Vraag me niet de weg...
HomaE
xpositie's En Live Optreden
Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc neem contact op met:
Freeda © MANAGEMENT Henk Veen
Tel +31 (0) 628135247

Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl


HENK VEEN KOELKASTEN
 

 


Henk veen schildert wegwijzer Mediamarkt

De Mediamarkt op het Buikslotermeerplein in Amsterdam-Noord is verbouwd. Al het witgoed is nu boven te vinden. Om de klanten de weg te wijzen heeft de Noord-Amsterdamse kunstschilder Henk Veen een koel/vriescombinatie beschilderd. Het kunstwerk staat te stralen in de winkel. Op de foto links Rolf de Haan, vestigingsdirecteur Media Markt Amsterdam Noord BV en Kunstschilder Henk Veen.

Je kan de koelkast kopen voor 999,-- euro. Wil je ook graag een koelkast beschilderd hebben? Natuurijk kan dat met alle thema's. Interesse? Mail naar kunstschilderhenkveen@chello.nl of bel mobiel 06-28135247.


 

Henk Veen koelkast Sign Art in productie

Binnenkort is de orginele Henk Veen koelkast van Electrolux te krijgen bij o.a. BCC.

Vanaf 13 januari 2008 is deze koelkast te zien op de beurs van Electrolux in Amersfoort, bij Dierenpark Amersfoort. De beurs loopt van 13 t/m 17 januari 2008.

Daarna zal hij in productie genomen worden en te verkrijgen zijn in grote winkelketens. Binnenkort hier op een rij welke. Tevens zal Henk live gaan schilderen bij enkele grote vestigingen.

Er is gekozen om met Sign Art (zwart wit tekenkunst met verf) te starten. Daarna worden meer koelkasten met verschillende thema's gemaakt.

Bekijk de foto's van deze unieke koelkast. Reacties

 
       


  Beschilderde wasmachine voor Electronic Partner

Henk Veen wederom in opdracht van Electrolux, een wasmachine beschilderd voor Electronic Partner in Vianen. Deze staat vollop te pronken in de showroom van EP. Hieronder de fotos van de making off: "Draai Door" handgemaakte wasmachine.Reacties

   
             


  Beschilderde koelkast voor veiling gala

Henk Veen heeft speciaal in opdracht van Electrolux, een koelkast beschilderd voor het gala die op 3 april 2007, zal plaatsvinden in Hoofddorp, georganiseerd door Play Space Foundation. De opbrengsten zijn voor het goede doel: Kinderen in Argentinie.
 


 

Henk Veen beschilderd unieke koelkast:

Henk Veen beschildert unieke koelkast. Wie weet kan een koelkast of wasmachine e.d binnenkort speciaal beschilderd worden. Binnenkort meer info hierover!

Henk Veen exposeert op de dealershow van Electrolux in Home Boxx, in Nieuwengein.
Deze start op 7 januari 2007 en duurt tot en met 17 januari 2007.
Henk zal daar nieuwe doeken meenemen waar hij nu nog mee bezig is.
Tevens zal Henk Veen op de VIP-dag, 14 januari 2007, live een doek beschilderen.
Iets wat Henk zijn specialiteit is en leuk vermaak om te zien hoe een doek ontstaat.

Helaas is deze beurs van Electrolux niet openbaar, maar slechts voor genodigden. Hier foto's opbouw expositie, later meer...foto's VIP-dag.

 


     
     

Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc neem contact op met:
Freeda © MANAGEMENT Henk Veen
Tel +31 (0) 628135247

Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl