Vraag me niet de weg...
HomaE
xpositie's En Live Optreden
Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc neem contact op met:
Freeda © MANAGEMENT Henk Veen
Tel +31 (0) 628135247

Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl


HENK VEEN & ONLY FRIENDS
 

 Mooie opbrengst benefiet golftoernooi Eemnes

De jaarlijks terugkerende veiling heeft weer een mooie opbrengst opgehaald voor het Sportcomplex waar gehandicapte kinderen een groot scala aan sport kunnen beoefenen. De veiling heeft op 24 juni 2016 plaatgevonden bij het golfcomplex De Goyer Golf & Country Club te Eemnes. Het schilderijvan kunstenaar Henk Veen met de afbeelding van Johan Cruijff heeft 4000 euro opgebracht. De totale opbrengst van de avond voor het goede doel, was 256.000 euro.

De opbrengst van de vijftiende editie komt ten goede aan het Ronald McDonald Centre Only Friends, het eerste sportcentrum in West-Europa voor kinderen en jongeren met een handicap of chronische ziekte. Kinderen kunnen in het volledig aangepaste Centre, gevestigd in Amsterdam-Noord, onder meer voetballen, zwemmen, rolstoelhockeyen en kickboksen.

Het succesvolle benefiet golftoernooi in Eemnes is een initiatief van McDonald’s franchisenemers Jan Somers, Aik Schouten en Panky Nefkens.Zij organiseren het toernooi met medewerking van Harry van Veen en Freddy Koenders.
Henk Veen beschilderde kalfje met kinderen Only Friends

Gisteren, woensdag 6 juni 2012, heeft de bekende kunstenaar Henk Veen een kunststof kalf beschilderd voor het goede doel Ronald McDonald Centre Only Friends, samen met de jonge sporters van Only Friends. Gretig werd er meegewerkt door de jeugdige creatievellingen om het kalfje een kunstzinnig jasje aantrekken. Kunstenaar Yasmine Enneking zal op 13 juni 2012 het stokje overnemen om een tweede levensgroot kalfje te beschilderen, om later, met andere veilingitems, op 22 juni 2012 te veilen op de 11 e editie van het Benefiet Goyer Golf toernooi in Eemnes. De opbrengsten komen ten bate van het Ronald McDonald Centre Only Friends.

Klik voor alle foto's hieronder! - Klik hier voor de krantenknipsels, waaronder de Telegraaf.- filmpje benefiet
Henk Veen en Only Friends open dag Cruijff Foundation

Henk Veen is gevraagd door Only Friends om een schilderij te maken voor Johan Cruijff en deze te overhandigen aan Johan zelf.
Dit schilderij is bedoeld als dank voor de hulp die de Johan Cruiff Foundation biedt aan Only Friends, een stichting voor gehandicapten die sporten.

 
Doek in bezit van Johan Cruyff

Binnenkort wordt het centrum geopend, waar Ronald MCDonald bij steunt om dit op te zetten. Dit is een uniek centrum in de wereld welke, wanneer het allemaal goed gaat in Nederland, gaat versprijden over de hele wereld.

Samen met Dennis Gebbink, zal Henk Veen een prachtig schilderij uitreiken op woensdag 12 september 2007, tijdens de open dag van de Johan Cruijff Foundation.

Hieronder de foto's van de hele dag Only Friends bij de Johan Cruyff Foundation en de overhandiging van het schilderij wat Henk een speciaal voor Johan Cruyff gemaakt heeft. De dochter van Henk Veen en Freeda werkt met veel enthousiasme als vrijwilliger al een tijd mee met de stichting Only Friends. Robin (14 jaar) heeft presentatie en demonstraties (clinics) gegeven bij kickboxen, voetbal en geeft les in aerobics. Tevens zal ze straks zwemlessen geven in het nieuw te bouwen Only Friends centrum van Ronald Mac Donald.

Johan Cruyff & Henk Veen


Henk Veen & Only Friends

Henk Veen sponsort Only Friends voor een veiling, waar geld opgebracht moet worden voor het Sportcomplex waar gehandicapte kinderen een groot scala aan sport kunnen beoefenen. Het complex zal eind 2008 de deuren openen en heeft nog veel sponsors nodig om dit te kunnen verwezelijken. Voor de veiling, die op 29 juni zal plaatsvinden bij het golfcomplex De Goyer Golf & Country Club te Eemnes, heeft Henk 4 schilderijen aangeboden om geld in te zamelen voor dit goede doel. De veiling begint rond de klok van 19.30 uur. Tevens is hij gevraagd om de folder hiervoor te ontwerpen en te schilderen met de jongeren van Only Friends en het doek een mooi plaatsje te geven in het prachtige, nog te bouwen complex, wanneer deze geopend word. Op de foto te zien, de oprichter van Only friends, Dennis Gebbink en de kunstenaars Mark Bak en Rayno Albring, die onder begeleiding van Henk Veen het schilderij gemaakt hebben.

Zie hieronder de opbouw van het schilderij en het resultaat...

Reacties op de weblog


  Doek in bezit van Only Friends

 


De veiling bij Goyer Golf & Country Club te Eemnes:
De veiling heeft in totaal 80.000 euro opgebracht, welke naar de Stichting Only Friends van Ronald MC Donald toe gaat.

De doeken van Henk Veen die ter veiling aangeboden worden:
Doek voor veiling Only Friends
 
Doek voor veiling Only Friends
 
Doek voor veiling Only Friends
 
Doek voor veiling Only Friends

De opbouw van het doek wat Henk Veen samen met de kinderen van Only Friends gemaakt heeft.
Dit schilderij wordt straks een mooi pronkstuk in het nog te bouwen complex welke einde 2007 geopend zal worden.

 
   
     
 
   
Doek in bezit van Only Friends

Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc neem contact op met:
Freeda © MANAGEMENT Henk Veen
Tel +31 (0) 628135247

Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl