Vraag me niet de weg...
HomaE
xpositie's En Live Optreden
Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc neem contact op met:
Freeda © MANAGEMENT Henk Veen
Tel +31 (0) 628135247

Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl


HENK VEEN & ZIGGI
 

  

Ziggi & Henk Veen in De Balie

Vandaag vond er een speciale persconferentie plaats in De Balie - Amsterdam, als aftrap van de onderwijscampagne, Een kind hoort in de klas, van Oxfam Novib. Giel Beelen, Dolf Jansen, Marga van Praag en Ziggi geven de conferentie en schookrantredacteuren kunnen hen het hemd van het lijf vragen over het hoe en waarom van deze campagne.

De persconferentie werd besloten met een optreden van reggae-artiest Ziggi en zijn Renaissance Band. Zijn nieuwste release All Obstacles, waar Henk Veen de cover voor ontworpen heeft, koppelt hij voor deze persconferentie aan het thema onderwijs en de obstakels die kinderen in ontwikkelingslanden moeten overwinnen om naar school te kunnen.

Lees meer.....en foto's......

   

 

Henk Veen en Ziggi in 2 meter live KINK FM

Albumtracks, nieuwe muziek, live-optredens, veel Nederlands materiaal: dat zijn de ingrediënten van 2 Meter Live. Jan Douwe Kroeske houdt je op de hoogte van waar het om gaat in de muziek.

Vanavond in de uitzending Ziggi en de Renaissance band en Henk Veen die de cover (Ziggi: kaft) heeft ontworpen voor zijn nieuwe cd-single All Obstacles.
Jan Douwe vroeg de heren tijdens het live interview hoe de heren elkaar ontmoet hebben.
Ziggi: "Na een optreden heb ik de grote schilder Henk Veen ontmoet in de kleedkamer, een coole gast. Een biertje samen gedronken en bepraten meteen het idee om de kaft te laten ontwerpen door Henk.
Henk vertelde hoe hij het ontwerp voor de cover op het doek heeft gezet.
Henk verteld hoe hij de All Obstacles heeft vertaald in de gettowijk en de rijke mensen in de appartementen. De teksten op de muur benadrukken de contrast tussen arm en rijk.
Met de kleuren heeft hij de reaggae sfeer in het doek gelegd.
Foto's..
 

De playlist:
 • ziggy
  high times
  2 meter sessie
 • ziggi
  fight this struggle
  2 meter sessie
 • ziggi
  all obstacles
  2 meter sessie
 
 
Luister hier of hier of hier naar het optreden en het interview.
 
 

Release cd-single Stadtgarten & Pleasure Paas Party 2007


Afgelopen zaterdag 7 april 2007, werd de single-cd van Ziggi (ontwerp cover Henk Veen) gereleased in Duitsland. Het optreden vond plaats in Stadtgarten, Koln in Duitsland een mega volla zaal, met dikke rijen voor de deur. BNN maakte opnames welke uitgezonden worden op 15 april 2007. Tijdens het optreden zijn er opnames gemaakt voor de DVD van Ziggi. Ziggi staat in Duitsland in de Soundquake, welke ook dit festijn heeft georganiseerd.

De handen bleven in de lucht...een avond om nooit te vergeten!, want op zondag werd de cd-single gereleased in Nederland tijdens de Pleasure Paas Party 2007 in Den Haag. Aldaar werd ook Henk Veen geinterviewd door Pleasure. Ziggi werd tijdens zijn optreden zijn eerste cd-single uitgereikt. Vanaf donderdag 29 april a.s. ligt de nieuwe editie van Pleasure Caribbean & Latin Magazine weer in de schappen, met daarin een selectie van de mooiste foto's van PPP'07, een uitgebreid sfeerverslag. Hou ook de site www.funx.fm in de gaten, waar nu al een foto-preview is te zien van de PPP'07 en binnenkort videoreports geplaatst zullen worden. Op radiostation FunX kun je deze week genieten van partyreports. Ziggi opende het muzikale live-programma met een reggae-show waar ze in Jamaica jaloers op zouden zijn. De band speelde riddims die je tot in je hart voelde bonken!

Op donderdag 12 april 2007 zal er een interview plaatsvinden bij KinkFM Radio rond 22.00 uur.

Op 16 april 2007 zal er een persconverentie zijn in De Balie rond 14.30 uur.

Meer foto's.......

  

Release single-cd Ziggi - All Obstacles

De ontmoeting tussen Ziggi en de bekende kunstschilder Henk Veen heeft een prachtige combinatie teweeg gebracht. Na een optreden in Zaandam in de Kade, hadden de heren een enorme klik en brainstormde over het samenwerken met elkaar om een cover te ontwerpen voor de nieuwe cd-single All Obstacles, van Ziggi, die in korte tijd op de markt zou komen. In een sneltreinvaart is het balletje gaan rollen met een spetterend resultaat die het nummer All Obstacles, het verhaal achter de muziek en tekst kracht doen bij zetten. Het is een bijzonder melodieus reggae nummer waarvan de muziek gemaakt is door het alom bekende en gerespecteerde Oostenrijkse “House of Riddim”.

Op 28 maart heeft Ziggi een interview gehad bij MTV Reaction, waar het doek van Henk Veen achter deze swingende reggae en rappende popmuzikant te zien was. Ziggi vertelde enthousiast over de release van zijn nieuwe cd-single All Obstacles, waar Henk Veen de cover voor ontworpen heeft. Binnenkort weer een interview bij MTV Reaction, waar de band live het nummer zal vertolken. Nummer te beluisteren hier en hier.

Op zaterdag 7 april vindt de Duitse release plaats van Ziggi’s album “So Much Reasons” en zijn single “All Obstacles” in Stadtgarten, Keulen.Dit gebeurd door Ziggi’s label Rock’N Vibes entertainment in samenwerking met het Duitse Kingstone Records & distributeur Groove Attack.

Op 12 april Kink FM. radio interview met Ziggi en Henk Veen + live sessie met de band. Half april MTV reaction. Live sessie + interview. 8 april Pleasure paasparty. Live show plus overhandiging 1ste single aan Ziggi.

Management Ziggi, Rock ‘n Vibes
e-mail: info@rocknvibes.com
Website: www.ziggionline.net

   Henk Veen ontwerpt de cover van de nieuwe cd-single van Ziggi

Henk Veen heeft de cover ontworpen van de nieuwe cd-single, met de release datum van 9 april 2007.
TIjdens de expositie van het Holland Casino zal het schilderij getoond worden. Ziggi zal zijn nummer ten gehore brengen aldaar.
   

Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc neem contact op met:
Freeda © MANAGEMENT Henk Veen
Tel +31 (0) 628135247

Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl