Vraag me niet de weg...
HomaE
xpositie's En Live Optreden
Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc neem contact op met:
Freeda © MANAGEMENT Henk Veen
Tel 06-28135247
Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl
 


     
 
Links
 

     www.alphons.net
fotografie Amsterdam
 
Website van Alphons Nieuwenhuis www.alphons.net Alphons.net - Alphons Panoprint -Amsterdam 360.com
.
Alphons.net levert digitale fotografie en is gevestigd te Amsterdam. Zijn activiteiten richten zich op diverse soorten reportages, panorama's, vrij werk, opdrachten en Amsterdam in al haar variaties.
Opdrachten worden altijd samen met zijn relaties ontwikkeld. Zo ontstaat het juiste product dat aan de hoogste eisen voldoet. Zijn werkterrein richt zich met name op de regio Amsterdam.
De portfolio geeft een indruk van het werk van alphons.net
Als specialist van panoramafotografie brengen wij Amsterdam in beeld in haar volle breedte
.

 www.thcrecord
z.nl - www.nummer1rocks.nl

Nederlands bekendste rapband THC onder eigen label van THC Recordz. www.thcrecordz.nl
Rocks, heeft zijn eigen website: www.nummer1trocks.nl

Henk Veen en de rappers van de rapband THC, Rocks, 'D Tuniz, RBDjan, Ace, Kingo etc, werken al jaren met elkaar samen. Bij optredens van Henk wordt hij begeleid bij het live schilderen met THC. Tevens met projecten die Henk organiseert zijn de THC-ers vaak betrokken. Henk heeft de cover gemaakt van de hit "Geef mij maar Amsterdam". Zij kennen elkaar al heel wat jaren en zijn in deze tijd maatjes geworden en een enorme inspiratiebron voor beide kanten.

     www.waterlandartpress.com
 
Henk Veen werkt samen met Waterland Art Press samen aan verschillende projecten. Waterland Art Press is onze leverancier voor onze giclées.
.
Waterland Art Press geeft Certified Art Giclée's™ uit. Het is hun streven een natuurgetrouwe weergave van het origneel waar de kunstenaar nauw betrokken wordt bij de totstandkoming van elke Giclée.

Waterland Art Press maakt gebruik van moderne druktechnieken en hoogwaardige materialen. De combinatie van gepigmenteerde, lichtvaste inkten en professioneel aquarelpapier zorgt voor rasterloze fijnheid, detaillering en diepe kleuren met zachte overgangen. De kunstdrukken hebben hierdoor een fluweelzachte uitstraling.


www.nickhawkesphotography.com

Nick Hawkes Photography

Passionate for Pictures.........

As a professional freelance photojournalist and amateur artist, I have a passion for pictures - in all forms, but my preferred medium is photography. I work mostly in the travel, tourism and environmental fields, with my pictures going mainly into the printed media. I hope you enjoy them.

Nick Hawkeswww.planetleopold.nl
 
In 2001 an encounter between Leopold and fellow artist Henk Veen ended in the collaboration between the two artists. The combined work extracts attention through the wild, abstract style of painting by Henk Veen and the (sur-) realistic style of Leopold. Together the artists think of a concept for a painting after which they take turns in painting on the same canvas.
This collaboration resulted in the decision to organize duo-exhibitions in which, besides the “combination paintings”, work of both artists is being exhibited. The exhibitions attract lots of attention and are very well visited. The work has gained nation-wide publicity after a live performance in the RTL 4 television show “Life & Cooking”.www.royalrelation.nl

De Asser rockband ROYAL RELATION staat al bijna twee decennia garant voor een avond dampende rock’n roll. Twintig jaar ervaring bracht dit vijftal op de meest uiteenlopende podia, van festivals tot voorprogramma’s en van cafe’s tot jongerencentra. Aanstekelijk eigen repertoire aangevuld met passende covers zorgen ervoor dat in elke zaal het dak er af gaat. Melodieuze zang en scheurende gitaren, ondersteund door een poepstrakke bas- en drumpartij, maken dat iedereen maar tot een conclusie komt:

100% ROYAL RELATION is 100% ROCK’N ROLL.www.ErnstLow.org

Ernst Löw is een singer/songwriter die reeds vele jaren in Antwerpen woont, maar geboren is in Hilversum als zoon van een artiestenfamilie. Zijn vader is Bob Löwestein, een gekend regisseur, o.a. van "Sil De Strandjutter", zijn moeder is Wieke Mulier, actrice en cabaretière en zijn broer is de acteur Victor Löw.
Ernst wist al van kleinsaf dat hij later een 'muziekmannetje' wilde worden en was pas zes jaar toen hij gitaar begon te spelen. Toen hij twaalf was en Herman Brood had gezien op TV, wist hij dat hij zanger ging worden en begon hij met het schrijven van zijn eigen songs.
Hij volgde les aan Studio Herman Teirlinck te Antwerpen (kleinkunstafdeling), maar maakte die opleiding niet af.

In december 2003 werd de laatste voorstelling van de rockopera/musical 'DOOP!' gespeeld, vanaf maart 2004 speelt Ernst de hoofdrol in de musical 'Billy the kid'. In de loop van 2004 komt de langverwachte nieuwe CD eraan en in de zomermaanden zal Ernst Herman Brood spelen in een film over diens leven.
Lees meer op zijn website: www.ernstlow.orgwww.AaronStonebeat.nl

Ik maak al zo'n 25 jaar muziek en één van de dingen die ik altijd erg leuk heb gevonden, is het spelen van bekende nummers; zang en akoestische gitaar . Zingen en spelen in een band is ook een liefde. Nu ben ik een aantal jaren geleden in het noorden verzeild geraakt en aanvankelijk kende ik er nog niemand, behalve collega's. Op dat moment voelde ik een sterke behoefte om weer muziek te gaan maken, bandmuziek. Maar ik had geen band. Ik kende wel eindeloos veel bekende liedjes. Toen ben ik allerlei machines en apparaten gaan gebruiken om een band te simuleren, zodat ik als zanger/gitarist de handen wat meer vrij zou hebben dan met alleen maar een akoestische gitaar. Dan kun je ook eens een solo spelen zonder dat er plotseling niemand meer meespeelt. Of eens even niets spelen en alleen maar zingen, terwijl de muziek toch doorgaat.
Lees meer op zijn website: www.aaronstonebeat.nlabsolutely.nl Absolutely

Headed up by format 'veteran' Patty Geneste, Absolutely Independent has the knowledge, know-how, and extensive network essential for success in the national and international format marketplace.
Established in 1996, the company has three main fields of activity:
distribution, creation and consultanc.


MTW NETWORKS MTV NETWORKS


THC

De Tuindorp Hustler Click, THC, bestaat uit Rocks, RBdjan, Appa, D'Tuniz, Zuen, Menaze, Ace, Stonyman, Kenna, en King-o-Sabie. Ze hebben hun bekendheid voornamelijk te danken aan de tracks 'Je bakt er nix van', 'Wil je weten hoe het voelt' en 'Zina'. Hun nieuwe verzamelalbum heet "Puur & Onversneden".
Hun laatste nummer "Je weet e't" clip

Website: www.thcrecordz.nl


Kunstenares Simplycootje

Ik ben een rasechte Amsterdamse kunstenares en woon in het noorden van Amsterdam momenteel. Zoals je ziet ben ik gek op kleur. Van kind af aan al is kleur mijn passie, ik wist alleen nog niet wat ik er mee moest doen! Ik heb jarenlang met aquarel gewerkt maar dat was het niet voor mij...veel te soft en doorzichtig, ik werkte net zolang door aan mn werk tot het fel gekleurd was en ondoorzichtig...toen ben ik met pastel begonnen...dat was het ook niet! Daarna acryl, en ja hoor...hiermee kon ik mn gevoel pas mee uiten! Verder ben ik nog aan het experimenteren welke kant op te gaan en intussen leef ik me helemaal uit op mn doekjes,soms maak ik er een heleboel achter elkaar en soms helemaal niets, maar als het komt...dan komt het er helemaal uit! ;-)


www.freeda.nl

Freeda's homepage

Management & grote liefde
van Henk VeenVoor info, exposities, live optredens, opdrachten etc
neem contact op met:

MANAGEMENT Henk Veen
Tel +31 (6) 28135247
Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl