Vraag me niet de weg...
HomaE
xpositie's En Live Optreden
Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc neem contact op met:
Freeda © MANAGEMENT Henk Veen
Tel +31 (0) 628135247

Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl


HENK VEEN en TALENS  

 Henk Veen en Royal Talens schilderen samen met kunstenaars in het Vondelpark

De bekende kunstenaar Henk Veen werd onlangs door Royal Talens gevraagd, om mee te werken aan het XXL-Painting project. Deze werd afgelopen donderdag 29 juni 2012 gehouden in het Vondelpark van Amsterdam..

Een delegatie van Amerikaanse bekende kunstenaars was in Nederland, om qua kunst alles af te tasten en ons land te bezoeken. Royal Talens had i.s.m. de Nederlandse bekende kunstenaar Henk Veen het idee om een grote groep kunstenaars te laten werken aan een heel groot schilderij, waaraan Amerikaanse en Nederlandse kunstenaars mee zouden werken. Zo’n 50 kunstenaars werden gevraagd om in Amsterdam hun schilderskwaliteiten te laten zien en mee te helpen aan een heel groot schilderij "de Talens XXL-Painting". Alle kunstenaars met diverse stylen hebben in dit grote schilderij welke uit 4 delen bestaat, hun creatieve krachten samen gebundeld om tot uniek gigantisch kunstwerk te komen. Eén van de delen zal tentoongesteld worden in de winkel van Van Der Linde op de Rozengracht in Amsterdam. De andere drie delen zullen bij Koninklijke Talens in hun pand in Apeldoorn een plek krijgen.

filmpje Marlijn Franken hier of hier!

Project Talens Painting XXL USA / Netherlands i.s.m. Henk Veen

Kunstenaar Henk Veen is gevraagd door Royal Talens, om mee te werken aan dit evenement welke in het Vondelpark gaat plaatsvinden. Een delegatie van Amerikaanse bekende kunstenaars zijn in Nederland om qua kunst alles af te tasten en te bezoeken. Royal Talens heeft i.s.m. de Nederlandse bekende kunstenaar om een grote groep kunstenaars mee te laten werken aan een heel groot schilderij waar de Amerikaanse en Nederlandse kunstenaars samen aan gaan werken.

Free entrance Outdoor Donderdag 28 Juni 2012 / 10:00 am – 13:30 pm.
Locatie: Vondelpark paviljoen (voormalig filmmuseum) - Amsterdam Centrum / Vondelpark

Gratis verf voor deelnemers & naamsvermelding Amsterdam website Royal Talens

filmpje Marlijn Franken hier of hier!


Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc neem contact op met:
Freeda © MANAGEMENT Henk Veen
Tel +31 (0) 628135247

Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl