Vraag me niet de weg...
HomaE
xpositie's En Live Optreden
Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc neem contact op met:
Freeda © MANAGEMENT Henk Veen
Tel 06-28135247
Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl
 


HENK VEEN & KEUKENHOF - HENK VEEN KUNSTPLEIN 2011


Overdonderde prijswinnaars op Henk Veen Kunstplein Keukenhof 2011

Afgelopen vrijdag 6 mei 2011 werd om 16.00 uur bekend gemaakt wie de prijswinnaars waren van de 4 daags durende kunstwedstrijd op het Henk Veen Kunstplein in Keukenhof.  

Gedurende het 4-daagse evenement Henk Veen Kunstplein, was er een grootse expositie van 50 professionele kunstenaars die hun werk, maar ook hun kunst live op doek vertoonden. Onder toeziend oog van directeur Piet de Vries, welke zichtbaar genoot, kon het publiek de kunstenaars in actie zien, de sfeer proeven rondom de kunstenaars en met ze praten over hun kunstwerken. Het contact met de kunstenaars zelf maakt dat het Henk Veen Kunstplein een uniek concept is en het publiek mee kan gaan in hun wereld.

Vrijdag 6 mei 2011 was het om 16.00 uur zover dat de prijswinnaars bekend werden gemaakt. Overdonderd en blij verrast was de prijswinnaar, toen deze werd bekend gemaakt. "Ik dacht nog, als ik win, dan zal dat vast de bloembollen zijn, maar de eerste prijs had ik nooit verwacht", aldus Tanja Koelemij, die haar prijs mocht ontvangen van drs. Walter Jansen, voorzitter van Raad van Bestuur Keukenhof. Medejurylid van deze kunstwedstrijd vertelde dat hij met de andere juryleden Nicky Markslag, arrangeur Keukenhof, welke ook de Bloemencorso organiseert, Nancy Adama van Stichting AAAmsterdam (kostuum ontwerper in de mode en muziek industrie bij o.a. Chanel, Dior, Lady Gaga, Rihanna, Rolling Stones etc) en de bekende kunstschilder en organisator van het kunstevenement Henk Veen Kunstplein, unaniem het over eens waren welk schilderij met het thema "Duitsland, het land van dichters en denkers", de titel van de eerste prijs verdiende. Door ongekende hoogstaande klasse van alle 50 kunstwerken had de jury het moeilijk om de prijswinnaars te selecteren. Met lovende woorden van drs. Walter Jansen laat hij het publiek weten dat dit Kunstplein het begin is van een traditie, welke hij graag ieder jaar op Keukenhof ziet terugkomen.

De jury is tot de tot de volgende winnaars gekomen:
1ste prijs: Tanja Koelemij (Hotelovernachting voor 2 personen)
2de prijs: Martin Scherpen (Lentepas seizoen 2012 voor 2 personen)
3de prijs: Jan van Well (Royal Talens grote Cobra set t.w.v. ca. 80,-)
4de prijs: Kees Pe (Zomerbollen pakket)
5de prijs: John Wassenaar (Royal Talens uitgebreide Cobra set)
6de prijs: Wim Tielemans (Royal Talens startset Cobra)  

Na de prijsuitreiking had Henk Veen nog een fleurige verrassing. De kunstenaar had speciaal voor Keukenhof een schilderij gemaakt die nog afgemaakt moest worden. Hiervoor nodigde hij drs. Walter Jansen uit om samen met hem de laatste benodigde slierten op het doek te zetten. "Dat is moeilijker dan je denkt", aldus de voorzitter van Raad van Bestuur Keukenhof, die onder begeleiding met een stokje druipend van de verf de laatste hand aan het schilderij legde. Samen toonden ze het prachtige blauwe doek gevuld met kleurige tulpen aan het enthousiaste publiek.

Onder luid applaus en vol enthousiasme werden de prijzen uitgereikt en ontvangen en het prachtige en bijzondere vierdaagse wedstrijd en evenement afgesloten.

Keukenhof
Keukenhof is het mooiste lentepark ter wereld. Vanwege de miljoenen bloeiende bloembollen in een heerlijke voorjaarsomgeving. Maar óók omdat sinds de opening in 1949 vele kunstenaars hier hun schilderijen en kunstwerken hebben geëxposeerd. Soms in tijdelijke tentoonstellingen. Maar ook permanent. Meer informatie op www.keukenhof.nl - reacties


Deelnemende kunstenaars: Henk Veen, Cees Schenk, Ellen van Randeraat , Erna Bruinsma, Jan van Well, John Wassenaar, Nel Huurman , Thea de Haan-Tetteroo, Liselot Been, Kees Pe, Kenneth Echteld, Conny de Vroomen, Angie de Vriend, Ank de Vroomen, Annemiek van den Bedem, Anneke Arink, Robin Akkerman, Marijke Bannink, Peter Meeuwisse, Sjanie Bon, Nettie Broers, Caroline Glas, Ineke Teunissen, JoS Joke Schuit, Aad Groenendijk, Anita Johansen, Clare van Stolk, Bert Wouters, Pablo Jonas Paul, Wim Tielemans, Bruno Filho, Manja Jordans, Leendert Fransen, Tanja Koelemij, Jaap Zwaan, Sylvia Steenis, Marjolein Innemee, Hans Mader, Maja Boot, Ellen Gozeling, Natalie Akasi, Anita Ammerlaan, Patricia Ma Ajong, Donna Corbani, Rachel Stuart, Jacqueline Thomassen, Erik Loman, Martin Scherpen.Foto's: Freeda, Jaap Zwaan, Nel Huurman, Anita Johansen.
           


Zonovergoten en fleurig Henk Veen Kunstplein Keukenhof 2011

In navolging van het Henk Veen Kunstplein Keukenhof van verleden jaar, organiseert kunstenaar Henk Veen en Keukenhof voor het tweede achtereenvolgende jaar, op 3 t/m 6 mei, Henk Veen Kunstplein in Keukenhof 2011. Meer dan 50 kunstenaars exposeren daar hun kunstwerken en schilderen mee met de wedstrijd onder begeleiding van de bekende kunstenaar Henk Veen.

Iedere dag zijn de deuren geopend van 08.00 uur tot 19.30 uur. Een unieke kans voor de kunstenaar om de verwachte 60.000 bezoekers, Nederlandse en buitenlandse toeristen, hun kunsten te tonen en live te schilderen. Deze dagen zal de bekende kunstenaar en organisator Henk Veen een tweeluik van 100 x 240 cm schilderen met het thema "Duitsland, het land van dichters en denkers".


Met de wedstrijd welke 4 dagen duurt, kan men 6 mooie prijzen winnen, waaronder de eerste prijs een Hotelovernachting voor 2 personen. Hiervoor krijgen de kunstenaars één schilderdoek van 60 x 80 cm. Het thema is: "Duitsland, het land van dichters en denkers". De kunstwerken zullen live gemaakt en exposeert worden tijdens het evenement. Een deskundige jury zal bestaan o.a. uit een vertegenwoordiging van bestuur en directie Keukenhof, Nicky Markslag, arrangeur Keukenhof, welke ook de Bloemencorso organiseert, Nancy Adema Stichting AAAmsterdam ( kostuum ontwerper in de mode en muziek industrie bij o.a. Chanel, Dior, Lady Gaga, Rihanna, Rolling Stones etc) en natuurlijk onze alom bekende kunstenaar en organisator van dit Kunstplein, Henk Veen.

De kunstenaars kunnen tot vrijdag 14.00 uur schilderen. Tussen 14.30 uur en 15.30 uur zal de jury zijn rondje maken langs de kunstwerken en een keuze maken voor de winnende schilderijen. Op vrijdag 6 mei rond 16.00 uur zal de winnaars bekend worden gemaakt.

Locatie: Keukenhof - Willem Alexander Paviljoen - Stationsweg 166-A - 2161 AM Lisse

Wij nodigen u dan ook uit om de creatieve wedstrijden expositie van 50 kunstenaars bij te wonen op Keukenhof, tijdens het evenement Henk Veen Kunstplein Keukenhof 2011 te Lisse.

Keukenhof
Keukenhof is het mooiste lentepark ter wereld. Vanwege de miljoenen bloeiende bloembollen in een heerlijke voorjaarsomgeving. Maar óók omdat sinds de opening in 1949 vele kunstenaars hier hun schilderijen en kunstwerken hebben geëxposeerd. Soms in tijdelijke tentoonstellingen. Maar ook permanent.

Meer informatie op www.keukenhof.nl

Voor meer informatie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Freeda (management Henk Veen), telefoonnummer 06-28135247. Kijk ook op www.henkveen.nl voor meer informatie.
Klik voor meer informatie hier! - klik voor het Henk Veen Keukenhof Kunstplein 2010 tijdens het evenement de Smaak van Holland hier!Henk Veen Kunstplein Keukenhof
inschrijving gesloten!

Inschrijvingsformulier Kunstenaar
klik hier voor het inschrijvingsformulier en voorwaarden

Lisse, 3 t/m 6 mei 2011 ieder dag van 8.00 uur tot 19.30 uur

In navolging van het Henk Veen Kunstplein 2010 in Keukenhof, organiseert kunstenaar Henk Veen de Henk Veen – Kunstplein 2011 in Keukenhof. Wij nodigen je graag uit om deel te nemen aan dit grote 4 dagen durende kunstfestijn van Nederland. Je krijgt hiervoor 3 bij 2 meter wand om je eigen schilderijen te exposeren. Voorwaarde is wel dat je deze 4 dagen bij het evenement aanwezig bent, tussen 8 en 19.30 uur. Er zal geen verkooppercentage aan de kunstenaar doorberekend worden, indien verkoop plaatsvindt tijdens het evenement. Een unieke kans om je kunst aan Nederlanders en buitenlandse toeristen te laten zien. Keukenhof verwacht 20.000 tot 30.000 bezoekers per dag.

Tevens kan je meedoen aan de wedstrijd tussen kunstschilders waarbij je leuke prijzen kan winnen. Binnenkort worden deze prijzen op de website www.henkveen.nl bekend gemaakt.

Hiervoor krijg je eenmalig voor deze 4 dagen één schildersdoek van 60 x 80 cm, welke speciaal genummerd en bestempeld wordt. Kwasten en verf en eventuele schildersezel dienen zelf door de kunstenaar meegenomen te worden. Voor de overige tijd/dagen van aanwezigheid, dien je zelf doeken mee te nemen, wanneer je live schildert, buiten de wedstrijd om. Voorwaarde van het meedoen met dit evenement is dat je live schildert!

Het thema zal zijn: Duitsland, het land van dichters en denkers. (Het is niet toegestaan om aanstootgevende afbeelding te maken, m.b.t. op de Tweede Wereldoorlog.)De kunstwerken welke tijdens het evenement gemaakt worden, zullen tijdens de dagen van het evenement geexposeerd worden. Neem daarvoor een ezel mee om deze tentoon te stellen.

Een deskundige jury, die o.a. zal bestaan uit de directeur van Keukenhof, kunstenaar Henk Veen en nog een ander deskundig jurylid, zal bepalen welke doeken in de prijzen vallen. De winnaars worden aan het einde van de laatste dag bekend gemaakt. De winnaars komen op de website van Keukenhof en Henk Veen. Schilderijen blijven eigendom van de kunstenaar en mogen terplekke verkocht worden zonder afdracht van commissie. Wel dient het schilderij van de wedstrijd, wanneer verkocht, ter expositie te blijven tot het einde van het evenement. Zorg er voor, wanneer je een kunstwerk verkoopt, dat de lege plek direct gevuld kan worden met een ander kunstwerk. De wanden moeten ten alle tijden met meerdere kunstwerken ingehangen worden. Wanden met één enkel kunstwerk wordt niet geaccepteerd.

De financiële bijdrage voor dit evenement is 25 euro (excl 19% btw) per dag, wat neerkomt op 100 euro ( excl 19% btw) voor het gehele evenement. Hiervoor heb je voor alle dagen gratis entree, gratis parkeerkaart en een bon met 1,50 euro korting p.p. waar een groep van 4 familieleden of vrienden het park in kunnen. Tevens een unieke kans om 20.000 tot 30.000 verwachte bezoekers per dag jou werk te kunnen tonen in één van de meest bekende parken in Nederland.

Indien je wilt deelnemen kun je bijgaand formulier z.s.m. volledig ingevuld met handtekening per e-mail sturen naar kunstschilderhenkveen@chello.nl, of per post naar: Henk Veen – Kunstplein - Keukenhof, t.a.v. Henk Veen, Tegenhouderstraat 1, 1033PR Amsterdam. Na ontvangst van je inschrijving en betaling, ontvang je een bevestiging van deelname per e-mail en ben je verzekerd van een plek.

Inhangen van de schilderijen voor de expositie zal zijn op 2 mei 2011 tussen 14.00 uur en 22.00 uur. Schrijf je zo snel mogelijk in!!

Locatie:
Keukenhof
Prins Alexander Paviljoen
Stationsweg 166-A
2161 AM Lisse

Voor meer informatie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Freeda (management Henk Veen), telefoonnummer 06-28135247. Kijk ook op www.henkveen.nl voor meer informatie.

Wees er snel bij om dit unieke evenement mee te mogen maken!!


Deelnemende kunstenaars: Henk Veen, Cees Schenk, Ellen van Randeraat , Erna Bruinsma, Jan van Well, John Wassenaar, Nel Huurman , Thea de Haan-Tetteroo, Liselot Been, Kees Pe, Kenneth Echteld, Conny de Vroomen, Angie de Vriend, Ank de Vroomen, Annemiek van den Bedem,Anneke Arink, Robin Akkerman, Marijke Bannink, Peter Meeuwisse, Sjanie Bon, Nettie Broers, Caroline Glas, Ineke Teunissen, JoS Joke Schuit, Aad Groenendijk, Anita Johansen, Clare van Stolk, Bert Wouters, Pablo Jonas Paul, Wim Tielemans, Bruno Fihlo, Manja Jordans, Leendert Fransen, Tanja Koelemij, Jaap Zwaan, Sylvia Steenis, Marjolein Innemee, Hans Mader, Maja Boot, Ellen Gozeling, Natalie Akasi, Anita Ammerlaan, Patricia Ma Ajong, Donna Corbani, Rachel Stuart, Jacqueline Thomassen, Erik Loman, Martin Scherpen.
Kijk ook naar het voorgaande jaar 2010 dat wij de Henk Veen Kunstplein Keukenhof 2010 tijdens het evenement De Smaak van Holland hebben georganiseerd:
De smaak van Holland 2010 - Henk Veen Kunstplein Keukenhof

Overdonderde prijswinnaars op Henk Veen Kunstplein op evenement De Smaak van Holland in Keukenhof 2010
Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc
neem contact op met:

FREEDA @ MANAGEMENT Henk Veen
Tel +31 (0) 628135247
Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl