartanen te vieren. Niemand minder dan Henk Veen zelf en Rob Witschge, die officieel nog in dienst is van Ajax tot 1 juli, overhandigden Tibor het schitterende doek. Nogmaals Tibor; van harte gefeliciteerd! Ondertitels van de onderstaande foto's:
Henk Veen maakt kennis met Rob Witschge met wiens broer hij al eerder schilderde.
Rob en prijswinnaar Tibor bewonderen het schilderij. De meester zelf kijkt toe.
Trots showt de winnaar zijn prijs.
We hopen dat je hem inderdaad zelf mag houden van je moeder, Tibor! ;-)

Speciale dank gaat uit naar de organisatie van GJS, degoeieouwetijd.nl, Fred & Ilja van de AJAXF-SIDE en uiteraard Robbie Witschge.

Foto's Ilja Ajax F-side.

Voor meer informatie over de schilderijen met sportthema mail dan naar kunstschilderhenkveen@chello.nl of bel naar het management 06-28135247. Een klein overzicht van de sportdoeken hieronder. Wil je meer doeken zien met het thema "sport" kijk dan hier!


 


Interview Ajax TV - Eredivisie Live: Henk maakt schilderij voor Ajax speler Pantelic
Op verzoek van Ajax TV heeft Henk Veen speciaal voor Ajaxspeler Marko Pantelic een schilderij gemaakt, waar Henk een grote Fan van is. Dit omdat Pantelic een bijzondere teamspeler is, regelmatig doelpunten maakt en vele fans, waaronder ook Henk hopen dat hij nog een tijd bij Ajax blijft.

Van remake en overhandiging van het schilderij aan Pantelic heeft Ajax TV een reportage gemaakt vanuit de Henk Veen Gallery op het Rembrandtplein in Amsterdamen tijdens de training bij Ajax De Toekomst. Deze bijzondere reportage is te zien op do 6 mei 2010 bij Eredivisie Live om 19.00 uur en vr 7 mei 2010 om 00.20 uur en 10.00 uur. Vr 7 mei 2010 tijdens de uitzendingen van Ajax TV. (tijden Ajax TV nog onbekend.

Voor meer informatie over de schilderijen met sportthema mail dan naar kunstschilderhenkveen@chello.nl of bel naar management 06-28135247. Wil je een overzicht en informatie van de schilderijen van Henk Veen zien met het thema "sport" kljk dan hier!

Het filmpje hier bij AjaxTV of hier op You Tube!

 
   


Nieuwe mega prijsvraag exclusief schilderij op AJAX F-side van start

Vorig seizoen had de AjaxF-side.nl de primeur doordat er via een megaprijsvraag een exclusief origineel schilderij van topschilder Henk Veen te winnen was. In tussentijd heeft Henk Veen niet stil gezeten en is er in samenwerking met de Ajax F-side een nieuwe prijsvraag gelanceerd.

Nieuwe megaprijsvraag van start!
Vanwege het grandioze succes van vorig seizoen heeft Henk Veen opnieuw speciaal voor de AjaxF-Side.NL bezoekers een uniek schilderij gemaakt. Jij kan dit unieke doek winnen! Hoe?: Vanaf vandaag tot aan de winterstop zullen wij willekeurig in berichten op onze site letters prijs geven. Deze letters vormen samen een woord of woorden die iets met Ajax te maken hebben in de ruimste zin van het woord. Dat kan een (oud-)speler zijn, een (oud-)trainer, een bijnaam, een begrip of wat dan ook. Verzamel de letters en puzzel naar de oplossing!
Denk jij het te weten? Mail je oplossing MET daarbij je adresgegevens UITSLUITEND via onderstaande link naar prijsvraag@ajaxf-side.nl Lees meer op de site AjaxF-side.nl.

Voor meer informatie over de schilderijen met sportthema mail dan naar kunstschilderhenkveen@chello.nl of bel naar het management 06-28135247. Een klein overzicht van de sportdoeken hieronder. Wil je meer doeken zien met het thema "sport" kijk dan hier! - reactiesNieuwe mega prijsvraag AJAX F-side

Win opnieuw zo'n exclusief Ajax-schilderij van topschilder Henk Veen

Woensdag 22 september is de aankondiging van de tweede mega-prijsvraag op de website gezet bij Ajax F-side.Voor de tweede achtereenvolgende keer kan je tot de winterstop wederom met een prijsvraag op de Ajax F-side een 100% UNIEK echt AFCA-schilderij te winnen is van Henk Veen. Vanwege het grandioze succes van vorig seizoen heeft Henk Veen opnieuw speciaal voor de AjaxF-Side.NL bezoekers een uniek schilderij gemaakt. Jij kan dit winnen! Hoe?: Hou de site in de gaten; nadere uitleg volgt binnen enkele dagen!
Wil je weten wat de prijsvraag is en meedingen naar de prijs, kijk dan hier! Hou Ajax F-side.NL dus in de gaten en win ook een ECHTE Henk Veen!

De voorgaande mega prijsvraag is gewonnen door Ruud Besseling. Het schilderij werd uitgereikt door niemand minder dan Miralem Sulejmani, spits van Ajax, tijdens de wedstrijd van Jong Ajax - Jong Heereveen op 16 maart 2009. (zie foto)

Voor meer informatie over de schilderijen met sportthema mail dan naar
kunstschilderhenkveen@chello.nl of bel naar het management 06-28135247.

Een klein overzicht van de sportdoeken hieronder. Wil je meer doeken zien met het thema "sport" kijk dan hier! - Foto Ilja Knemeijer


Prijsvraag AJAX F-side

Het hele voetbalseizoen maak je kans met de prijsvraag op de Ajax F-side een orgineel schilderij te winnen van Henk Veen. Wil je weten wat de prijsvraag is en meedingen naar de prijs, kijk dan hier! Hou Ajax F-side.NL dus in de gaten en win ook een ECHTE Henk Veen! 

Woensdag 12 november is de eerste mega-prijsvraag gestart, waarbij niets minder dan een origineel, dus geen replica of slechte fotokopie, maar een 100% UNIEK echt Ajax-schilderij te winnen is van Henk Veen. De tweede prijsvraag start in eind maart 2009. Hou deze in de gaten!!
De winnaar van de eerste prijsvraag is Ruud Besseling. Het schilderij werd uitgereikt door niemand minder dan Miralem Sulejmani, spits van Ajax, tijdens de wedstrijd van Jong Ajax - Jong Heereveen op 16 maart 2009.

Voor meer informatie over de schilderijen met sportthema mail dan naar
kunstschilderhenkveen@chello.nl of bel naar het management 06-28135247.

Een klein overzicht van de sportdoeken hieronder. Wil je meer doeken zien met het thema "sport" kijk dan hier! - reacties

Foto Ilja Knemeijer


Prijsvraag voor Ajax Fside Prijsvraag AJAX F-side

Het hele voetbalseizoen maak je kans met de prijsvraag op de Ajax F-side een orgineel schilderij te winnen van Henk Veen. Wil je weten wat de prijsvraag is en meedingen naar de prijs, kijk dan hier! Hou Ajax F-side.NL dus in de gaten en win ook een ECHTE Henk Veen! 

Woensdag 12 november, gaat het dan echt gebeuren! Dan gaat de mega-prijsvraag waarbij niets minder dan een origineel, dus geen replica of slechte fotokopie, maar een 100% UNIEK echt Ajax-schilderij te winnen is van Henk Veen.
Hoe werkt het?
Vanaf aanstaande woensdag (12 november) wordt er gedurende twee weken willekeurig verstopt in een van de vele nieuwsberichten op deze site letters bekend. Die letters samen vormen een woord of woorden die uiteraard iets met Ajax te maken hebben, Dat kan alles zijn; een speler, een voorwerp, een begrip of wat dan ook. Verzamel de letters en puzzel naar de oplossing. Stuur deze oplossing naar ons toe en wellicht ben jij die mazzelaar die straks net als onder andere Klaas Jan Huntelaar, Johan Cruijff en Frank Rijkaard ook een originele Henk Veen aan de muur heeft hangen! Uiteraard is deelname, zoals altijd, gratis! Doe dus mee en win!
Voor meer informatie over de schilderijen met sportthema mail dan naar kunstschilderhenkveen@chello.nl of bel naar het management 06-28135247.

Een klein overzicht van de sportdoeken hieronder. Wil je meer doeken zien met het thema "sport" kijk dan hier!


Henk Veen overhandigd schilderij aan Huntelaar

Naar aanleiding van het EK-voetbal 2008 en de belofte aan Klaas-Jan Huntelaar,, wanneer hij een doelpunt scoort op de verjaardag van Henk tijdens het EK tournooi, heeft de kunstenaar zich aan zijn belofte gehouden en het moment dat Klaas-Jan de bal kust na zijn doelpunt op het doek gezet.

Vandaag, 25 augustus, zijn we naar Huntelaar toe gegaan om het doek aan hem te overhandigen. Hij is bijzonder blij met het doek en komt bij hem thuis bij zijn andere collectie van Henk te hangen.

Even terug hebben Henk en Klaas-Jan samen een duo-schilderij gemaakt welke bij Huntelaar thuis aan de muur hangt. Zie hier de foto's


Schilderij Henk Veen prijkt op t-shirts Ajax F-side

Zondag 24 mei 2008, wordt door de aanhang van Ajax op het trainingsveld naast de ArenA het jaarlijkse Para Smit Toernooi gespeeld. Het tournooi is vernoemd naar Para ‘Can’t Be Stopped’ Smit was een F-Sider die op 7 december 2003 om het leven kwam.
 

Op het t-shirt waar Ajax F-side in voetbalt, staat de afbeelding van het schilderij wat Henk Veen speciaal gemaakt heeft voor dit evenement, als sponsering van het team en de site van de F-side. Het orginele doek is binnenkort d.m.v. een prijsvraag op de F-side-site te winnen.

Het toernooi begint zondag om 12.00 uur. Er zijn ook activiteiten voor kinderen en een DJ zorgt voor de muziek. De prijsuitreiking wordt gedaan door oud-trainer Bobby Haarms.

Kijk voor de foto's hier! (foto's Freeda & Jacques Kattenburg)

 

   


Schilderijen in tv-programma FC Godenzonen AT5

Henk Veen zijn schilderijen zullen worden geexposeerd in het televiseprogramma FC Godenzonen van AT5. FC Godenzonen is het sportprogramma van AT5 over Ajax. Uitzending iedere maandag om 19:00, 22:00 en 00:00 uur. Dinsdag om 17:00 en 23:00 uur.
  Tijdens de uitzending van 25 februari 2008, zullen twee schilderijen van Henk Veen geexposeerd worden. Op hun verzoek maakt Henk speciaal voor deze uitzendingen een FC Godenzonen-schilderij.

Voor het nieuwe decor voor het nieuwe seizoen (aug 2008), zal men tijdens de uitzendingen aan de gesprekstafel zitten die Henk Veen exclusief voor FC Godenzonen van AT5 zal schilderen. Update: Henk heeft speciaal voor FC Godenzonen een schilderij gemaakt!

Niet voor niets dus dat de doeken met het thema Johan Cruyff van Henk Veen in de uitzendingen te zien zijn, speciaal gemaakt in opdracht van The Gallery Donkersloot voor een veiling waar de opbrengsten van de schilderijen naar de Cruyff Foundation gaan! Johan Cruyff is in bezit van een doek van Henk Veen, tevens ook Frank Rijkaard en Klaas Jan Huntelaar, die jongsleden een expositie van Henk heeft geopend.

Kijk hier naar de opnames van de uitzxending van 25 februari 2008 waar de schilderijen van Henk te zien zijn in het decor.
Uitzending van 25 feb 2008 hier, 3 maart 2008 hier, 10 maart 2008 hier.

Foto's van de uitzendingen hier!

Doek voor veiling Cruyff Foundation Doek voor veiling Cruyff Foundation
 


TRIO-DOEK HUNTELAAR MADDY & HENK VEEN

Afgelopen opening van de expo bij The Gallery Donkersloot, heeft de spits van AJAX, Klaas-Jan Huntelaar, de opening gedaan van de expositie "Geef mij maar Amsterdam".
Normaal gesproken maakt Henk Veen altijd een doek voor degene die de opening doet.
In dit geval, op speciaal verzoek van Klaas-Jan en zijn vrouw Maddy, heeft Henk Veen samen met de kunstenaars in spé een TRIO-doek gemaakt. Bijzonder leuke middag met een bijzonder stel lieve mensen, die dus meer kunnen dan de bal hoog te houden en wij ontzettend genoten hebben!

Foto's van de privé workshop met Huntelaar.


       


Henk Veen exposeert bij THE GALLERY Donkersloot

Henk Veen exposeert 4 weken lang in The Gallery Donkersloot in Amsterdam. De opening van de expositie is op 26 oktober 2007. Om 17.00 uur gaan de deuren open en zal feestelijk geopend worden rond 19.00 uur. De BN-er Klaas Jan Huntelaar zal een openingswoordje voor ons doen. De opening zal muzikaal opgeluisterd worden door THC. Tevens zal Appie Alberts weer wat noten uit zijn saxofoon laten horen. Ilona en Sylvia uit de Gouden Kooi zijn ook van de partij!

  Iedereen is welkom, de uitnodiging hier te downloaden.
Let op!! Speciaal genodigden krijgen een gicleé en uitnodiging persoonlijk per post toegestuurd. Wanneer je tijdens de opening langskomt, neem deze dan mee, want zal Henk Veen de gicleé signeren. Zo neem je een waardevol gedrukte artprint (kleine oplage) mee als leuke herinnering aan de expositie van Henk. Ook zonder uitnodiging ben je welkom!

De expositie zal weer geopend worden zoals jullie van Henk Veen gewend zijn. Met live painting en natuurlijk onder genot van een band die de opening muzikaal op zal luisteren.

De expositie draagt de naam "Geef mij maar Amsterdam" (Amsterdam in de spotlight), in het teken van de cd-single die Henk ontworpen heeft voor THC, waarvan het schilderij te zien zal zijn tijdens de expositie. De THC-ers en Henk Veen komen uit Amsterdan Noord vandaan, welke de naam van deze expo eer aan doet. De bekende rapband THC zal het nummer "Geef mij maar Amsterdam" ten gehore brengen tijdens de opening. Henk heeft zelf een rol gespeelt in de clip die hoog scoort bij TMF en staat inmiddels in de Nederlandse top50 op nummer 11. Bekijk hier de clip!

Iedereen is welkom bij de opening van de expositie van Henk Veen op 26 oktober 2007 om 17.00 uur bij:

THE GALLERY Donkersloot
Leidsegracht 76
1016 CR Amsterdam

Reacties - Alle foto's van de opening

Filmpje 1 & Filmpje 2 & Filmpje 3 & Filmpje 4 & Filmpje 5

Extra: Column Ilona uit de Gouden Kooi over Henk Veen
Henk Veen exposeert bij CRUIJFF FOUNDATION

Voor een tentoonstelling in de Arena - Amsterdam en Camp Nau Barcelona - Spanje, is Henk Veen speciaal gevraagd door The Gallery (Donkersloot) om ter ere van de 60ste verjaardag van Johan Cruijff schilderijen te maken.

  Op 15 december 2007 tussen 14.00 uur en 16.00 uur zal de opening plaatsvinden van de expositie in de Arena, geopend door geopend door Edwin de Roy van Zuydewijn en directeur Carole Thate van de Cruyff Foundation. De schilderijen zullen daarna naar Camp Nau gaan in Barcelona begin 2008. Daar zal de opening worden gedaan door Cruijff en Frenk Rijkaard.

De schilderijen van 60 verschillende gerenomeerde kunstenaars zullen geveild worden op de website van Cruijff Foundation. Daar kan men bieden op de schilderijen en de opbrengsten hiervan gaan naar Cruyff Foundation.


Foto's expo in Arena - Reacties - Radio interview BNR - Luister mee naar de opname van het interview - AT5 nieuws op 07.41 min

Meer foto's

Doek voor veiling Cruyff FoundationDoek voor veiling Cruyff Foundation Doek voor veiling Cruyff Foundation Doek voor veiling Cruyff Foundation


Henk Veen en Only Friends open dag Cruijff Foundation

Henk Veen is gevraagd door Only Friends om een schilderij te maken voor Johan Cruijff en deze te overhandigen aan Johan zelf.
Dit schilderij is bedoeld als dank voor de hulp die de Johan Cruiff Foundation biedt aan Only Friends, een stichting voor gehandicapten die sporten.

  Binnenkort wordt het centrum geopend, waar Ronald MCDonald bij steunt om dit op te zetten. Dit is een uniek centrum in de wereld welke, wanneer het allemaal goed gaat in Nederland, gaat versprijden over de hele wereld.

Samen met Dennis Gebbink, zal Henk Veen een prachtig schilderij uitreiken op woensdag 12 september 2007, tijdens de open dag van de Johan Cruijff Foundation.

Hier de foto's van de hele dag Only Friends bij de Johan Cruyff Foundation en de overhandiging van het schilderij wat Henk een speciaal voor Johan Cruyff gemaakt heeft. De dochter van Henk Veen en Freeda werkt met veel enthousiasme als vrijwilliger al een tijd mee met de stichting Only Friends. Robin (14 jaar) heeft presentatie en demonstraties (clinics) gegeven bij kickboxen, voetbal en geeft les in aerobics. Tevens zal ze straks zwemlessen geven in het nieuw te bouwen Only Friends centrum van Ronald Mac Donald.

Meer info en foto's >>>

Johan Cruyff & Henk Veen Doek in bezit van Johan Cruyff

Voor info,exposities, live optredens, opdrachten etc, etc neem contact op met:
Freeda © MANAGEMENT Henk Veen
Tel +31 (0) 628135247

kunstschilderhenkveen@chello.nl