Vraag me niet de weg...
HomaE
xpositie's En Live Optreden
Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc neem contact op met:
Freeda © MANAGEMENT Henk Veen
Tel +31 (0) 628135247

Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl
 


HENK VEEN & THE CLASH OF THE COVER BANDS
 

  

Schilderijen Henk Veen bij Otten Mode

De schilderijen die in de etalage tentoongesteld worden zijn de awards van de finale van The Clash of The Cover Bands. De winnaar, de fantastische band The Blues Brothers, heeft het werk van Henk uitgestald in de etalage van Otten Mode in Gemert..

 


    

Finale Clash of The Cover Bands

The Blues Brothers & Band beste coverband van Nederland
Rattlesnake Shake populairste coverband.

The Blues Brothers & Band heeft zaterdag 31 maart jl. na een spetterende finale van Dommelsch Clash of the Cover Bands de ‘Dommelsch Clash of the Cover Bands Award 2006’ in de wacht gesleept. Nu mag deze band zich ‘De Beste Coverband van Nederland’ noemen. Een jury van 12 deskundigen koos de Gemertse band als beste uit in totaal acht finalisten. Het publiek mocht in het uitverkochte Stadion de Vechtsebanen in Utrecht de publieksprijs bepalen die is gewonnen door Rattlesnake Shake uit Oss. De vakjury, met daarin bekende namen uit de muziekwereld zoals o.a. top-producer Rob Bolland, Alides Hidding (Time Bandits) en Ziggi stonden voor de moeilijke taak een keus te maken uit de acht finalisten die ieder een uitstekende act ten gehore brachten met covers van nationale en internationale artiesten uit diverse genres.

Foto's en lees meer.....
en nog meer foto's...

Televisie opname Clash

Luister naar Giel op de radio over the Clash

 


  Eenmaal andermaal

Altijd al iets voor het goede doel willen doen? Altijd al gedroomd van een unieke gitaar? Dan is dit je kans!
De kunstenaar Henk Veen heeft onlangs een gitaar beschilderd en alle orginele bandleden van The Wild Romance en manager Koos van Dijk hebben hierhun handtekening op gezet. Deze bijzondere gitaar wordt geveild via de website van The Clash of the Cover Bands. De opbrengst gaat naar Stichting Zwerfjongeren Nederland. De hoogste bieder zal tijdens de finale deze unieke gitaar uitgereikt krijgen en ondergaat een VIP-behandeling deze avond.
Klik hier voor meer info.

Tijdens de finale zal Henk het doek uitreiken, samen met Giel Beelen van radio 3FM, aan de winnaar van The Clash of The Cover Bands, in het stadion de Vechtse Banen in Utrecht. Tevens zal hij de bandleden stuk voor stuk uitschilderen en een doek voor de publieksprijs. publieksprijs.


 


 
Interview en veiling site The Clash of The Cover Bands:

Interview op The Clash of The Cover Bands over Henk Veen en tevens de veiling van de gitaar met handtekeningen van The Wild Romance, Koos van Dijk (manager Herman Brood), Daniel Boissevain en Ellen Ten Damme.
Lees meer
........


 
Veiling
 
 
 
 

 

Voor info,exposities, live optredens, opdrachten etc, etc neem contact op met:
Freeda © MANAGEMENT Henk Veen
Tel +31 (0) 628135247

kunstschilderhenkveen@chello.nl