Vraag me niet de weg...
HomaE
xpositie's En Live Optreden
Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc neem contact op met:
Freeda © MANAGEMENT Henk Veen
Tel +31 (0) 628135247

Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl


HENK VEEN & DAM TOT DAM 2008-2009-2010  

 
Henk Veen ontwerpt aandenken Businesloop Dam tot Dam 2010 voor derde maal

Wederom is Henk Veen, een van Nederlands bekendste hedendaagse kunstschilders en fan van de Dam tot Damloop en met een grote maatschappelijke betrokkenheid, weer gevraagd om voor het derde achtereenvolgende jaar het aandenken van de Dam tot Dam 2010 te maken. Met de versies van 2008 en 2009, zal het met de versie van 2010 een prachtig drieluik zijn welke men bij elkaar kan rennen. Van het schilderij worden giclées gemaakt voor de businessloop. De Dam tot Dam dit jaar is op 19 september 2010.

Afgelopen jaren leerden ook alle deelnemende bedrijven aan de Dam tot Dam Maandag® Businessloop Henk zijn werk kennen. Als bedrijfsherinnering aan het evenement ontvingen zij in 2008 en 2009 een giclée (luxe art print), die Henk persoonlijk bij de uitreiking kwam signeren. Het enthousiasme waarmee de bedrijven het geschenk ontvingen nodigde Henk uit voor 24e en25e en 26e Dam tot Damloop een uniek schilderij te maken. In zijn karakteristieke stijl maakte hij het doek ‘Running dam tot dam Finish' voor 2010. Alle deelnemende bedrijven ontvangen een giclée van dit prachtige schilderij. Zoals ieder jaar zal de kunstenaar het aandenken weer signeren, bij sporthal de Vang, waar de Bussiness lopers hun aandenken kunnen ophalen in de speciaal ingerichte tent.

Kijk voor meer informatie over de Dam tot Dam op www.damloop.nl & Le Champion - reacties

Leuk te weten dat ook onze kids Henkie, Robin en Jordi voor het eerst hebben meegerend en de finish gehaald hebben. Topklasse! Nina was de grootste supporter van allemaal!Schilderij Running Dam tot Dam 25years brengt 2500 euro op voor de Johan Cruyff Foundation

Kunstenaar Henk Veen heeft speciaal voor de 25e Dam tot Damloop een uniek kunstwerk ontworpen. Online bieden was tot donderdag 8 oktober 24.00 uur mogelijk en bracht uiteindelijk € 2.500,- op voor de Johan Cruyff Foundation.

Henk Veen is een rasechte Amsterdammer, een van Nederlands bekendste hedendaagse kunstschilders en fan van de Dam tot Damloop. Daarnaast heeft Henk een grote maatschappelijke betrokkenheid.

Naast vorig jaar kregen alle deelnemende bedrijven aan de Dam tot Dam Maandag® Businessloop ook dit jaar een giclée (luxe art print), die Henk persoonlijk bij de uitreiking kwam signeren. Zij ontvingen het doek `Running dam tot dam 25 years`.

De hoogste bieder heeft op woensdag 14 oktober het doek persoonlijk ontvangen van Henk Veen en Robin van de Cruyff Foundation. Special guest waren Rocks van THC die samen met Nina Veen het nummer "Je moet het samen doen", speciaal gemaakt voor de Cruyff Foundation" ten gehore heeft gebracht. Tevens rapte Rocks zijn eigen nummers. Als afsluiter rapten DTunis en Ace van THC enkele nummers tijdens de feestelijke uitreiking in de typisch Amsterdamse bar La Bastille vlak naast het Leidseplein - Amsterdam.

HIeronder de foto's en de filmpjes: filmpje 1 - filmpje 2 - filmpje 3 - filmpje 4 - filmpje 5.

Kijk voor meer informatie over de Dam tot Dam op www.damloop.nl , Nike en voor de Johan Cruyff Foundation ga je naar www.cruyff-foundation.org. - reacties


Henk Veen signeert aandenken businessloop en t-shirts tijdens Dam tot Dam 2009

Dam tot Dam loop festijn 19 en 20 september 2009

Dit weekend was het dan zover. Al weken zelf over de finish, de runners dit weekend. Gigantische stapels met T-shirts van Nike designed by Henk Veen, giclées als aandenken van de Damloop 2009 25 years voor de business lopers. 11.000 T-shirts waarvan het ontwerp van het schilderij is gebruikt voor de Dam tot Dam Nike shirt, volledig uitverkocht. Giclees werden gretig met vol enthousiasme en bewondering meegenomen, om bij hun collectie thuis of op kantoor op de hangen bij de eerste versie van vorig jaar. Om meteen vele verzoeken te krijgen of Henk volgend jaar weer het aandenken gaat maken. Men wil een collectie bij elkaar rennen. Complimenten te over! Men kwam zelfs langs om de shirts te signeren. Twee dagen waanzin, lamme pols van het signeren, grote smile, enthousiaste renners die alles wilde weten over het bijzondere van deze giclée van dit jaar van de Damloop welke 25 jaar bestaat. Voor deze gelegenheid hebben we het orgineel aangeboden, welke geveild wordt en iedereen bij deze wil aansporen om vooral mee te bieden voor het goede doel de Cruyff Foundation. - filmpje signeren You Tube - reacties

Het originele doek van 80 x 100 centimeter kan jij echter in je bezit krijgen!

Vanaf 1 april kun je via deze site bij serieuze interesse bieden op dit schilderij, waarbij het hoogste bod actueel op de site wordt bijgehouden. Op donderdag 8 oktober 24.00 uur sluit de veiling en de hoogste bieder ontvangt op woensdag 14 oktober het doek persoonlijk van Henk Veen en een special guests tijdens een feestelijke uitreiking in de typisch Amsterdamse bar La Bastille vlak naast het Leidseplein, waarbij de opbrengst ten goede zal komen van de Johan Cruyff Foundation. Tijdens deze uitreiking zal ook de pers aanwezig zijn en een vertegenwoordiger van de Johan Cruyff Foundation en Le Champion, organisator van de Dam tot Dam! 
Klik hier voor de voorwaarden van deelneming aan de veiling
. - Bieden

Nabestelling exclusieve giclée Dam tot Dam 2009 25 years

Ook dit jaar is de giclée in beperkte voorraad nog bij ons te bestellen voor snelle aanvraag en speciale Dam tot Dam prijs.
Deze giclee is exclusief verkrijgbaar bij Henk Veen en is in verschillende formaten te bestellen.

De grote versie heeft het formaat 80 x 100 cm en kost 250 euro (winkelwaarde 359 euro).
Bijkomende kosten voor verzending en verpakkingsmateriaal bedraagd 14,95 euro.
De kleine versie heeft het formaat 35,2 x 44 cm en kost 50 euro.
Bijkomende kosten voor verzending en verpakkingsmateriaal bedraagd 8,95 euro.


Wanneer je graag in bezit wil komen van de giclée, laat dit dan weten via
e-mail kunstschilderhenkveen@chello.nl of mobiel: +31 (0) 628135247 om direct te kunnen bestellen. Of stort het bedrag op postbankrekening 1980428, ten name van H. Veen te Amsterdam. Vermeld de Naam /Adres en om welk formaat (groot/klein) het gaat.

Kijk voor meer informatie over de Dam tot Dam op www.damloop.nl , Nike en voor de Johan Cruyff Foundation ga je naar www.cruyff-foundation.org.- reacties


     

Henk Veen veilt "Running Dam tot Dam 25 years voor de Cruyff Foundation

Henk Veen, een van Nederlands bekendste hedendaagse kunstschilders en fan van de Dam tot Damloop en met een grote maatschappelijke betrokkenheid, heeft voor het tweede achtereenvolgende jaar het aandenken van de Dam tot Dam ontworpen voor 2009. Van het schilderij worden giclées gemaakt voor de businessloop en tevens is het ontwerp gebruikt voor de Dam tot Dam Nike shirt, welke te koop is tijdens het evenement in september 2009.

Afgelopen jaar leerden ook alle deelnemende bedrijven aan de Dam tot Dam Maandag® Businessloop Henk zijn werk kennen. Als bedrijfsherinnering aan het evenement ontvingen zij een giclée (luxe art print), die Henk persoonlijk bij de uitreiking kwam signeren. Het enthousiasme waarmee de bedrijven het geschenk ontvingen nodigde Henk uit voor 25e Dam tot Damloop een uniek schilderij te maken. In zijn karakteristieke stijl maakte hij het doek ‘Running dam tot dam 25 years'. Alle deelnemende bedrijven ontvangen een giclée van dit prachtige schilderij.

In december 2008 begon hij een project voor de Cruyff Foundation, waarbij hij samen met bekende Nederlanders schildert. Het doel is om met deze BN'-ers een 'elftal' aan schilderijen bij elkaar te schilderen samen. Zo heeft onder andere Johan Cruijff een schilderij gemaakt met Henk Veen. Dit allemaal met één doel: zoveel mogelijk geld op te halen voor de Johan Cruyff Foundation! Het "elftal" aan schilderijen is inmiddels geveild en de opbrengsten zijn gegaan naar het goede doel, de Cruyff Foundation, een organisatie die zich inzet meer jeugd in beweging te krijgen.

Het originele doek van 80 x 100 centimeter kan jij echter in je bezit krijgen! Vanaf 1 april kun je via deze site bij serieuze interesse bieden op dit schilderij, waarbij het hoogste bod actueel op de site wordt bijgehouden. Op donderdag 8 oktober 24.00 uur sluit de veiling en de hoogste bieder ontvangt op woensdag 14 oktober het doek persoonlijk van Henk Veen en een special guest tijdens een feestelijke uitreiking in de typisch Amsterdamse bar La Bastille vlak naast het Leidseplein, waarbij de opbrengst ten goede zal komen van de Johan Cruyff Foundation. Tijdens deze uitreiking zal ook de pers aanwezig zijn en een vertegenwoordiger van de Johan Cruyff Foundation! 

Klik hier voor de voorwaarden van deelneming aan de veiling. - Bieden - reacties

Kijk voor meer informatie over de Dam tot Dam op www.damloop.nl , Nike en voor de Johan Cruyff Foundation ga je naar www.cruyff-foundation.org.Henk Veen & de Dam tot Dam Loop 2008

De bijna 900 bedrijven die afgelopen zondag, 21 september 2008, deelnamen aan de Dam tot Dam Maandag® Businessloop ontvingen dit jaar een giclée van kunstschilder Henk Veen.

Voor deze gelegenheid heeft Henk Veen speciaal het beeld van het schilderij "Running Out Of Side" ter beschikking gesteld. Van dit schilderij zullen een speciale exclusieve oplage giclées gemaakt met een bijpassende titel gekoppeld aan de Dam tot Dam Loop, namelijk "Running Dam tot Dam".


De rasechte Amsterdammer was bij de uitreiking van het bijzondere aandenken aan het evenement aanwezig om de doeken persoonlijk te signeren. In zijn karakteristieke stijl heeft Henk Veen hardlopers op het doek gezet onder de kop ‘Running Dam tot Dam’. De deelnemende bedrijven aan de businessloop ontvingen het aandenken met veel enthousiasme. ‘Het uitreiken van de giclée was een ongekend succes,’ aldus de organisatie van de Dam tot Damloop, Le Champion, waaraan dit jaar 35.000 deelnemers deelnamen.

Deze giclee is exclusief verkrijgbaar bij ons en is in verschillende formaten, speciale Dam tot Dam prijs!.

De grote versie heeft het formaat 80 x 100 cm en kost 250 euro (winkelwaarde 359euro) wanneer je hem direct bij ons zelf besteld. Bijkomende kosten voor verzending en verpakkingsmateriaal bedraagd 14,95 euro.
De kleine versie heeft het formaat 35,2 x 44 cm en kost (alleen tijdens onze rondtour) 50 euro. Bijkomende kosten voor verzending en verpakkingsmateriaal bedraagd 8,95 euro.

Wanneer je graag in bezit wil komen van de giclée, laat dit dan weten via
e-mail kunstschilderhenkveen@chello.nl of mobiel: +31 (0) 628135247 om direct te kunnen bestellen. Of stort het bedrag op postbankrekening 1980428, ten name van H. Veen te Amsterdam. Vermeld de Naam /Adres en om welk formaat (groot/klein) het gaat.

Vanwege onze rondtour bij EXPO is de giclee in klein formaat verkrijgbaar voor 49,95 euro. Ook is de grote versie (80 x 100 cm) bestelbaar met de prijs van 359 euro. De giclée heeft dan de orginele titel Running Out Of Site.


Reacties
- zie meer foto's hier - filmpje signeren Dam Tot Dam 2008

 

Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc neem contact op met:
Freeda © MANAGEMENT Henk Veen
Tel +31 (0) 628135247

Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl