Vraag me niet de weg...
Homa



E
xpositie's En Live Optreden
Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc neem contact op met:
Freeda © MANAGEMENT Henk Veen
Tel 06-28135247
Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl
 


HENK VEEN & KEUKENHOF - DE SMAAK VAN HOLLAND - HENK VEEN KUNSTPLEIN







Overdonderde prijswinnaars op Henk Veen Kunstplein op evenement De Smaak van Holland in Keukenhof 2010

Afgelopen zondag 29 augustus 2010 werd om 16.00 uur bekend gemaakt wie de prijswinnaars waren van de 4 daags durende kunstwedstrijd op het Henk Veen Kunstplein in Keukenhof.  

Gedurende het evenement van De Smaak Van Holland, welke werd georganiseerd in Keukenhof, door Aris Spada, directeur van Maestro Events, bekend van de Smaak Van Italie, was er een grootse expositie van 55 professionele kunstenaars die hun werk, maar ook hun kunst live op doek vertoonden. Onder toeziend oog van directeur Piet de Vries, welke zichtbaar genoot, kon het publiek de kunstenaars in actie zien, de sfeer proeven rondom de kunstenaars en met ze praten over hun kunstwerken. Het contact met de kunstenaars zelf maakt dat het Henk Veen Kunstplein een uniek concept is en het publiek mee kan gaan in hun wereld.

Zondag 29 augustus 2010 was het om 16.00 uur zover dat de prijswinnaars bekend werden gemaakt. Volledig overdonderd werd de eerste prijswinnaar bekend gemaakt. "Dit had ik totaal niet verwacht, gezien het feit dat alle kunstwerken zo hoogstaand zijn wat deze afgelopen dagen is geschilderd", aldus Jacqueline Klein Breteler, die haar prijs mocht ontvangen van de voorzitter Walter W.H. Jansen, voorzitter van Raad van Bestuur Keukenhof.

Walter, medejurylid van deze kunstwedstrijd vertelde dat hij met de andere juryleden, Aris Spada en de bekende kunstschilder en organisator van het kunstevenement Henk Veen Kunstplein, unaniem het over eens waren welk schilderij met het thema Bollenstreek Zuid Holland de titel van de eerste prijs kreeg. Door ongekende hoogstaande klasse van alle 55 kunstwerken had de jury het moeilijk om een tweede en een derde prijs uit te kiezen.

De jury is tot de tot de volgende winnaars gekomen:

1ste prijs: Jacqueline Klein Breteler (reischeque van Fletcher Group t.w.v. 500 euro)
2de prijs: Sjanie Bon (Espresso machine van Illy "X1"van Luca Trazzi t.w.v. € 255)
3de prijs: John Wassenaar (wijnkist t.w.v. 100 euro)

Onder luid applaus en vol enthousiasme werden de prijzen uitgereikt en ontvangen en het prachtige en bijzondere vierdaagse wedstrijd en evenement afgesloten. - reacties - krantenknipsels


Deelnemende kunstenaars: Anita Johansen, Ank de Vroomen, Anneke Arink, Annemiek van den Bedem, Arie.D. Plug, Bruno Fihlo, Caroline Glas, Cees Schenk, Chris Berg, Christa Logman, Claudia van Eck, Dorina van Tetterode, Elena Polyakova, Ellen van Randeraat , Elly de Jong, Elly Roossink, Erik Renssen, Erik Verkoyen, Erna Bruinsma, Fanny van der Meer, Fridtjof Gorter, Gerd Renshof, Hanny van Zandvoord, Hedwig van der Heiden, Hedy Jane Guds, Henk Veen, Ineke Teunissen, Jacqueline Klein Breteler, Jan van Well, John Wassenaar, Juliette van Bavel, Kary Slenders, Koen Hartland, Louise Van den Berg, Lucas Abedy, Marga Dubie, Marijke Bannink, Nel Huurman , Nettie Broers , Pablo Jonas Paul, Peter Meeuwisse, Piet van Gerwe, Ploon van Wijk, Ria Willems, Rita van Dijk, Robin Akkerman, Shefqet Avdush Emini , Sjanie Bon, Soraya Touat, Sunny Neter, Thea de Haan-Tetteroo , Wim Tielemans.



Foto's Freeda, Nel Huurman en Leni Lagerberg

         
























De Smaak van Holland 2010 - Henk Veen Kunstplein Keukenhof

Uitnodiging en Inschrijvingsformulier Kunstenaar

Lisse, 26 t/m 29 augustus ieder dag van 10 tot 18 uur

In navolging van het Henk Veen Rembrandt Kunstplein 2010 organiseert kunstenaar Henk Veen en de Smaak van Holland, de Henk Veen – Kunstplein in de Keukenhof. Wij nodigen je graag uit om deel te nemen aan dit grote 4 dagen durende kunstfestijn van Nederland. Je krijgt hiervoor minimaal 5m 2 meter expositieruimte kosteloos tot je beschikking om je eigen kunst te exposeren. Voorwaarde is wel dat je minimaal 2 dagen bij het evenement aanwezig bent, tussen 12 en 18 uur/19 uur. Er zal geen verkooppercentage aan de kunstenaar doorberekend worden, indien verkoop plaatsvindt tijdens het evenement. Een unieke kans om je kunst aan Nederlanders en buitenlandse toeristen te laten zien. De Keukenhof heeft jaarlijks 25.000 bezoekers.

Tevens kan je meedoen aan de wedstrijd tussen kunstschilders waarbij je de volgende prijzen kan winnen:
1 ste prijs: een reis t.w.v. 500 euro
2 de prijs: Espresso machine van Illy "X1"van Luca Trazzi t.w.v. € 255
3 de prijs: een wijnkist t.w.v. 100 euro

Hiervoor krijg je eenmalig voor deze 4 dagen één schildersdoek van 60 x 80 cm, welke speciaal genummerd en bestempeld wordt. Kwasten en verf en eventuele schildersezel dienen zelf door de kunstenaar meegenomen te worden. Voor de overige tijd/dagen van aanwezigheid, dien je zelf doeken mee te nemen, wanneer je live schildert, buiten de wedstrijd om.

Het thema zal zijn: Bloembollenstreek Holland. De kunstwerken welke tijdens het evenement gemaakt worden, zullen tijdens de dagen van het evenement geexposeerd worden.

Een deskundige jury, die o.a. zal bestaan uit de directeur van de Keukenhof, directeur evenement De Smaak van Holland - Maestro Events, kunstenaar Henk Veen en nog een ander deskundig jurylid, zal bepalen welke doeken in de prijzen vallen. De winnaars worden aan het einde van de laatste dag bekend gemaakt. De winnaars komen op de website van de Smaak van Holland. Schilderijen blijven eigendom van de kunstenaar en mogen terplekke verkocht worden zonder afdracht van commissie. Wel dient het schilderij van de wedstrijd, wanneer verkocht, ter expositie te blijven tot het einde van het evenement.

Locatie:
Keukenhof
Prins Alexander Paviljoen
Stationsweg 166-A
2161 AM Lisse

Indien je wilt deelnemen kun je bijgaand formulier z.s.m. volledig ingevuld met handtekening per e-mail sturen naar kunstschilderhenkveen@chello.nl, of per post naar: Henk Veen – Kunstplein - Keukenhof, t.a.v. Henk Veen, Bergmolen 31, 1035 BB Amsterdam. Na ontvangst van je inschrijving, ontvang je een bevestiging van deelname per e-mail. Eventueel, mocht je donderdag afwezig zijn, is er de mogelijkheid om woensdag 25 augustus 2010 tussen 9.00 en 18.00 uur de schilderijen in te hangen. Vergeet niet je website te vermelden, want het evenement wordt vermeldt op de website van de Smaak van Holland.

Schrijf je zo snel mogelijk in!! - Klik voor het inschrijfformulier hier!

Voor meer informatie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Freeda (management Henk Veen), telefoonnummer 06-28135247. Kijk ook op www.henkveen.nl voor meer informatie. - reacties


De winnaars zijn: nr 1 Jacqueline Klein Breteler, nr2 Sjanie Bon, nr 3 John Wassenaar


plattegrond voor de bezoekers plattegrond voor de kunstenaars




Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc
neem contact op met:

FREEDA @ MANAGEMENT Henk Veen
Tel +31 (0) 628135247
Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl