Vraag me niet de weg...
HomaE
xpositie's En Live Optreden
Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc neem contact op met:
Freeda © MANAGEMENT Henk Veen
Tel +31 (0) 628135247

Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl
 


HENK VEEN & URBAN ART MURARLISM AMSTERDAM
 

 Henk Veen live action painting met Urban Art Muralism Amsterdam

Kunstenaar Henk Veen heeft afgelopen 26 maart 2011 samen met 6 SH(OUT)!!! Urban Artists live geschilderd in opdracht van Jan Honekamp van Gallerie Nieuwendam en dealer van Create bikes, Art Bikes en Van Gogh Bikes op de hoek Nieuwendammerdijk/Meerpad.

De bekende kunstenaar is gevraagd om samen met de buitenlandse graffiti artiesten (afkomstig uit de 8 verschillende Europese landen: Oostenrijk, Denemarken, Frankrijk, Duitsland en Italië), de 5 garagedeuren te beschilderen met het thema Art Bikes en Van Gogh Bikes. Deze jonge artiesten waren bijzonder vereerd om met Henk Veen, welke bekend is van bijzondere en opvallende projecten, samen te kunst te creëren en op de kaart te zetten. Onder het kijkend publiek hebben de creatieve kunstenaars, welke individueel hun eigen discipline hebben, binnen no-time de boel gepimpt tot één mooi geheel. Het resultaat is dan ook weer verbluffend en was de samenwerking bijzonder gezellig onder elkaar.

Meer informatie over Urban Art Muralism Amsterdam www.urban-art-muralism.com

Klik hier voor het overzicht! - reakties-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc neem contact op met:
Freeda © MANAGEMENT Henk Veen
Tel +31 (0) 628135247

Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl