Vraag me niet de weg...
HomaE
xpositie's En Live Optreden
Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc neem contact op met:
Freeda © MANAGEMENT Henk Veen
Tel +31 (0) 628135247

Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl
 


HENK VEEN & F.U.N. Foundation


Veiling goede doel Fun Foundation - FC Castricum

FC Castricum organiseert een prachtige voetbaldag o 16 mei 2015, die in het teken zal staan van de Football Unlimited Netherlands Foundation. Als klapstuk speelt een All Stars Team (oud profs.) tegen een selectie van oud Castricumse spelers. De wedstrijd van de All Stars begint om 19.00 uur met o.a. Ronald de Boer, Glenn Helder, Tarik Oulida, Peter Houtman, e.v.a.

Kunstenaar Henk Veen, bekend van o.a. zijn "Ajax-schilderijen" zal aanwezig zijn om twee van zijn schilderijen te veilen voor het goede doel de Football Unlimited Netherlands Foundation. "Voetbal, Ajax, is mijn passie en inspiratie om schilderijen over te maken. Als je dit kan combineren met een goed doel als de Fun Foundation, dan maakt dat mij compleet, anderen blij te mogen maken met mijn emotie die ik op het doek zet en mijn warme hart die ik heb voor wat de Fun Foundation betekent voor velen", aldus Henk Veen.

SAVE THE DATE 16 MEI A.S. BIJ FC CASTRICUM!!!!!
Over F.U.N. Foundation
Football Unlimited Netherlands richt zich op het geven van voetballessen voor kansarme kinderen in landen waar sporten niet altijd vanzelf sprekend is. Door onze expertise en passie voor het voetbal over te brengen proberen we ook de lokale trainers op te leiden zodat zij de opgedane kennis weer kunnen overdragen aan de volgende generatie. Wij zijn van mening dat ieder kind waar ook ter wereld recht heeft om te sporten en we zetten ons dan ook in om dit te realiseren. Sport draagt bij aan de sociale ontwikkeling van kinderen. We werken aan duurzame projecten en relaties wat ertoe geleid heeft dat we momenteel projecten hebben in Senegal en op de Filipijnen.

Steun jij hun al? Help F.U.N. Foundation naar Senegal om 400 kinderen het plezier van sport te laten ervaren.
Doneer nu!
Bedankt voor jouw donatie! Je hulp is een grote steun!
 


Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc neem contact op met:
Freeda © MANAGEMENT Henk Veen
Tel +31 (0) 628135247

Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl