Vraag me niet de weg...
HomaE
xpositie's En Live Optreden
Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc neem contact op met:
Freeda © MANAGEMENT Henk Veen
Tel 06-28135247
Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl
 Wikimedia Wikimedia


Laat ook je scooter pimpen door Henk Veen

Op speciaal verzoek heeft Henk Veen weer een scooter gepimpt.
Ook voor jou de kans om dit te laten doen met de store opvallende kunst van Henk Veen.
Gegarandeerd dat je opvalt en je op een exclusief unieke gepimpte scooter rondrijdt.

Meer foto's van voorgaande gepimpte scooters hier!


Voor meer informatie mail dan naar kunstschilderhenkveen@chello.nl
of bel naar het management 06-28135247.

Reacties
Pimpen scooter EVT klaar!

Henk Veen heeft een scooter gepimpt voor EVT Electrische Scooters. Deze scooter zal vanaf vandaag in de showroom in de Kerkstraat te zien zijn. Tijdens de opening van de expositie in The Gallery Donkersloot op 26 oktober , zal ook de scooter geexposeerd worden! Deze moet je echt komen bekijken!

Tevens zal deze zeer opvallende scooter te zien zijn bij beurzen waar EVT scooters aan meewerkt.
In december zal de scooter staan bij de Miljonairsfair van 6 tot 10 december 2007.

De schilderijen van Henk Veen worden op dit moment ook geexposeerd in de showroom van EVT Electrische Scooters, gelegen aan de Kerkstraat 376, in Amsterdam.

Foto's van de opbouw van de gepimpte scooter - Reacties


 Pimpen van EVT scooter in opbouw

Henk is op dit moment bezig met het pimpen van één van de scooters. Deze scooter zal vanaf dinsdag 2 oktober in de showroom in de Kerkstraat te zien zijn. Tevens zal deze zeer opvallende scooter te zien zijn bij beurzen waar EVT scooters aan meewerkt.
In december zal de scooter staan bij de Miljonairsfair van 6 tot 10 december 2007, alwaar Henk live een scooter zal pimpen!

De schilderijen van Henk Veen worden op dit moment ook geexposeerd in de showroom van EVT Electrische Scooters, gelegen aan de Kerkstraat 376, in Amsterdam.

Foto's van de opbouw van de gepimpte scooter - Reacties
 

Expositie EVT Scooters 2007

Kunstenaar Henk Veen exposeert binnenkort zijn schilderijen in de showroom van EVT Electrische Scooters, gelegen aan de Kerkstraat 376, in Amsterdam.

In de winkel staan scooters die voorzien zijn van een batterij. Er is dus nagedacht over de behoefte het mileu te sparen, wat men in deze tijd een weer belangrijk aspect vindt, waar het gaat om uitstoot van allerlei uitlaatgassen. De winkel geeft een surrealistisch beeld van de werkelijkheid. Door alleen de kleuren zwart-wit te gebruiken wordt gewezen naar de grauwe toekomst die ons te wachten staat wanneer we niet ingrijpen ons milieu te verbeteren. De schilderijen van Henk Veen zullen de ruimte met zijn frisse kleuren en opvallende schilderstyl opsieren.

Henk is op dit moment bezig met het pimpen van één van de scooters. Deze scooter zal straks in de showroom in de Kerkstraat te zien zijn. Tevens zal deze zeer opvallende scooter te zien zijn bij beurzen waar EVT scooters aan meewerken. In december zal de scooter staan bij de Miljonairsfair van 6 tot 10 december 2007, alwaar Henk live een scooter zal pimpen!

Foto's van de expositie - Reacties