Vraag me niet de weg...
HomaE
xpositie's En Live Optreden
Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc neem contact op met:
Freeda © MANAGEMENT Henk Veen
Tel +31 (0) 628135247

Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl


HENK VEEN TEGEN HUISELIJK GEWELD
 

 

Henk Veen werkt mee project Hang je vuile was WEL buiten

Henk Veen is gevraagd
om mee te werken aan het project "Hang je vuile was WEL buiten", georganiseerd door Opvang.nl. De vrouwenopvanginstellingen van de Federatie Opvang organiseren een ludieke actie op 8 maart 2011 in Den Haag.
Op 8 maart is de Internationale Vrouwendag. Er blijkt nog steeds een taboe te zijn om over huiselijk geweld te spreken. Naast het bieden van hulp en opvang, wil de Vrouwenopvang acties voeren in het kader van het voorkomen van huiselijk geweld en om geweld vroeg te signaleren.
In 2010 is er daarom een meerjarige campagne gestart om samen een vuist te maken tegen huiselijk geweld. Zo hingen er rond het WK voetbal grote billboars met de slogan: "Zet Huiselijk Geweld Buitenspel." In 2011 wordt de campagne voortgezet door een aantal momenten aandacht te vragen voor de problematiek huiselijk geweld.

Met deze actie is aan kunstenaars gevraagd hun gedachten en gevoel over huiselijk geweld op kunstzinnige manier vorm te geven. Deze schilderijen worden op T-Shirts gezet. Het doel is om huiselijk geweld op een creatieve wijze onder de aandacht te brengen van publiek en politiek.

Modellen showen de shirts op een catwalk onder muzikale begeleiding van een DJ. Van de T-shirts komen foto's op deze (binnenkort online) website te staan waar je een eigen tshirt kan laten maken, met de boodschap "maak samen een vuist tegen huiselijk geweld. Locatie: Den Haag, Stadhuis, binnen en buiten. Tijd: 11.00 uur.

reakties
Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc neem contact op met:
Freeda © MANAGEMENT Henk Veen
Tel +31 (0) 628135247

Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl