Vraag me niet de weg...
HomaE
xpositie's En Live Optreden
Voor info, exposities, live optredens, opdrachten etc neem contact op met:
Freeda © MANAGEMENT Henk Veen
Tel 06-28135247
Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl
 

 
Workshop Schilderen met Henk Veen

Lekker in de weer met verf...zelf kleuren mengen met spuitbussen...voelen hoe de kwast over het doek gaat en de tekening doet leven…opgaan in je eigen schildercreatie....

Schilder je eigen schilderij en zie hoe de bekende kunstschilder Henk Veen zelf zijn gevoel met passie op het doek zet.
Henk Veen nodigt je van harte uit, in een ontspannen sfeer, je eigen schilderij te maken. Plezier in het schilderen staat bij ons centraal. Wij noemen onze schilderworkshops van Henk Veen dan ook Art-in-fun.

Een impressie van het schilderen in de Gouden Kooi van het televisieprogramma Talpa te bekijken hier en hier.

De bekende kunstschilder Henk Veen biedt je de mogelijkheid om bij je thuis, of op het werk te schilderen en te zien hoe hij je de kneepjes van het schildervak op zijn manier bijbrengt. Na zijn uitleg is het heerlijk om je eigen creatie op het doek te zetten en te zien dat de voorstelling op het doek gaat leven door Henk Veen zijn schildertechniek.

Lekker enkele uurtjes in alle vrijheid met je vrienden, familie of collega’s, genieten van de ontspanning van het schilderen en met een mooie herinnering naar huis! Een mooie manier om met gezelligheid en plezier even de zinnen te verzetten.  

De richtprijs van een workshop voor een middagje schilderen is 1500 euro, excl. BTW. Dit is exclusief schildermateriaal zoals doeken (elk formaat die je wenst, met een maximum van 80 x 100 cm) en verf en andere benodigdheden. Afhankelijk van de grote van de groep.

Wanneer je de dag compleet wil hebben met muziek, dan is dat ook mogelijk. D band wordt wel apart in rekening gebracht .Bands zoals: Bucket Boys, Appie Alberts (AA&the docters), New Romance met Ernst Low.

We bieden je daarvoor een middag schilderen, een gezellige sfeer en een doek met je eigen creatie met een blijvende herinnering. Tevens zal de organisator het doek mogen meenemen die Henk Veen geschilderd heeft tijdens de workshop. (formaat 40 x 50 cm)

Wanneer je meer informatie wilt omtrent een workshop door Henk Veen, mail dan naar kunstschilderhenkveen@chello.nl of telefonisch contact op nummer 06-28135247.

Voor een afspraak, gaarne telefonisch contact opnemen.

Wij wensen je veel schilderplezier!

   
   
Voor info,exposities,live optredens,opdrachten etc
neem kontact op met:

MANAGEMENT Henk Veen
Tel 06-28135247
Mail: kunstschilderhenkveen@chello.nl